Charismatic Revolutions introduktionserbjudande i Malmö blev en succé! Det var givande för alla inblandade – både studenterna och för oss. Hela upplevelsen var magisk. Komiska guldklimpar flög fram och tillbaka och jag tror seriöst att jag imorgon kommer ha magrutor av allt skrattande. Studenternas uppfattningar av verkligheten blåstes bort och portar till möjligheter öppnades. Jag är otroligt nöjd.

Men vad händer nu? Vad ska man göra efter ett bootcamp? Killarna kommer att gå hem och smälta hela helgen för att ställa sig frågan: Hur vill jag att mitt liv ska se ut? Vad gäller kvinnor i ens liv har de fått den information och erfarenhet de behöver för att kunna bygga vidare på sina kunskaper att attrahera kvinnor till det liv de nu ska bestämma sig för att ha. De kommer att ha tillgång till det omtalade Lounge där vi har samlat kunniga människor för att skapa en miljö med tillgång till exklusivt material, feedback och oss instruktörer för att jämt och ständigt coacha och guida deltagarna mot det liv de söker. I vårt lounge kommer de att finna alla instruktörers specifika och exakta game plan, bit för bit, de rutiner vi använder (dvs. vad vi säger till tjejer) och mycket mycket mer!

Vad blir Charismatic Revolutions nästa steg? Att definitivt fortsätta förbättra på oss och hela tiden pusha oss själva att bli bättre på att lära ut det vi kan. Att ständigt bli bättre och mer effektiva på det vi gör och främst av allt – fortsätta ge otaligt mycket mer valuta för pengarna än någon annan! Vi är här för att vi har kul, vi blir upplyfta och rörda av att se hur våra studenter transformeras till bättre människor. Vi är ett gäng som i slutet på lördag kväll var så glada över våra studenters resultat och började ha så kul och prata med så många människor att vi knappt hade någon röst kvar. På väg mot vandrarhemmet var vår ork helt slut och vi kände oss döda – fast med stora, feta leenden på läpparna, träningsvärk i mungiporna och vikta i mitten av skratt. Vi är ett gäng av kärlek och jag säger det för tusende gången – jag är stolt över att ha funnit så bra vänner som mina kollegor är.

Hur ser ditt liv ut? Du har i genomsnitt ca. 28 000 dagar på dig här i livet att nå dina drömmar. Det finns inget ”imorgon”, bara ett ”nu”. Hur skulle de 28 000 dagarna gå förbi om du inte levde var och en av dem fullt ut? Gör en Revolution – Bli karismatisk! Vi valde vårt namn, inte för att vi tyckte det var coolt, men just av den anledning att om man vill leva sitt liv fullt ut, måste man revolutionera mot den kraft som stoppar en och göra det med karisma och entusiasm. Människor smälter in i mängden för att de är normala och jag tror starkt på att du som har funnit detta community tillhör dem som innerst inne vet att de är speciella och menade för något större än genomsnittet. Jag tror att om du har sökt på google efter något så ”patetiskt” som hur man raggar på brudar (eller hur du nu hittade hit – du får jättegärna berätta det för oss) så har du förstått att samhället är byggt av chodes som vill att DU OCKSÅ ska vara en chode. Men du fann din väg hit, du hoppade över tröskeln och nu vill du slänga dig ut på äventyr och uppleva det som du VET var menat för ditt liv.

Är du seriös över att förändra din situation med kvinnor i ditt liv så kan jag, speciellt efter denna helg fullspäckad av äventyr, kunskap, förändring och känsla, med 150% övertygelse säga att ett BootCamp är något för dig. Oavsett vilken nivå du befinner dig på finns det alltid så otroligt mycket att lära. Bara av dagens föreläsningar lärde JAG – ”The GREAT Xtreeme” – mig något som lett till att det nu väntar en kvinna på mig hemma i Göteborg. Bara av ett litet tips som jag snappade upp från Sanjis del av föreläsningen kommer jag ha ännu en kvinna i mitt liv – redan ikväll!

Sist vill jag önska alla helgens studenter ett STORT ”lycka till” och tacka för en underbar helg – ni förtjänar all lycka i världen!

Mvh – Xtreeme

} else {