Jag läste precis en artikel på Svenska Dagbladet om kyssar, där de visade på studier om forskning som var väldigt intressant. Det har även skrivits en tråd på Forumet om kyssar där vår kollega Oracle Of Sweden skrivit en väldigt intressant artikel. Här kommer då mina tankar om kyssar.

Tänk er en kvinna (eller man för våra kvinnliga läsare) som eldar upp er, som gör att ni börjar rysa och liksom triggas inifrån. Det är någonting med energin, mystiken, kanske något förbjudet, vem vet? Men hon vänder på er upp och ner. Tänk att er åtrå till henne är otroligt stark och ni står som frågetecken inför mysteriet som har skapat det.

It’s The Game of Love… And we have cracked it!

Sexuell spänning, herrar. Sexuell Spänning. Att veta hur man kysser en tjej och när är det bästa vapnet vi har i vårt batmanbälte (som Nomaggiz brukar uttrycka det) för att skapa sexuell spänning. Det råkar vara så att när man kysser en tjej och råhånglar så försvinner den sexuella spänningen och byts i bästa fall ut till kåthet. Sexuell spänning är en djup åtrå och håller väldigt långsiktigt samtidigt som det är väldigt stabilt. Kåthet är en impulsiv känsla och kan sköljas ut (man får utlopp för det) eller mynnas ut (man skiftar humör pga att lamporna tänds, någon spillde en drink över en etc.).

Så om du är på en krog eller en date och du har kommit så långt som nanosekunden innan läpparna möts ska du ALLTID fråga dig själv ”Vad vill jag med kyssen?”. Oracle, som jag nämnde tidigare, skrev en grej som jag håller med till tusen procent och det är att om du vill kyssas för att du vill bekräfta att du faktiskt kan, dvs. att hon är attraherad av dig så skjuter du dig själv i foten… med en bazooka. Det kommer lysa igenom och du kommer anse dig själv vara The Man (begreppet, inte C-R instruktören) medan tjejen knallrar vidare för att hon fått sin kvälls bekräftelse och du inte var mer än bara ett redskap för henne.

Svaren du letar efter på frågan ska vara anpassade för situationen. Säg att du är på en krog och ni sitter ensamma och det är läge för att kyssas. Ett bra svar kan vara ”för att bygga tillit” vilket innebär att du ger henne en puss på munnen och säger ”det är allt du får för ikväll” (”såvida du inte tänker dränka mig i alkohol och utnyttja mig sexuellt” är något jag brukar lägga till som är överkurs för många)

Idealt så vill du aldrig kyssa en tjej mer än på munnen då och då för att retas, förrän det är dags. Du vill konstant ha en sexuell spänning på gång där ni jämt pratar om hur galna ni är i varandra och du konstant ”måste” påminna henne om att det lugnt så du inte börjar bli snuskig inför folk. Du vill även blanda denna konversation med vanliga mer ”neutrala” ämnen för att det inte ska bli för mycket. Lagom är oftast bäst, harmoni, yin och yang.

Så när ni väl är i hissen på väg hem så är det läge att dra in henne för en första – riktiga – kyss. Tryck henne mot dig och ge henne en kort men rejäl kyss, putta sedan bort henne (stadigt, inte våldsamt) från dig och kalla henne för en busunge som inte kommer få till det ikväll… Använd TJEJERNAS EGNA TRICK MOT DEM! De är designade för dem själva!

När det väl gäller kysstekniker så finns det många. Oftast vad jag gör är att jag håller en tjej i handen och lägger den bakom hennes rygg och trycker därifrån henne nära mot mig. Av två anledningar: främst för att det visar dominans och dels för att det är mycket mer bekvämt för henne (eller människor i allmänhet) att dras in i ditt personliga utrymme än vad det är att du forcerar hennes.

En sak jag älskar att göra i början (då det bara blir puss på munnen) är att gå 90% fram och säga att ”Min dating coach sa att jag inte fick gå längre fram än så” (syftar på Hitch) just för att det skapar en så lekfull ram över det hela samtidigt som filmen Hitch hade helt rätt om att det är ett effektivt sätt att kyssas: att man är så nära med läpparna med en paus innan de möts skapar en enorm sexuell spänning. När den pussen väl är klar så lägger jag en kommentar som jag nämnde tidigare.

Så när ska man kyssa en tjej?

På våra Bootcamps lär vi ut konceptet ”RUN THE TRAIN” vilket innebär att man ska go for the kiss HELA tiden! Denna övning är bra dels för att det är en eye opener i hur ofta man faktiskt kan kyssa en tjej trots att hon i början vände kinden om och dels för att lära studenterna ”bygga muskeln” att se till att de skapar sig vanan att ”closea” dvs. kyssa tjejer!

Men det är inte alltid optimalt att klumpigt go for the kiss, då det väldigt ofta gör att man hamnar i fel kategori (som t.ex. de som kysser för att bekräfta attraktion) så när är det egentligen mest lägligt att kyssas?

Har ni hållt varandra i händerna och lekt med varandras fingrar? Har ni kramats någon gång? Har du smekt henne över kinden? Har hon hållt i din arm? Om du svarar ja på alla dessa frågor så har du nog redan ha kunnat kyssa henne för ett tag sedan! Så den saken är avklarad. Nu är frågan om omständigheten är optimal.

Idealet är att det inte ska vara för öppet då det går mot sociala normer och tjejer är mer eller mindre rätt så fästa vid dem där oskrivna rackarna. Och om ni är på en krog så är tumregeln: ALDRIG FRAMFÖR HENNES POLARE! Självklart beror denna tumregel utefter hur sexuellt öppna dem är mot varandra men det är en dum risk som du utsätter dig själv och henne (då hon riskerar att få sina polare att tycka att hon är billig som hångla med ”någon kille”). Så var gärna i någon soffa eller i något hörn.

Skapa sedan stämningen. Det lättaste är att låta samtalet dö ut och vara tysta i 5 sekunder ungefär. Under dessa stunder gäller det att se henne i ögonen och skifta mellan höger öga, vänster öga och hennes läppar (utan att se ut som ett freak, inga vinster för de som kan göra dessa skiftningar snabbast!) troligen kommer hon bryta tystnaden till vilket du säger ”sscchhhh, kom hit” drar in henne med era händer bakom ryggen och kör The Hitch Close!

Är du intresserad av fler varianter så har du forumet och om du vill lära dig mer utförligt av hur du bygger upp den fysiska beröringen samt bli en riktig expert så föreslår jag att du går med i ett av våra program, det finns bara två kvar för året och platserna fylls snabbt!

Med all ära,

- Xtreeme