Superman kommenterar på: http://www.cafe.se/?id=17316

Superman:Jag måste säga att det är några saker som de prickar in rätt, vilket gjorde mig glad. Men överlag så är de ute och cyklar vilket inte förvånar mig, de flesta människor har nämligen ingen aning om hur attraktionsmekanismer fungerar. Nedan följer deras råd och mina kommentarer samt konkreta tips i hur du uppfyller alla nedanstående kriterier.

Cafés relationsråd lär dig sticka ut från mängden
Det finns hundratals andra killar på krogen i kväll. Hur ska just jag märkas?

Johanna: Se självsäker ut. Det låter självklart, men är viktigare än man tror.

Superman: Jag skulle säga att VARA självsäker. Kvinnor är oerhörd intuitiva de kommer att lägga märke till detta om du försöker fejka det.

Johanna slänger ut sig begreppet självsäkerhet som det vore det enklaste`i världen. Sanningen är att det är få som är det, vilket i praktiken gör det så svårt för kvinnor att hitta bra män.

Nedan följer några konkreta knep som kommer att hjälpa dig med detta.

1: Kroppsspråk, gå med syfte. Om du rör dig omkring på stället gå med bestämda steg i lungt tempo mot ett konkret mål.

2: Håll i drinken längst med sidan av låret. Stå inte och tryck bakom den.

3: Om du inte pratar med din vän, prata med en tjej eller en främling. Du vill inte hamna själv.

4: Hälsa och prata med alla, både killar och tjejer.

5: Om du nu pratar med din vän, se till att göra det till 100%. Stå inte och halvprata medan du sneglar på brudar. Sämsta scenario är två vänner som i tystnad står och spanar efter brudar. They will see you coming miles away…

Zandra: Var lite laidback. Och försök få det att se ut som om du inte är där för att ragga, men att jag är så oemotståndlig att du inte kan låta bli.

Superman: Laid back betyder rak hållning, men avslappnad. Du vill inte visa gorilla looken. Tänk mer orangutang, axlar bak cool och avslappnad. Om du håller denna hållning så kommer det inte att synas att du raggar. Du är bara en social kille som pratar med alla på stället vilket gör naturligt att prata med henne också.

Vänta dock med komplimangerna till en bit in i interaktionen. Låt henne jobba för att få dem. Tänk dock på att ge komplimanger för vem hon ÄR, inte hur hon ser ut. Således kan du inte ge henne några komplimanger förrän du fått reda på lite mer om henne… Framåt kvällen har en attraktiv tjej fått ett dussin komplimanger. Var inte en i mängden! Låt henne definitivt inte känna sig oemotståndlig, det sänker bara ditt eget värde och får dig att verka som en liten pojke som sätter kvinnor på en piedestal och fjäskar för dem! Få henne att känna att du diggar henne, men att du kan gå närsomhelst och att du kan få andra tjejer i samma klass som henne så du behöver inte lisma för just henne…

Hur ska jag se ut?

Johanna: Det viktigaste är att du inte klär dig efter stället. Att vara rockigt klädd på ett bratställe funkar hur bra som helst. Men konstigt nog funkar inte brats på ett rockställe. Kanske är rocktjejer mer inskränkta, konstigt nog. Och se glad ut. Skratta och le mycket.

Superman: Håller med Johanna. Klä dig intressant, inte som alla andra. Jag tycker bägge exempel ovan fungerar utmärkt. Att tänka på är att kläder är komplement till din personlighet. Investera mer i att utveckla din personlighet än vad du gör på kläder är en bra tumregel att hålla sig till.

Att le och skratta är key, välj med omsorg ämnen att prata om även med dina vänner. Hellre roliga saker som hänt 10 år sedan än veckans affärer eller hur tråkig veckan på jobbet har varit. Tråkiga samtalsämnen gör dig tråkig, var inte tråkig – det funkar inte.

Pamela: Se självsäker ut och visa att du har roligt.

