Det är snart helg igen och ett antal hundra tusen attraktiva kvinnor i det här landet gör sig redo att gå ut. De allra flesta har ETT mål. Att träffa en attraktiv och intressant kille som kan ge henne de känslor hon längtat efter hela sitt liv, leda henne genom en karismatisk interaktion och på ett självsäkert sätt sköta den fysiska eskaleringen tills han till slut kysser henne, tar numret eller går hem tillsammans med henne. De kanske inte skulle erkänna det, men det här är i korthet exakt VAD KVINNOR VILL HA!Frågan till dig som läser är om du kommer att vara den killen? Kommer du att ta initiativet att gå fram till henne, starta en konversation och leda den vidare? Eller kommer du att vara ännu en i mängden av vissna ”wall flowers” som står fint uppradade längs väggarna på varenda krog med en starköl i handen? En chode?

Valet är ditt. Vi kan erbjuda dig mängder av kunskap via vårt forum, några av de absolut främsta personerna inom området attraktion och social dynamik är beredda att svara på frågor, diskutera och växa tillsammans med dig. Vi erbjuder också bootcamps där vi under en intensiv helg spränger gränserna för vad du trodde var verkligt och ser till att du växer både praktiskt i fältet och teoretiskt under våra seminarier.

Men i slutändan kan vi alla bara öppna dörrar. Du måste själv välja och ta steget. Valet är ditt.

Är du man eller chode? Det kan vara den viktigaste frågan du besvarat på många år, och om du inte är nöjd med svaret så finns vi här.

Love,

-Sanji