Glimras förvirrade singelliv är en av många bloggar skrivna av singeltjejer som är intressanta att läsa. Reagerade på de här posterna http://glimrablue.blogspot.com/2007/12/statistik.html och http://glimrablue.blogspot.com/2007/12/vidare.html där hon skriver om en KK och hur man vill ha den relationen.

Det första jag tänker på är alla killar som går runt och tänker att tjejer inte gillar sex lika mycket som män, att man måste bjuda ut en tjej på dejter och gå igenom hela relationsprocessen för att kunna ha sex. Tänk igen! Det finns precis lika många kvinnor som män som inte vill ha det så! Om ni inte tror mig så läs hennes blogg så har ni iaf ett bevis på att så är fallet.

Det finns massor av kvinnor där ute som bara längtar efter bra, kravlös sex med män som är avslappnade i sin sexualitet och inte dömer henne och ser henne som något sämre för att hon vill utforska och njuta av sin sexualitet! You fucking go girl, jag hoppas att du får all kravlös sex du vill och mer därtill – och att ingen har fräckheten att ge utlopp för sin egen bristande självkänsla eller uppdämda sexuella behov genom att se ner på dig eller försöka racka ner på dig för det!

Glimra säger att hon vill ha det precis som det är, inget strul och bara sms vid två på natten, sen ligga och så säga hej då och höras nästa helg. Utan komplikationer eller krav på dejter och annat. Jag undrar om hon har berättat det för honom? En sak som jag brukar säga är att om man är osäker är det bara att ”tell it like it is”. Fuck it, glimra – säg det till honom nästa gång! ”Jag tycker du är så jävla skön, du ger mig precis det jag vill ha. Bra, kravlös sex utan några förpliktelser, jag vill att vi fortsätter att ha det så…”

Jag vet att det förmodligen är så att hon inte har gjort det, och att hon inte heller kommer att göra det, om hon inte är en av de få tjejer som verkligen är sexuellt frigjorda och inte bryr sig om vad andra tycker på riktigt. Det är därför det så ofta är upp till killen att se till att ramverket för interaktionen inte blir ett ”klassiskt förhållande” i den samhälleliga bemärkelsen om det inte är det han verkligen vill ha – för tjejen kommer väldigt ofta att bara gå åt det håll som samhället har sagt är ”normen” om hon inte blir visad andra alternativ, det är vad de flesta (både killar och tjejer) gör.

Jag vet att många någon gång har tänkt, ”jag är egentligen inte redo eller intresserad för ett seriöst förhållande, men nu har vi ju träffats fyra gånger och haft sex tre, så nu är vi väl ihop, eller?” och det är sånt jävla skitsnack! Låt inte någon annan definiera vad som är rätt för dig och se till att definiera dina förhållanden till andra människor som du själv vill ha dem! Så länge du är ärlig och tar hand om andra och inte sårar dem medvetet så har du all rätt att leva ditt liv precis som du vill, både på det sexuella planet och alla andra plan!

Om du vill veta mer om hur man kan gå till väga rent praktiskt för att på ett bra sätt definiera och bygga sina förhållanden precis som man vill ha dem tycker jag att du ska kolla in forumet. Där finns massor av information och en hel sektion enbart tillägnad relationer och relationshantering! Hoppas att även fröken Glimra finner tiden att regga sig och sälla sig till den växande skaran av tjejer på forumet – era åsikter och perspektiv är alltid lika intressanta och uppskattade.

Livet är fest. Alltid mer fest. Precis så vill jag ha det. icon wink Hem med lillkexet igen?

-Sanji