Ditt liv – Din kamp!

Lukten var outhärdligt kvav, vintervädret var för kallt så att öppna fönstret var inte ett alternativ. Rummet låg i spillror och sängen hade på något sätt hamnat i mitten och hade ett täcke och kudde, resten låg utspritt på golvet. Datorns skärm låg så nära sängen som möjligt och gjorde det möjligt att behagligt kunna se på vad man än önskade då uppkoppling till det oändliga Internet fanns.

Över sängen låg ett vrak, klumpigt instoppad under täcket. Hans hår var långt och oborstat. Ansiktet var blekt och ögonen, som sägs vara fönstren till själen, var tomma. Meningslösheten hade förvandlat denna pojke till en missbrukare av sin största önskan. På golvet låg tomma popcorn, chips och godispåsar. Pojken var fullt frisk men ändå så livlös och knappt kände sig stark nog att röra på sig.

I skärmen spelades demonstreringen av pojkens önskan upp, avsnitt efter avsnitt. Tonårslivet, som hade startat så bra för honom, hade krossats och i försök att bygga upp det bit för bit blev han besatt i hur han ville ha det och handikappad i frågan om hur han skulle få det.

Han ville nämligen också leva i ett poolhus i O.C. och var förbannad över att han aldrig fått bli adopterad till en sådan miljö där han skulle få lära känna en vacker flickvän att bli kär i och genomgå en massa drama tillsammans med. Han var förbannad över att hans liv var så orättvist dålig och att allt hade blivit så fel.

Någonstans inom honom växte förståelsen att det var hans fel. Han vägrade erkänna det men började skissa på idéer av hur han skulle få ordning på sitt liv. Att leva som han gjorde ville han inte. Pojken hade vart så stark innan men en sak han aldrig kunde förlora var styrkan inuti, den starka tron på att han förtjänar mer och att han själv måste få tag på det.

Julen var på väg och han önskade inget annat än en vacker flickvän att dela den med. Han vandrade genom dagarna och fantiserade om de tjejer som fanns runt omkring honom och blev så småningom besatt av dem och önskade inget hellre än att de var som i hans fantasier – och att de skulle bli tillsammans precis som han hade förutsätt det i sina fantasier.

Hans liv hade nu ett mål och han visste vart han ville men han var fast i fantasin och blev istället handikappad till att skapa det han ville ha. Visst försökte han men det gick aldrig bra.

Han träffade en flickvän men det varade inte längre än första dagen. Han försökte gå efter en annan tjej han hade i fantasin och lyckades nästan, men det tog slut det med, redan dagen efter.

Jag reste mig upp efter varje fall och jag vägrade ge upp. Inom mig fanns frustration men den övervanns av min övertygelse av att jag förtjänade det jag var ute efter.

”Den som söker skall finna och den som knackar ska dörren öppnas för” – Jesus Kristus.

Jag sökte och jag fann den hjälp jag velat ha hela mitt liv. Jag fann en handledad väg till att få kvinnor i mitt liv. Och jag visste redan då att bemästrandet av att träffa kvinnor innebar bemästrandet av att leva det liv man vill leva, bemästrandet av att känna sina begär och veta vägen till dem.

Jag minns första gången då jag fick tag på adressen en amerikansk hemsida lik den du är inne på just nu, och jag minns att jag grät.

Jag hade funnit män som hade sökt samma svar jag sökte och jag önskar fortfarande att jag kan träffa mannen i fjäderhatt och svart nagellack för att tacka honom för den övertygelse i hans ögon som fick mig att veta att jag hade hamnat rätt, jag hade hamnat hos människor som visste vad de pratade om.

Enda sedan dess har jag tagit aktivt ansvar för att forma mitt liv utefter de ramar jag vill. Inför denna julafton har jag inte oron över att finna en kvinna att dela den med, utan oron över att någon av alla de flickvänner jag har utspridda i tre olika städer ska kräva att spendera julafton med mig.

För när kvinnor väl finns i ditt liv uppskattar du dem på ett ärligt sätt, inte på ett påhittat sätt lär du dig uppskatta det verkliga värdet hos vänner och familj.

De flesta människor spenderar livet med att jaga upplevelser i deras bekväma soffor i form av bra filmer och spel. Ju närmre jag kommer till det liv jag vill ha och ju starkare jag blir i att aktivt röra mig mot det håll jag vill gå, vad gäller kvinnor, pengar, vänner och sysslor, märker jag att jag dras bort mer och mer från de syntetiska upplevelserna för att istället uppleva dem 100% på riktigt med ALLA mina sinnen.

Det som började som ett desperat rop efter en kvinna i mitt liv till julafton, våren och sommaren, ledde till att jag fann verktygen för att skapa det liv jag verkligen, innerst inne, vill ha!

Det ledde till en karismatisk revolution och nu är det din tur!

Mvh,

Xtreeme