Sitter och laddar inför kvällens utgång, ska börja lugnt med middag med mor och lillebror, men sen blir det ut i Stockholms nattliv med fingret på avtryckaren igen. Jag hade sjukt roligt igår när jag var ute själv (Superman och Nomaggiz avvek för att ta hand om sina strippor, which is cool, jag är en stor pojke och klarar mig själv) och det fick mig att fundera.

För ett år sedan hade jag haft mycket svårt att gå ut ensam, det hade känts fel, ensamt och nästan lite skamset. Idag har jag inga problem med det, när polarna drog igår kände jag bara ”fuck yeah, det var länge sen jag var ute själv, det här kommer att bli intressant!”.

Och det blev det, jag hade som sagt sjukt roligt och jag träffade massor av nya människor, hånglade med några av dem och plockade några nummer. Jag sumpade också en snygg tjej med splitter nya silikonbröst eftersom jag efter att ha börjat hångla med henne insåg att jag hellre ville ha hennes kompis och bytte mål. Det flög tyvärr inte, jag fick henne galet attraherad av mig men hon ville inte göra något då hennes pojkvän väntade där hemma. No biggie och jag kommer ringa henne i veckan och se vad som händer… Jag hängde med de tjejerna en del och fick öva mig i att på egen hand försvara två snygga tjejer med silikonbröst från en krog full med dyngraka flöjtkillar som ville lägga någon ”vitsig” kommentar om deras bröst.

Jag fattar inte att en del killar är så jävla brända. OK att man kan vara osäker och ha svårt kring tjejer, men en del beter sig verkligen som idioter…

I alla fall. Det jag ville betona är att i vilket syfte ni än är ute, om det är för att ragga tjejer, bara hänga med polarna eller vad det nu kan vara. Släpp prestigen och se till att ha roligt! Ibland har man de bästa utgångarna fastän att man åker hem utan en tjej på armen, för man vet att man gav allt, hade sjukt roligt och bjöd på sig själv till 100%. Jag hade en sån kväll igår, ikväll kommer jag att gå ut och sträcka mig utanför mina egna gränser för att nå dit eller ännu längre igen.

Live life to the max, guys!
-Victor (Sanji)