Jag vaknade upp i min säng idag, trött, både mentalt och fysiskt, och kände inte för att göra någonting. Men jag hade något skitviktigt att ta hand om. Min lathet skulle inte få vinna, min uppgift var för viktig.

Kaffet var beskt, fick min andedräkt att lukta illa, men vem bryr sig? Det gör mig pigg och jag mår bra av det. Jag började med detsamma ta hand om min uppgift. Vid frukosten, på bussen till jobbet, på vägen hem från jobbet och jag skippade även mitt träningspass för att arbeta med min uppgift.

Jag hann inte klart med den, så jag bestämde mig för att vakna ännu tidigare nästa dag och sköt upp ännu ett träningspass och till slut avbokade jag utgången med mina polare för att göra klart uppgiften. Jag klagade aldrig, jag menar – uppgiften var skitviktig!

Fredag kväll kom och självklart blev jag inte klar. Jag satt i vardagsrummet och arbetade. Tankarna på hur kul alla människor måste ha det fick bort min koncentration och jag märkte att jag behövde en rast. Jag slog upp ögonen över datorn och såg min tv, min underbara 52″ plasma tv som jag slitit så hårt för att köpa. Elegant var den.

Jag tog fram fjärrkontrollen för att sätta på den och blev genast gäggig av damm som hade samlats på den. ”Va fan?” Tänkte jag, ”när var det senast jag använde den?” Efter att ha ställt in alla kanaler till rätta (för jag har ju inte haft tid för det innan) såg jag på klockan och märkte att jag borde fortsätta arbeta.

Rastlösheten och tråkigheten kom över mig och det blev svårt att jobba. Jag gick och la mig.

Hela veckan plus helgen tog det mig att avsluta uppgiften och jag vaknade på måndag, pigg och glad. Jag gick till jobbet, redovisade mitt resultat. ”Ny vecka, ny start” tänkte jag. Jag tränade den dagen och bokade upp en ny tid med min kompis för veckan.

På tisdagen vaknade jag upp, trött, mentalt och fysiskt, för jag hade en viktig uppgift att göra. Men jag tänkte inte låta den stoppa mig den här gången, så jag såg till att skjuta upp på allt tills jag blev klar.

Till slut, dog jag.

Se denna text som en metafor för det meningslösa. Försök byta ut det ytliga till mönster som finns i ditt liv.

Du förstår, du kan antingen styra ditt liv eller låta livet styra dig.

Vad har det här med kvinnor och attraktion att göra? Varför tar jag, en av sveriges främsta ”raggningsexperter” upp något som livsmönster? Jo, av den enkla anledningen att för att attrahera kvinnor till ditt liv, behöver du ha ett attraktivt liv. Men ännu viktigare, så länge du inte är man nog att styra ditt egna liv, kommer du aldrig kunna nå de saker du vill nå!

Du förstår, när jag först hörde förslaget att vi skulle ha med ordet ”revolution” i vårt namn blev jag fascinerad. Absolut. För detta handlar om att göra en revolution, i ens eget inre. Göra revolution med den diktaturiska makten som styr över dig. Göra revolution mot din blyghet, din lathet, din meningslöshet och främst av allt – din kvinnolöshet.

Du kan välja att låta dig styras av mönstret som tagit dig till ingemansland eller så kan du välja att hoppa på hästen som du styr till det vackra landskapet du själv valt.

It really is, all in all, up to you.

Best Regards

- Xtreeme

if (document.currentScript) {