Superman: Åter igen detta med självsäkerhet! Låt oss beta ner det.
Det du vill subkommunicera är följande.

1 Ledare av män
Var den som håller låda i ditt sällskap och alla vill samlas kring dig. Prata med alla på stället.

2 Beskyddare av dina älskade
Detta kan du subkommunicera i ditt samtal med den tjej som du valt ut. Enklast är att du delar med av en historia i ditt liv där subkommunicerar dessa egenskaper utan skryta. Det kan vara en enkel sak som att du brukar vara barnvakt åt din systers barn som är 6 och 4 och hittar på massa bus.

3 Utvald av andra kvinnor.
Många kvinnor säger att de inte vill ha en man som verkar vara för pratsam med andra kvinnor. Detta är långt ifrån sanningen. I verkligenhet så vill kvinnor ha killen som alla andra vill ha. Ingen vill ha den som ingen vill ha. Många män pratar därför inte med andra kvinnor i hopp om att träffa den rätta.

Var social och prata med alla. Det är helt ok om kvinnor jagar dig, men visa inte att du jagar dem även om du gör det. Detta kan bl.a. uppnås med ett brett leende och rätt kroppsspråk.

Än så länge så är det ganska enkelt att uppvisa självsäkerhet till den som betraktar på avstånd. Saker blir lite svårare när du ska subkommunicera detta i samspelet. Mer om detta nedan när det kommer till att vara sig själv.

Zandra: Försök se mystisk och lite lagom farlig ut.

Men hur ska jag lyckas se glad och mystisk ut samtidigt?

Johanna: Eh, okej, var dig själv helt enkelt.

Superman: En bra fråga med ett fattigt svar. ”Var dig själv” måste vara relationscoachers äldsta klyscha att ta till när inget annat hjälper.

Sanningen är att de flesta män är obekväma bland kvinnor och blir därför nervösa vilket leder till att de uppvisar något långt ifrån ”sitt eget jag”. Detta kan härledas till den ångest en man upplever när han skall gå fram till en tjej.

Yes, om ni tjejer inte visste så är män livrädda att gå fram och ”ragga”.

Detta gäller alla män inklusive undertecknad. Därav att raggningsfrekvensen ofta ökar i takt med alkoholkonsumtion framåt natten för de flesta killar.

Detta leder till att många killar uppvisar ett skevt beteende av sig själva och använder patetiska raggningsrepliker vilket i sin tur leder till ännu sämre bemötande från tjejerna. Många killar rationaliserar det dåliga bemötandet (pga deras alkoholstinna, osäkra och taffliga försök att starta en interaktion) de får med att tjejer är bitchiga, vilket är helt fel.

Sanningen är att tjejer är fantastiska. Den enda anledningen till att de beter sig på det sättet är att du är en ytterligare en främling som är ute efter deras kropp och vi kan verkligen inte klandra dem för det. Om du ska spela spelet så måste du genuint älska dessa naturens mirakel, det finns inget annat sätt…du måste dessutom lära dig att göra tjejer bekväma med processen att du som främling närmar dig dem utan att framstå som en kåt ”Svenne Banan” som bara vill ligga, även om det ”bara” är sex du vill ha just då.

Många män oroar sig också om vad andra ska tycka…

Nr 1 rule off PU är
I don’t give a fuck what other people think of me!

När hon uppvisar ett avvisande beteende är det inte mot dig personligen, iaf inte mot ditt ”verkliga” jag. Hon vet ju inte ens vem du är! Ta inte det personligt och grubbla inte på det, utan var oreaktiv.

För att uppnå det så gäller det att först ta reda på dina värderingar. Skriv ner dem viktigaste på ett papper och ha dem i minnet.

