Jag läste precis ett inlägg som skrevs av en aningen sofistikerad tjej här: http://stinalee.blogg.se/1196124462_ver_hustrun_ska_manne.html och började fundera.

Könsroller, vad fan är det? Varför dras vi till våra könsroller?

Jag har alltid tyckt att naturen är byggd efter harmoni, att allt är en dans i harmoni. Naturligt urval ser till att allt fungerar som det ska och om något sticker ut negativt så försvinner det och om något sticker ut positivt så fortlever det.

Hur svarar detta på frågan?

Någonstans kom människans logik in och med logiken kom föreställningarna om rätt och fel. Man gick utefter någonslags mental våg och mätte vad som var rättvist. Vad historia och kultur kan lära oss är att folk allt för ofta missuppfattar sin subjektiva verklighetsbild för något objektivt. Min poäng är, att faktumet att kvinnor könsstympas i vissa områden är för männen som utför det lika rätt som att kvinnor ska ha samma lön är lika rätt för (majoriteten) av män i Sverige. Poängen är att allt är subjektivt och relativt.

Igen, hur svarar detta på frågan?

Sex! Jävlar vad sex säljer! Om man jämför med hur mycket pengar sex tjänar i ALLA branscher känner jag hur vi på C-R väldigt enkelt skulle kunna ÖKA våra priser otroligt mycket! Något så litet som tuggummi tjänar för fan pengar på sex, minns ni reklamen där en kille och en tjej började kyssas för att de hade samma tuggummimärke?

Vi är GALNA i SEX! Det driver oss! Studier visar att mäns ambitions nivå (och studierna utgår från statistik taget främst ur framgångsrika män från alla brancher – vetenskapsmän till kriminella) och karriärstoppar nås då deras biologiska ”klocka” tickar som mest, dvs när de är runt 30. Så till och med våra yrken är undermedvetet valda utefter vårt behov av att attrahera kvinnor till våra liv och utföra fenomenet SEX!

På samma sätt är det med Kvinnor. Om inte mer! Kvinnor har tio gånger mer nerver i sina könsorgan än vad män har, och ändå finner vi i varje bootcamp män som försöker övertyga OSS om att kvinnor är konservativa typer som inte tycker om sex. ARE YOU CRAZY?

Varför hoppar folk då in i könsroller egentligen? Varför posear kvinnor för män och varför är män så besatta i att bråka, köra bilar snabbt och tjäna så mycket pengar?

FÖR ATT ATTRAHERA TILL SIG SEX!

Men tjejerna i snyggast har inte alls sex med alla de dräggel som skriver till henne, kan man ju tänka. Så hur hjälper det, t.ex. de tjejer att få sex när det inte ens verkar som om det är vad de är ute efter?

Bekräftelse? Självförtroende? Tron att veta att män vill ha dem?

Yeapp… Det kanske inte direkt ger dem tillgång till sex men det ger dem tron att de kan ha sex med en värdefull man, vilket är vad de vill ha.

Varför klär kvinnor upp sig så mycket?

För att ha sex.

Varför spenderar kvinnor så mycket tid på sit utseende?

För att ha sex.

Varför är kvinnor så svårfångade?

För att ha sex.

WHAT?

Just det, – för att ha sex.

Allt passar in i en roll. Allt går tillbaka till the survival of the fittest. Kvinnor älskar att laga mat åt män de tycker om på samma sätt som män älskar att rädda sin flickvän från faror. Det ligger i vår natur. Män älskar att bli jagade av kvinnor och kvinnor älskar att jaga efter män.

Ändå har vi någonstans lärt oss att det är tvärtom, att tjejer ska bli jagade av oss och att vi ska vara snälla mot kvinnor. Kvinnor hatar män som slickar röv för dem, kvinnor hatar män som jagar efter dem, so what’s the deal, egentligen?

Jag återgår till naturens harmoni, där jag utgår från att där det finns en win-win situation, där kan man stanna kvar rättfärdig. Dvs. om män älskar att bli jagade av kvinnor och kvinnor älskar att jaga, then let that be. Var som man aldrig den som jagar efter en kvinna av, om för inget annat, den anledning att du förstör det roliga och spännande för henne.

Betyder allt detta att jag tycker vi ska gå tillbaka till 30-talets könsroller där kvinnor inte anses kapabla till någonting?

Nej, jag anser något större än så. Anledningen till varför utbudet till porr är så stort är för att män aldrig lärde sig attrahera kvinnor ordentligt. Anledningen till varför kvinnor posear sig halvnakna är för att det finns så få riktiga män i världen att de är rädda för att inte få en del.

Nej, jag tycker inte vi ska gå tillbaka till det gamla förtrycket mot kvinnan. Jag sover över min utopi där folk tar bort OBS! skylten som finns över ämnet sex, lär sig attrahera och förstå sig på det motsatta könet och utefter det leva i jämnställdhet.

Min hallucination ligger nämligen i att majoriteten av människor är sexuellt depriverade pga att det som tänder dem är fel-förklarat där män känner skuld över att de vill förnedra kvinnor med sin säd över dem och kvinnor känner sig slampiga över att vilja bli dominerade och förnedrade.

Den verkliga frågan är kanske paradoxen att vi tänder på det vi tänder på är för att vi vägrar erkänna det?

Kanske kommer du, man som kvinna, aldrig uppleva höjderna sex kan ta dig just för att du försöker leka en politisk korrekt anti-könsroller apa?

Istället kommer du smygrunka till barnporr eller ta nakna foton på dig själv som du lägger upp på nätet. Kanske kommer du till slut helt och hållet avpolariseras och tappa din sexualitet helt och hållet?

Kanske kommer din logiska uppfattning av rätt och fel orsaka att du missar en så stor del av nöjet med livet? Nöjet som är större än nöjesbranschen själv. Nöjet som tjänar in mer pengar än något annat. Nöjet som skapade världens äldsta yrke. Nöjet som är din men som du förnekar för dig själv. Kanske kommer du förlora allt det där?

Näh fy fan, jag röstar hellre på laddade könsroller än en avmagnetiserad jämnställdhet oavsett hur illa det låter! Fastän min utopi är aningen mer avancerad än så.

Mvh,

Xtreeme

} else {