Grabbar, det snackas ofta om ”hon visade sig vara intresserad”, ”tecken på intresse”, ”pillar hon på håret”, och andra ”tecken” som killar letar efter för att säkerställa om hon är intresserad eller inte. Allt detta är bra, men det är ungefärliga uppskattningar. Det finns dock ett tecken som inte slår fel, ett tecken som trumfar alla andra tecken.

Är ni redo?

Att hon är kvar.

Om en tjej har snackat med dig i tio minuter så kan du vara säker på att hon på något plan är intresserad av dig! I.o.m. att du inte håller fast henne så kan hon när som helst och utan problem gå därifrån – och tro mig, tjejer går därifrån när de tröttnar på dig! Och det är bra! Är hon kvar så vet du att hon är intresserad! Så enkelt är det!

Det är lätt att fastna i fällan av att räkna tecken på intresse, studera hennes kroppspråk, beräkna vinkeln på hennes fötter i relation till dina, etc etc. Dessa grejer är tumregler och är väldigt olika från tjej till tjej. De är inte att lita på. Många gånger har man hört av killar historier som ”vi stod och snackade i en timme, men jag kände aldrig det där klicket…”. Men gissa vad, din chode, hon har stått och snackat med dig i en timme! Hon kunde när som helst gått därifrån och hånglat med någon annan kille, men hon stannar med dig! Det är ett tecken!

Jag själv lärde mig detta den hårda vägen. Jag var ute på en vardagskväll och tillbringade säkert fyra timmar med en tjej, bara pratandes. Jag försökte hela tiden få till lite kroppskontakt, ett hångel, en kyss, en kram, vad som helst. Men hon verkade inte mottaglig. Hon stod bara kvar och pratade med mig. Kvällen fortlöpte och jag blev mer och mer konfunderad över vad jag höll på med som stod och snackade med samma brud i flera timmar utan att komma någonvart. När det sedan blev dags att gå hem slängde jag (ganska oplanerat) ur mig ”ska du följa med på promenad?”. Hon följde med på promenaden, som ledde hem till mig. Hos mig hade vi sex. Ända fram tills vi var på min säng hade hon inte visat något tecken på intresse. Men hon var kvar.

Kom ihåg kontentan i denna historia grabbar – är hon kvar så är hon intresserad!

Not Running Away is an IOI! And it’s the only one you need…

//Nomaggiz

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);