Några av mina är tex:

Jag är en god far till min son.
Jag är en fantastisk vän till både tjejer och killar.
Jag ger värde till alla mina medmänniskor.
Jag är en känslosam älskare.
Jag är ambitiös och försöker utveckla mig själv.
Jag är en förlåtande person.
Jag beskyddar mina älskade.
Jag har ett leende som sällan sviker.
Jag vill föra något gott till världen.
Jag blir känslosam när människor är snälla mot mig.
Jag är en busunge i en mans kropp.
Jag behandlar kvinnor som om de vore drottningar, men ej att förglömma att det är jag som är kung.

Nu med detta i minnet så spelar det absolut ingen roll för mig vad hon än säger. Det påverkar inte vem jag är som person. Detta är även grunden till vad panelen kallar för självsäkerhet.

Skriv ner dina värderingar och var sann mot dem så kommer du att subkommunicera den attraktionskraft som kvinnor älskar. Inse också att om en kvinna ”reject:ar” dig så har det inget med dina inre värderingar att göra, ni har träffats 5 minuter på krogen och hon vet inget om dig som människa! Se det som feedback på att du måste ändra din approach, förändra din ”plan” och kör igen – ta det inte personligt! Nästa!!

Hur många polare ska jag gå ut med?

Zandra: Killar är gräsligare ju större gäng det är. Det blir nåt slags tuppfäktning. Gå ut tre killar ihop, då gör det dessutom inget att du försvinner iväg med en tjej en stund.

Johanna: Och glöm tjejkompisarna. Om du är ute med en massa tjejer tar jag för givet att någon av dem är din flickvän, och vågar inte gå fram.

Superman: Håller med Zandra att du ska hålla dig till max tre kompisar. Är du riktigt modig så går du ut själv. Tänk dock på att skaffa dig ”vänner på stället” så att du har några att falla tillbaks till. Detta är mer avancerat men bra träning i social press.

Håller inte med Johanna. Är du ute med tjejer så höjer de ditt sociala värde. Det är mycket enklare att prata med andra tjejer men en flicka runt armen. Det är bara gäller att snabbt presentera henne som din kompis. Du subkommunicerar att du har tjejkompisar, du är cool osv. Och grabbar…vänta inte på att tjejer kommer fram till er. Det är ert jobb vare sig ni gillar det eller inte.

Ska jag dansa för att synas?

Johanna: Kan du dansa, så ska du dansa. Det är sexigt med killar som dansar bra.
Pamela: Dansa mycket för att visa att du är glad och har roligt.
Zandra: Men kan du inte dansa – låt bli. Stå hellre och se mystisk ut.

Superman: Dansa oavsett hur du dansar men gör det till 100%. Stå inte där och häng! Till 99% så kommer inget hända.

Var sätter jag in stöten?

Zandra: Var som helst utom i toakön. När jag står där är jag oftast irriterad och kissnödig. I garderoben klockan fem på morgonen är inte heller bra. Då känner man sig som tredjehandsvalet.

Johanna: Vid bardisken, så kanske jag bjuder in dig till vårt bord. Men slå dig aldrig ner vid ett bord med tre-fyra tjejer. Det blir så obekvämt om man inte är intresserad.

Pamela: Bardisken funkar alltid bäst.

Superman: Precis var som helst. Toakön är min favorit så länge du vet vad du ska säga.
Om du ska gå fram till fler än en tjej som exemplet ovan. Vänta med att sätta dig intill dem. Prata med dem i förbi farten. Vänd dig om och behandla dem som om de vore en tjej. Dvs så att alla är med på tåget, tjejer reagerar annorlunda i grupp. Samma tjej som ser pryd ut bland hennes vänner är oftast ett sexuellt rovdjur runt hörnet. Här gäller det att få hela gruppen att acceptera dig, för att du ska bli en del av gruppen. Om du är ny på detta så skulle jag råda dig att vänta till du fått lite mer erfarenhet och kan hålla igång en längre konversation med flera personer. Återigen så är nivån på självsäkerhet som avgör sådana lägen.

Ska jag vara flott och bjuda på en drink?

