Detta är en fråga som hela tiden ställs till oss, både på forumet, privat, och i mail: När ska jag kyssa henne?

Situationerna och omständigheterna kan vara många, och situationerna är olika, men riktlinjen är denna:

När ska du kyssa henne: ALLTID!

Vaddå? Hur menar ni nu?

Jo, om du som kille är ute på en date med en tjej, ska du ha som regel, inte riktlinje, att alltid kyssa tjejen! Sen, om du gör det i början av kvällen eller i slutet, det spelar ingen roll. När någon av oss är på date med en tjej så vet vi att vi kommer att kyssa henne vid nåt tillfälle. Varför? Tänk om hon inte är värdig? Om en tjej är värdig en date är hon väl också värdig en kyss, tycker ni inte?

Många killar väntar på det där magiska ögonblicket där allting är perfekt. Troligen sker aldrig det ögonblicket, och troligen kan du skapa det i princip från ingenting. Gör det! Skapa ögonblicket! Vänta inte på signaler, för oftast har du missat signalerna ändå!

Samma sak gäller om du är ute på krogen. Är du ensam med tjejen och ni har snackat en stund – troligen är det dags för en kyss!

Det måste alltid vara du, mannen, som tar initiativet till kyssar. Varför? För att det är din roll som man att leda interaktionen framåt och ta initiativ. Tar hon initiativ till kyssar är det självklart väldigt bra, men då kan du vara säker på att hon väntat en stund på att du, din dumskalle, ska komma på att göra det själv!

Men glöm inte nu, grabbar – en kyss är bara en kyss. Den betyder inte något löfte, den betyder inte att hon vill ligga med dig, den betyder inte ens att hon kommer vilja träffa dig igen. Kyss henne för kyssens skull, inget annat! Och gör det varje gång!

// Din vän, Nomaggiz