Det finns olika steg för en process där man ska lära sig en sak. När jag kom in på detta med attraktion var kunskapen om denna process till en stor hjälp. Ibland känns det som att man försöker att bli bra på gågot och man är ute och cyklar. Men när man kan se det hela med en överblick hittar man mycket enklare till sitt mål.

Så hur kan man se förändringsprocessen när man ska försöka bli bättre med tjejer? Vilka är de olika stegen? Fråga dig själv var du är i de olika stegen och du kommer enklare kunna jobba vidare med din process.

Steg 1: Omedveten inkompetens

Jag tror att vanliga killar är som alkoholister… De lever med ett problem utan att låtsas om att problemet finns överherhuvudtaget. Första steget för en alkoholist för att komma till bukt med sitt problem är att erkänna det, dvs. att medge att han är en alkis. Att sluta leva i en lögn, att inte hitta på en massa ursäkter för sig själv och sitt misslyckande… Många killar har otroligt svårt att överhuvudtaget erkänna att de är inte nöjda med hur framgångsrika de är med det motsatta könet. med andra ord man måste ta en hård och hård look på sej själv innan man gör nåt åt saken.

Steg 2: Medveten inkompetens
När man erkänt sitt problem är man i fas 2. Man är medveten om att man har ett problem, men vet inte alls vad man ska göra åt saken. Det hör är nog kanske det svåraste steget för många killar. Det är här de som verkligen vill, är motiverade, och har viljestyrkan skiljs från alla andra. Man här erkänt att man inte är nöjd, man har bestämt sig för att göra en förändring. Men vägen är lång. Att gå tillbaka till sin vanliga lilla vardag då man inte behövde pusha sig själv gå ut för att prata med främmande tjejer verkar lockande. Men bara den klarhet man har motiverar en till att åtgärder det man tycker är fel.

Steg 3: Medveten kompetens
När man kommit hit vet man vad man ska göra, man vet vad som är bra och vad som är dåligt. Den som har dedikerat sig till detta har fått smaka på frukten av det jobb han lagt ner. Di casino vet att du kan, om du verkligen pushar dig själv, men du måste hela tiden tänka ut nästa steg i förväg. Efter ett tag vet du vart du ska, du är hela tiden medveten om det du gör när du interagerar med tjejer, du har verktygen i lådan men du måste hela tiden leta fram rätt verktyg, en process som tar tid och som ibland kan slå fel.

Steg 4: Omedveten kompetens

Detta är det sista steget i förändringensprocessen. Du är en mästare om du är här. Du har dedikerat sig i vått och torrt slagit huvudet blodigt genom att inte ge upp, trotsat nattkylan och alla andra hinder gång på gång för att gå ut och öva på dina skickligheter. När en situation uppstår som kan vara knepig har du redan varit i samma situation flera gånger tidigare du vet vad du ska göra och behöver inte ens tänka på det – dina handlingar kommer naturligt. Du är stunden och behöver inte tänka på den. Du är i ”the land of glory”, killen i baren med tre tjejer runt sig som slåss om din uppmärksamhet. Och du gör inte något alls. Du är en hel människa som har mål, struktur och riktning i livet.

För att gå genom alla steg krävs en sak och endast en sak: VILJA! Det största hindret för att ta sig igenom alla dessa steg är DU själv! Du måste ta farväl av din bekväma plats, våga ta steget ut från bryggan och våga göra förändringen. Du måste våga ta smällen. Frågan är: Är du villig att ta den smällen?


LOVE /THEMAN

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);