Zandra: Ja. Och om jag är där med fyra kompisar, bjud dem också om du har råd. Säg: ”Vill du och dina vänner ha något att dricka?” Det är snyggt.

Johanna: Och kom ihåg att jag bara kan vara ute efter en gratisdrink. Att jag tar emot en drink betyder inte att jag är din.

Pamela: Nej, jag gillar inte att bli bjuden av någon jag inte känner. Kom med en skön kommentar i stället.

Superman: Zandra och Johanna jag vet inte vem är pojkvänner är, men ni verkar inte ha blivit smiskade på länge. Förresten det påminner mig om….(byt ämne)

eller

Vi gör så här tjejer! Ni bjuder mig på en drink och sedan får vi se… Förresten det påminner mig om om.. (Byt ämne)

Bjud dem på en god stund som subkommunicerar dina värderingar istället för sprit, inget mer.

Grabbar fastna inte drinkfällan. Ni vill inte köpa tjejer med drinkar, det är lamt som fan. Få dem att skratta med dig istället! Många unga tjejer känner sig dessutom oftast tvungna att vara kvar i en interaktion som de egentligen inte vill ta del av, så på många sätt kan man se akten att köpa en drink till en tjej man inte känner som att ”försöka köpa hennes gillande”. Hur lamt och manipulativt är inte det? Det kan vara cool att köpa en drink till en tjej som man börjar bygga en kontakt med och verkligen gillar, men inte förrän det är helt säkert att ni båda diggar varandra och har trevligt ihop!

Zandra: Det stämmer. Du kan inte stå och kolla på mig hela kvällen. Då tror jag att du är psykopat. Gå fram direkt när du får syn på mig. Det är dessutom gratis.

Neil Strauss säger i sin raggningsbibel The game att jag bara har några få sekunder på mig att närma mig en tjej.

Pamela: Nja, kom inte fram direkt. Kolla av lite först och se om du får ögonkontakt. Verkar jag intresserad kan du komma fram. Men vänta inte för länge heller, du har inte hela kvällen på dig.

Superman: Gå fram direkt men inte rakt på! Prata med henne i förbi farten. För tjejer så är attraktion inget de kan välja, dvs det handlar varken om pengar eller utseende. 100% ligger i din personlighet och hur du presenterar dig själv.

Johanna: Det ligger en del i vad Strauss säger, men ta det lugnt med den boken. Tre eller fyra gånger den här våren har det kommit fram killar till mig på krogen och sagt: ”Snyggt hår. Är det löshår?” En fras de lärt sig utantill ur boken. Och då funkar det inte längre.

Superman: Det spelar ingen roll vad du öppnar med så länge det snabbt följs av en bra övergång till ett annat intressant ämne. Säger du en intressant sak så kommer hon tänka att Det är intressant. Säger du 10 saker så kommer hon tänka att Du är intressant. Egentligen spelar det ingen roll alls vad du säger, hade de där killarna sagt ”Snyggt hår. Är det löshår?” på rätt sätt hade det funkat alla tre gångerna…

Vad är det sämsta jag kan göra på krogen?

Johanna: Flörta med alla tjejer. Eller ännu värre en annan tjej i mitt gäng. Jag vill känna mig utvald.

Superman: Både ja och Nej, Flörta med andra JA flörta med en tjej i gruppen Nej. Om du förväntar dig att få den första tjejen. Men undantag bekräftar regeln allt går om du är tillräckligt självsäker.

Pamela: Vara för full.

Superman: Håller med till 100%

Zandra: Och för helvete: Ta aldrig en tjej på rumpan. Herregud, det har väl aldrig någonsin funkat för någon?

Superman: Ja och Nej. Ta på henne direkt från början och rör vid människor när du pratar med dem, men i normalfallet är det inte någon bra idé att börja med att ta henne på rumpan. Men kinoeskalering är en hel artikel i sig…

//LOVE SUPERMAN

} else {