I sin blogg lägger Natascha upp en lista på 10 sätt tjejer ska bete sig för att få killar på fall. (länk ). Grabbar, om ni vill lära er förstå kvinnor, läs tjejbloggar, tjejtidningar och liknande, för där finns både deras egna beskrivningar av vad de gör, men också de instruktioner de får från ”samhället” om hur de ska bete sig.

”10 sätt att få drömkillen på fall”

1. Ge killen blickar så han förstår att du är intresserad, men låt honom ta första steget och komma fram

Blickar, grabbar! Tjejer går sällan fram till killar, och det kanske är lättast så! Får du blickar så vet du att det är dags att gå och säga hej! Får du inte blickar – då får du härmed min tillåtelse att säga hej ändå så att hon märker dig! Glöm inte att det är mannens roll att leda interaktionen från början till slut, glöm inte det! Även om hon signalerar åt dig att hon vill träffa dig måste du fortfarande leda samtalet från scratch. Har du fått ögonkontakt – dra inte till med nån avancerad opener eller annat, säg bara hej och börja prata med henne om det du vill prata om just då. Vad som helst – it’s all fine.

2. Visa dig vara lite svår men på ett trevligt och flörtigt sätt

Här har vi klassisk womangame. Mycket riktigt är detta vad många killar vill ha, men många tjejer felkalibrerar detta och blir översvåra och förväntar sig att killar ska se igenom det.

Varför spelar hon svår? Jo, för att hon vill veta att du kommer att leda interaktionen trots att hon är svår! Så LED!

3. Var inte för på, låt honom ringa dig när han vill något

En annan klassiker. Vad innebär detta för oss? Om hon inte ringer tillbaka – oroa dig inte varför hon inte gör det, hon kanske bara försöker följa Natascha’s regler. Denna regel tycker jag är lite dum ärligt talat, men vad gör man… Ring dock inte henne för mkt heller, det gäller att avväga. Även denna regel har det genomgående temat: Hon vill att du ska leda! Så led! Även när det gäller telefon!

4. Det är jätte viktigt att alltid vara fräsch och dofta gott

Well, yeah! Det gäller killar också!

5. Visa att du inte tar skit från någon, om han säger något olämpligt

Här har vi ett klassiskt shit test! Säger du något som är borderline stötande så kan hon slänga ur sig något ogillande för att testa om du står på dig eller inte. Har du klantat dig – stå på dig! Börja inte backa undan och be om ursäkt! Efteråt kan man fundera på om det var rimligt av henne att reagera så eller inte, men låt henne inte köra över dig med sitt ”ogillande”.

6. Var inte för tillgänglig

Yepp. Och var inte för tillgänglig mot henne heller. Så funkar all mänsklig attraktion – vi värderar det som är liiite svårt att få. Många av tipsen i denna lista kan sammanfattas med ”var inte tillgänglig”. Så gör tjejer. Avskräcks inte från det, och glöm inte att leda!

7. Om killen träffar andra samtidigt och du är ute efter något seriöst ska du sätta ultimatum, annars kan han dra.

Fair enough. Ingen kommentar riktigt, ärlighet är viktigt i ett förhållande. Vem vet, hon kanske inser att hon värderar dig så mycket att hon vill umgås med dig ändå trots att du inte kan ge henne en commitment. Och kan hon inte det är ju det fine också! Det finns alltid fler fiskar i sjön!

8. Det är jätte viktigt att ha kommunikation med killen du dejtar eller är tillsammans med, det gäller allt från sex till vardagliga saker

Yepp! Just sex – våga säga precis hur du vill ha det! Tjejer tycker ofta att det är attraktivt! Varför tycker de att det är attraktivt? För att hon vill att du ska leda! Börjar du se ett mönster i mina kommentarer? icon wink Natascha Peyres got game!

9.Våga vara barnslig, killar gillar självdistans

Det här tycker jag är key när det gäller tjejer. Jag älskar tjejer med humor och självdistans. Tyvärr är det inte många tjejer idag som har de egenskaperna. Våga vara barnslig mot henne också, reta henne som du retades med tjejer när du gick i tvåan. Men överdriv inte, glöm inte att relationen först och främst är sexuell, inte lekfull.

10. Va inte alltid festfixad

Här håller jag inte med om. Var alltid snygg – vare sig du är kille eller tjej. Du vet aldrig när du kommer att behöva det, och mycket forskning visar att snygga människor har det lättare med allt i sin vardag. Man behöver inte överdriva det, men se till att se bra ut så mycket som möjligt.

Hur som helst, det var en intressant bloggpost, alltid spännande att se vilka strategier ”motståndarcoachen” ger. Läs tjejbloggar, grabbar, och lär er av det! Och för guds skull, när du interagerar med tjejer – glöm inte att leda!

//Nomaggiz