Läste följande korta artikel på aftonbladet.se. Det är alltid trevligt att läsa när någon för en gångs skull skriver något som kan hjälpa till att avdramatisera bilden kring sex lite grann. Det var väl som fan, är sex inte moraliskt förkastligt, nedbrytande och något som bör undvikas till varje pris? Det kan väl ändå inte stämma…? icon wink Tidig sexdebut ger mogna tonåringar?

Det gör mig faktiskt genuint upprörd att vi har byggt upp så mycket tabun och negativ social programmering kring sex i vårt samhälle och jag känner verkligen med alla tjejer som slits mellan idealet att ”vara sexiga” men att inte njuta av sin sexualitet eftersom det är ”slampigt”. Är det konstigt att många tjejer och killar känner sig vilsna sexuellt?

Vi förespråkar ju starkt att människor ska njuta med och av varandra och vet av erfarenhet att det är så att de flesta tjejer bara väntar på att hitta en kille som de verkligen kan njuta av sin sexualitet med på ett avslappnat sätt och utan en massa issues. Det är då deras inre och riktigt vackra jag kommer fram, den inre personen som verkligen kan ge sig hän och fulländat njuta av sin sexualitet…

Det är också lustigt hur många saker i livet verkar röra sig i cirklar eller spiraler. Mer sex leder till ökad social kompetens, och vi vågar utan att sticka ut hakan för mycket säga att det omvända gäller det också, mer social kompetens leder till mer sex… Uppvisar din spiral en positiv eller negativ trend?

Undrar,
-Victor (Sanji)

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);