Då var vi här!

Känns ruggigt bra att flytta in, måste jag säga…det är som ett nytt hem. Ett tomt rum att börja inreda, men i det här fallet fyller vi det med kunskap, kärlek och ett och annat runklöfte istället för möbler…

Det är en sann ära att ta det här steget med några av de människor som stått mig närmast i den utveckling jag gått igenom och som jag inte längre bara räknar som trogna wings utan nära vänner. Det PU har gett mig är mer än bara kunskap om kvinnor…det har sagts förut och det tål att sägas igen. Det vi lär oss, diskuterar och praktiserar i det här området spiller över i alla områden av våra liv… Nu ska jag ta mina tankar ur mental masturbation genren innan jag fäller en stilla tår över hur glad allt det här gör mig, och önska alla som kommit hit riktigt riktigt välkomna! Många av oss känner varandra sen tidigare, och det gör mig lycklig att så många vill fortsätta utbyta kunskap och tips med oss…jag hoppas att vi ska bli många fler med tiden!

Så till gamla och nya vänner… Varmt välkomna och en redigt stor kram!

-Sanji