I onsdags trotsade jag och tre andra killar eftermiddagsmörkret och regnet för att gå ut. Jag var ganska trött, hade jobbat hela dagen och var lite tveksam. Massor av anledningar till varför jag inte skulle gå ut dyker upp i huvudet, men BORT! NEJ! En utekväll med killarna går inte att banga på.

Först ut: karaoke. Sjunger Elvis ”Its now or never .. ”. Jag är som kungen själv! Sen kommer polarna och gör fantastiskt imponerande nummer. Alla skrattar och vår energi är genom taket. Vi äger stället, det är en vanlig onsdag men när vi är ute så är det som en nyårsafton varje gång. Vi börjar röra oss skrattandes till en annan krog lite längre bort. Och jag ser helt plötsligt två bekanta ansikten.

Två killar och två tjejer stod och pratade med varann. Killarna stod där med ett leende på läpparna, en självsäker hållning, med två tjejer som fnittrade åt deras skämt. Dessa två killar har jag känt sen en vecka tillbaka. Båda var elever på bootcampen förrförra helgen.

Jag minns när killarna kom in till bootcampen på fredagen hur nervösa de såg ut, hur hållningen var helt fel och allt sånt… Nu stod de där med två tjejer och det såg mer ut som tjejerna stod och stötte på dom. Båda killarna finns med på forumet, ni kan läsa vad dom tyckte om bootcampen under Reviews. Jag blev otroligt glad och berättade för mina kompisar om att de hade varit med på vår bootcamp och titta nu hur de är. Vi stod och iakttog dem ett tag innan vi gick fram och hälsade. Fy fan va underbart! Det jag verkligen respekterar med killarna är att de tar steget och ger sig in i detta helhjärtat, och det ser man! The one that dares, wins!

Det är inte ett litet steg. Man måste först konfrontera sig själv med att man har problem med att attrahera kvinnor! Jag hade själv väldigt svårt med detta. Därefter måste man konfrontera en massa brister och rädslor för att komma dit man vill. Och efter att ha gjort detta själv har jag en stor respekt för andra som gör det! Folk som inte ger upp, utan som kämpar! Folk som möter sina rädslor istället för att springa ifrån dom. Folk som inte sticker huvudet i sanden utan gör något åt saken.

Där medblir jag så jäkla glad när jag ser de här killarna stå där och och se ut att vet vad de gör. Så å hela CR crewets vägnar skulle jag här vilja säga till er grabbar: WE SALUTE YOU!!!

Nu är det lördag och ikväll ska vi inta natten med eld och lågor!

Vi ses ute i fältet!

LOVE / THEMAN

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);