Trots att vi lanserades den 23 November 2007 så ligger vi ligger på 9:e plats under Sex och Samlevnad och på 103 plats totalt i hela Sverige ALLA bloggar. Vi besöks av ca 500 personer dagligen.

Bloggen handlar om :
Dagliga dating- och attraktionstips för män, skrivet av fem killar som genomgått resan och lärt sig bemästra konsten att attrahera kvinnor! Utseende och pengar spelar ingen roll, det handlar helt om din personlighet och hur du presenterar dig!

Nedan följer en presentation om personerna bakom bloggen. Inom kort så kommer vi även släppa in våra kvinnliga gästbloggare för att få med deras syn på detta med Attraktion. Håll utkik för de har några fantastiska berättelser att dela med sig.

Vi som bloggar är följande:

Nomaggiz

22 år, Civilingenjörsstudent, Stockholm
Nomaggiz växte upp som den klassiskt töntiga / fåniga killen som med sitt skämtsamma sätt fick tjejer att i bästa fall bli “bara vänner”. Sommaren 2004 kom han av en slump i kontakt med David DeAngelo och lärde sig att man kan vara skämtsam med tjejer och bygga attraktion med dem istället för att försöka “övertala” dem att gilla en. Ett halvår senare hade han sitt livs första flickvän, ett förhållande som varade i ett och ett halvt år. Efter att ha blivit tipsad om The Game av en kompis insåg han att det fanns en hel värld av information därute och likasinnade som aktivt jobbar på att förstå och bemästra allt som har med kvinnor och attraktion att göra. Sedan dess har han gått ut minst tre gånger i veckan varje vecka för att slipa sitt svärd.

Förändringen har varit enorm, inte bara i termer av de tjejer han har i sitt liv, utan på alla plan av personlighetsutveckling. Från att ha gått från den fåniga blyga killen har han blivit en man som vågar ta ledarrollen, som vågar ta konflikter, och – inte minst – som vågar attrahera kvinnor. Förändringen i attityd, hållning och utseende har varit så stor att det ofta tar en bra stund för gamla bekanta att känna igen honom!

Som förebild för sin personliga utveckling har han ingen annan än Nalle Puh, en karaktär som inte bara beskriver hans lekfulla och varma sätt med tjejer utan en allmän filosofisk hållning. Att inte tänka för mycket eller ha för höga tankar om sig själv men att andå vara den varma ledaren och förvänta sig att människor ska tycka om honom är Nomaggiz motto, och ingen kvinna kan motstå honom när han kommer med en ballong i handen.

Det viktigaste är att leva i stunden och tillåta sig själv att ha kul. Om allt annat misslyckas så kom ihåg: man kan inte vara ledsen om man har en ballong!

Sanji

25 år, Civilekonomstudent, Stockholm
Sanji började att intressera sig för attraktion och vad som styr social dynamik efter ett längre förhållande som slutade på sämsta tänkbara sätt. Vid sidan av ekonomistudierna växte intresset till ett livsmål – att lära sig förstå attraktion som ett fenomen och bemästra det.

Driven av en brinnande lust att bemästra den delen av sitt liv och en passionerad kärlek till kvinnor genomgick Sanji en snabb utveckling inom det svenska communityt. Idag är Sanji mannen som allt som oftast ses med ett stort leende i Stockholms nattliv i sällskap av attraktiva kvinnor och ett stort socialt nätverk.

Den fortsatta driften att utvecklas i kombination med lusten att förmedla den kunskap som kommit efter tusentals interaktioner med kvinnor på barer och klubbar gjorde Sanji till en av initiativtagarna och grundarna till Charismatic Revolution under hösten 2007.

Hans mål idag är att fortsätta utvecklas och bemästra inom attraktion och social dynamik, parallellt med allmän personlighetsutveckling och en strävan att bli en balanserad, framgångsrik och lycklig person som sprider glädje till sin omgivning. I detta mål ingår att med Charismatic Revolution sprida kunskaper om attraktion och social dynamik till så många som möjligt.

Den enda personen som kan hållas ansvarig för din personliga lycka är du själv. Om du inte är helt nöjd med ditt liv så är det upp till dig att se till att förändra det!

