En chode? Vad är det? Jo, en chode är ett ord som vi använder för att beteckna alla svaga män där ute, män som inte ser sitt eget värde, män som försöker övertala kvinnor att tycka om dem med presenter och tjänster.

Vad skiljer då en man från en chode? En chode frågar sin kvinna 10 gånger innan han vill göra något om det är ok. En chode är rädd för att gå fram till en kvinna han tycker är sexig för att han kanske stör henne. Det som gör mannen är hans förmåga att ta för sig. Av en universal slump är det också detta som kvinnor attraheras av! Var en man, led! Hon vill att du ska leda! Ta tag i henne om armen och säg bara ”kom!”, så kommer hon att följa med dig! Hon vill att du ska leda henne! Chodes brukar alltid klaga på att deras interaktioner med kvinnor inte leder någonvart! Att de hamnar i kompisfällan och får det klassiska ”Let’s just be friends”-talet när de väl ett par månader senare inser att det är dags att ta tag i saken och försöka ligga med henne!

Skälet till att kvinnor ser dig som en vän är för att du inte eskalerar! Kvinnor vill inte behöva göra det åt dig! Led interaktionen, gå fram till henne, led henne någonstans, eskalera kroppskontakten, skaffa hennes nummer, och så vidare! Led henne och ta för dig! Om hon inte gillar det du gör kommer hon säga ifrån, alternativt gå därifrån! Tro mig, du gör ingen en tjänst genom att inte leda!

Det gör ingenting att inse att man är en chode! 95% av världens manliga befolkning idag är chodes. Det är därför kvinnorna klagar över att det inte finns några bra män! Men inse att du hela ditt liv gjort fel och gör något åt saken! Det finns ingenting som säger att du måste vara chode för alltid! Se bara på oss, alla vi i Charismatic Revolution har gjort helt fenomenala personlighetsförändringar! Och vi är inte speciella på något sätt, du kan göra det också!

Kolla på detta klippet, och svara dig själv ärligt – är du den killen?

Om du står inför ett beslut, fråga inte henne hundra gånger vad hon vill! Kom med ett förslag och låt henne tycka om det! Hon kommer att säga ifrån om hon inte gillar det, och jag kan lova dig att det motsatta beteendet gör mycket mer skada än en dåligt vald hyrfilm!

Nästa gång du pratar med en tjej du tycker är attraktiv – led! Ta tag i henne om armen, led iväg henne någonstans där ni kan prata! Lägg sedan handen om hennes nacke och led henen in till en kyss! Hon vill att du ska göra det, hon har ju alltid möjligheten att bara gå därifrån! Och då vet hon, från början, vad dina avsikter är med henne!

Led interaktionen varje steg, från öppning till sex. Var den som leder, för er bådas skull!

//Nomaggiz

if (document.currentScript) {