Hon fipplade med mikrofonen och fick den till slut att fungera, satte sig framåtlutad och tryckte den under näsan på mig…

”Berätta hur du kom in på det här”

Jag sitter i min lägenhet med en frilansjournalist som gör dokumentärer för en av våra Public Servicekanaler och prataar om communityt, min egen utveckling, vår verksamhet och allt mellan himmel och jord. Det är inte första gången jag berättar historien för någon nu, men det är första gången jag gjort det med en mikrofon i ansiktet och situationen känns smått surrealistisk.

Hon vill eventuellt göra en dokumentärsändning om oss och vad vi gör och därför har hon kommit ikväll för att snacka lite med mig och sen hänga på oss ut. Allt för att få material så hon kan lägga fram en konkret programidé till sin redaktion innan hon får det sista ”go or no go”.

Nomaggiz dyker in efter en stund och vi snackar lite alla tre, hon fascineras av lingon och vi tvingas ofta förklara vad ord betyder och vad vi menar med en del internskämt, som när Nomaggiz nämner att hon ”chodear med sin inspelningsutrustning”. wink Charismatic Revolution i Media

Efter ytterligare en stund rör vi oss ner mot kvällens mål, Café Opera där vi möter upp Superman. Tanken är att vi ska visa henne ”vad vi går för” och ge henne lite material från fältet, hon är för uppdraget bestyckad med den mest iögonfallande jävla mikrofon jag sett i mitt liv. I shit you not, den är stor som en fotboll. biggrin Charismatic Revolution i Media

Superman presenterar sig kort och sedan kör vi igång. Nomaggiz träffar en tjej som han ”har historia” med nästan direkt och får underhålla henne medan jag och Superman börjar ”work the room”. Efter den initiala ”turnén” går jag till baren för att beställa ett glas vin och reportern som smugit efter kommer och ställer sig bredvid mig och ber mig beskriva vad vi nyss gjorde. Superman står bakom oss i ett 2set som han öppnat på vägen och jag börjar beskriva för henne vad han gör i setet. Hennes ögonbryn går upp några centimeter när jag berättar för henne vad som kommer att hända inom kort, vad Superman kommer att göra (låsa in sig i setet efter att han fått tjejerna att skratta och sen börja isolera sin target vilket är min cue för att gå in och winga) för att 30 sekunder senare se det hela utspela sig exakt som jag berättat för henne. Sweet. smile Charismatic Revolution i Media

Jag går in och wingar Superman och reportern kommer efter fem minuter när jag jobbat mig in med den andra tjejen och står och skojar och skrattar när hon dyker upp med den helt fantastiskt stora mikrofonen i den stackars tjejens ansikte och frågar, ”funkar det?”.

Tjejen ser helt vettskrämd ut och jag förbannar de sju gudars vrede som skänkt reportern hennes sinne för kalibrering. Oh well, jag fortsätter att skämta med henne och skiter i om hon tyckte att det hela var bisarrt…det är ju inte mycket jag kan göra något åt i alla fall.

Jag och Superman går ut och röker med tjejerna och bestämmer oss för att låta de vara en stund för att öppna lite fler set för reportern, Superman #-closear sin target och vi beger oss in igen.

Vi går en vända igen och Superman öppnar ett nytt 2set över axeln när vi går förbi dem vid dansgolvet. Jag ställer mig vid sidan av och låter honom jobba sig in till hook point innan jag kommer in och tar över den ena tjejen, en kort, söt och mörk tjej som skrattar mycket och är jävligt rolig att banter:a med redan från början. Jag kinoeskalerar snabbt och babblar om att jag är manlig prostituerad, älskar mitt jobb och att vi ska starta en eskortfirma tillsammans. Jag slänger en blick över axeln och ser reportern som med hypnotiserad min bevittnar hur pardansen ser ut i ultrarapid. Hon har nog aldrig sett en kinoeskalering förut, av ansiktsuttrycket att döma. wink Charismatic Revolution i Media

-Victor (Sanji)

} else {