Superman

34 år, Livsstilscoach, Stockholm
Superman växte upp bland kvinnor som yngsta barnet en familj med tre äldre systrar och sin mor. Hans intresse för attraktion anades redan i tidig ålder då han föredrog att interagera med tjejer framför att spela fotboll som andra pojkar i den åldern. Vartefter som åren gick blev Superman större, större och större. En dag vart han jättestor och jättestark……

Humor och lätt till skratt följer honom ständigt samt ett leende som sällan sviker. Efter att ha rest runt i världen och haft flera långa förhållanden bestämde han sig för att förändra sitt sätt att skapa attraktion med kvinnor. Han började läsa allt kom över på om ämnet och hittade av en ren slump boken The Game. När han diskuterade det med sina vänner avfärdade de snabbt konceptet, men han valde ändå att fördjupa sig ytterligare och anmälde sig på en Bootcamp. Där kom han i kontakt med instruktörerna Nomaggiz och Sanji under en helg som ändrade hans perspektiv på livet och dessutom var början på en vänskap som skulle leda till grundandet av Charismatic Revolution. På sista dagen av bootcampen återvände han i stålmannentröja med en hel påse telefonnummer och ett stort leende efter sina framgångar natten innan. Superman var född! Sen dess ser man honom orädd öppna set som de flesta inte ens skulle fundera på att närma sig och bygga attraktion med de mest attraktiva kvinnorna på varje krog.

Supermans förmåga att attrahera kvinnor berikar hans liv men definierar det inte. Han uppskattar allt som för spänning med sig i livet och värderar förmågan att ge värde till människor runt omkring sig högt. “Många människor lever inte livet, de försöker bara överleva det så länge de kan…”, brukar han säga och menar att det aldrig är för sent att väcka pojken i dig själv till liv och leva för vad du vill!

Be the father, the son, the brother, the lover, the friend, the daredevil, the poet, the sinner, the closer and have fun doing it!

TheMan

29 år, Mediakonsult, Stockholm
Det va en gång en pojke. Han var också en bror, en vän, en “cool kille” och en ledartyp, men samtidigt ganska osäker. Pojken växte och blev en grabb. Han var stark. En fighter och en älskare. Trots hans styrka och hårda utsida var han ändå klen och svag på insidan. Grabben växte och blev en man, men han var fortfarande kall och hård. Med tiden hittade han sin egen väg och mannen förvandlades till en annan, varmare individ. THEMAN var född!

Ungefär så kan man förklara TheMan’s liv i stora drag. Han kom in i community:t efter att ha läst boken “The Game” av Neil Strauss såsom många andra. Efter att varit i ett destruktivt längre förhållande bestämde han sig för att hitta tillbaka till sitt eget jag som på sätt och viss hade gått förlorat på vägen.

TheMan är väldigt driven i allt som han ger sig in på och brinner av livslust och entusiasm. Han är 29 år och jobbar normalt som mediakonsult. The Man älskar kvinnor och tycker att det är ett naturligt huvudsyfte i livet att omge sig med attraktiva kvinnor. Men det är inte bara förmågan att attrahera personer av det motsatta könet som driver honom, utan även strävan att bli en bättre, mer uppfylld och lycklig person.

The Man värderar viktiga personer i hans omgivning högt och sprider värme och glädje. Han är en varm ledartyp med en glimt av livslust i ögat, ett leende på läpparna och en kvinna på var arm. Hans livsprincip är att försöka lämna andra människor lite gladare och bättre än han fann dem.

I 9 av 10 fall är du själv det största hindret mellan dig och din framgång. Besegra din inre fiende och ta kontrollen över ditt öde!

Xtreeme

18 år, Student, Göteborg
Uppvuxen i Göteborg med boxning i hjärtat har Xtreeme lärt sig innebörden av mod och en mentalitet att rädsla hanteras bäst genom att möta den. Det har genom tiden bland annat lett honom till två guld i svenska mästerskapet. Han började studera attraktion redan som 16 år gammal och har under hela sin lärprocess kämpat mot de begränsningar hans ringa ålder innebar.

Xtreeme testar hela tiden nya koncept och är inte rädd för att misslyckas och har därför utvecklat ett otroligt skarpt yttre game tillsammans med ett otroligt analytiskt sinne för sociala interaktioner. Han förstod dock efter en tid att ett skarpt yttre inte räcker och utvecklade sig själv och sin identitet till en nivå de flesta vill nå. Han har utvecklat sig själv till en person med ambitioner, en person som följer sina drömmar. Inåt har han hittat saker som är mer värda än vad de flesta har utåt. Han har utvecklat starka värderingar och principer och en livsstil som inte innehåller så mycket status som den innehåller äventyr. Kvinnorna han träffar blir inte bjudna på dyra middagar utan på spännande och fartfyllda dagar.

Xtreeme kommer alltid i hjärtat vara en boxare och han möter därför sina rädslor istället för att fly från dem. Han arbetar på en bok som enligt oss på CR kan komma att slå stort. Hans musik får hjärtat att smälta och blir det inte en författarkarriär så kan musiken komma att bli Xtreemes genombrott.

Every man shall die…
- But not every man lives fully!

God Jul önskar Charismatic Revolution!