Det är söndag kväll och det har regnat hela dagen. Jag och Sanji sitter på den lokala puben och jobbar med hemsidan till tonerna av reggae musik i bakgrunden.

Det har vart en tuff helg och bägge två är lite slitna. Det är mycket som måste göras, så vi sitter fokuserade på arbetet käkar nachos och drycker varsin pilsner. På senare tid så har det varit enormt svårt att samla hela gänget. THEMAN har varit i spanien, Nomaggiz är hemma och flöjtar med sin flickvän och Xtreeme är i Göteborg. För var gång vi ska ha möte så är det alltid någon som har en tjej på G. Jag och Sanji har därför bestämt oss för att göra klart dagens uppgifter en gång för alla. Inga tjejer idag!

Problemet är att stället börjar fyllas med folk och snart sitter det tjejer inom räckhåll. Vi struntar dock i dem och fortsätter med arbetet.

Jag tar en paus och går in i rökrummet. Det står en tjej lutad mot väggen och en kille som försöker få hennes uppmärksamhet.

Jag tycker att det är fascinerande att observera interaktionen. Fan han är alldeles för på. Backa upp lite och luta dig mot väggen. Låt henne komma till dig. Tänker jag för mig själv.
Hon börjar snabb bli uttråkad, och dödstöten infinner sig när han börjar skryta om att han är civilingenjör. Hon lämnar snabbt rummet kort därefter.

Synd, om han bara visste tänker jag för mig själv.

Jag går tillbaks till Sanji och kommer på han i set med tjejen från rökrummet. Jag ler och sätter mig intill honom. De utbyter nummer kort därefter och hon går tillbaks till sitt sällskap.

”Hon öppnade mig.”, säger Sanji och ler som busig liten pojk. Vi skrattar och fortsätter jobba.

Någon timme senare har vi jobbat klart och bestämmer för att ta ytterligare några kalla på haket runt hörnet. Med oss har vi tjejen och hela hennes sällskap.

Väl där sitter Sanji och tjejen i djup samtal medan jag underhåller hennes sällskap. Jag tröttnar snart och bestämmer mig för att ta en sväng kolla in stället.

Jag går fram till baren och ser henne sitta där. Just when I was out, they pulled back in! Jag kliver fram till henne och påbörjar en konversation…

I love my life.

Superman

Läs våra medlemmar kommentarer på länken nedan.
http://www.c-r.se/forum/showthread.php?goto=newpost&t=656

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);