Då var helgen slut och jag är tillbaka i Göteborg.

Det finns en skiftning på något väldigt abstrakt plan.

Jag hade mitt första BootCamp för ett tag sen nu och det gick skit bra, men ju mer jag hamnar i detta med Charismatic Revolution och börja bryta ner mitt spel mer och mer för att kunna lära ut det har jag även förbättrat det. Ju mer jag känner till om vad jag gör, destu mer skit finner jag och destu bättre kan jag rensa bort skitet och ersätta det med saker jag borde göra istället.

Mitt game, tillsammans med de runt omkring mig, har skjutits upp like a sky rocket! Och det är egentligen tack vare att jag började lära ut det jag gör och tog på mig ansvaret att ta reda på så mycket som möjligt för att kunna ge så mycket värde som möjligt.

Du kan göra det med. Sätt er ner och strukturera ert game. Läs CheeseCakes senaste post. Jag gav honom rådet att strukturera vad han gör och han har bara petat på det och det har räckt för att hans game ska flyga upp till nya skyar.

Efter en hel helg tillsammans med gänget i CR näst intill non-stop har jag fått saker, som jag tidigare bara anat, bekräftat för mig. Saker som när den snubben som kom in i vårt set i fredags kunde jag med gott samvete säga åt honom,
”Buddy, you just entered a set med Sveriges främsta Pick Up Artists”.

Det (Pick Up Artist) är ett officiellt ord. Inget vi på Charismatic Revolution tycker är coolt. Vi ser oss själva som dem vi är. Vi använder inte våra forum namn (för mer än som internskämt) och när vi går ut så är vi gänget som har brudar runt oss.

Inga poooooooahs på jakt efter kött.

Det har skett en skiftning. I och med de senaste ansträngningarna att finslipa gamet har det internaliserats på rätt sätt och att vara en Venusian Artist (som förövrigt är ett ord jag personligen tycker om) eller en PUA eller whatever you want to call it, som en del av sig själv. Inte något man, likt en dräkt, sätter på sig eller ”aktiverar”.

Igår när jag hoppade av bussen jag tog från Centralstationen för att komma hem såg jag en tjej som missat spårvagnen.

Ögonkontakt, ”Tja, jobbigt läge”.

Vi tjöta på och pratade om vår stockholmsupplevelse (hon hade tydligen vart på samma tåg som mig) och det slutade, helt smärtfritt, i en numberclose.

Hon var en 8a.

Gick hem, hälsade på alla. 40 minuter efter träffade jag en tjej som jag håller på och ser rätt så regelbundet nu.

Och jag är så lycklig över att kunna ha henne i mitt liv utan att behöva vara fastkopplad till något oskrivet kontrakt. (there’s a skillset to create that too)

Kvinnor är överallt i ens liv. Vad vi på Charismatic Revolution önskar är att Män där ute öppnar ögonen till det och inte kuken.

När du ser Kvinnorna i din omgivning med ögonen och pratar med dem på ett genuint sätt (allt vi och de andra bolagen inom community lär ut är inte tekniker för att LURA brudar i säng, utan snarare att vara genuin mot dem) kommer dem svara på ett genuint sätt.

Och du kommer, likt mig, fråga alla kvinnor du pratar med hur FAN dem lyckas så otroligt smidigt att ta en oskyldig flirt och få det att sluta med sex, utan att vi män inte hänger med en sekund på vad som sker. Och likt mig kommer du alltid få ett fnitter och ett leende som säger, ”de du. Det skulle du vilja veta va?”. Och precis som mig kommer du tänka ”för att jag vet hur jag ska få dig att vilja ha mig”.

And that is when you will start to enjoy the women in your life.

Sincerely,
- Xtreeme

P.s. Det som jag skrev om i förra blogposten blev klargjort och behöver nu bara finslipas innan dess release. Stay tuned!