Jag är ett fan av att klanka ner på den kommersiella marknaden som vill få oss att konsumera för att attrahera det motsatta könet. Det är på den punkten jag och Marilyn Manson älskar varandra. ”If you have a bad breath, nobody’s going to want to talk to you. If you’ve got pimpels the girls aren’t going to fuck you. It’s all fear making us consume” – Marilyn Manson intervjuad av Michael Moore i ”Bowling For Columbine”.

Tyvärr måste jag säga att det inte alls stämmer till hundra procent. De flesta män går runt med osäkerheten att de måste se ut som spartaner alternativt grekiska gudar för att kunna attrahera kvinnor vilket är fel. Men vi ska inte glömma att utseende faktiskt spelar roll. Men inte som de flesta tror. Den överviktiga coola killen kommer troligen ha sex långt mycket mer än den osäkra gymkillen med magrutor och biceps. Så hur fungerar detta med utseende egentligen?

Fördomar. Första intryck. Sub-kommunikation. Om du såg en man med en turban och vit klänning (sorry, vet inte vad det heter) så skulle du med stor sannolikhet tänka terrorist (igen, sorry) och många människor anser det som att man är dålig människa för det. Mitt svar är nej, det är en tidssparande överlevnadsmekanism. De flesta undergivna djur skyggar tillbaka när människor närmar sig dem för att de lärt sig associera människor till sparkar och misshandel. På samma sätt har vi, tyvärr, lärt oss associera turban, skägg och vit klänning till terrorist. (Om det är någons fel så är det väl media som gett oss den bilden).

På samma sätt fungerar utseende för kvinnor. Vad kan de associera ditt utseende till? Om du är full, dimmig i blicken och har alldeles för många öppna knappar i skjortan (som tydligen slitits ut den senaste timman) kommer hon direkt associera dig till alla andra fulla män som sagt hej till henne genom åren och hon vet direkt hur äcklig din andedräkt är och hur jobbig du kommer vara. Om du ser ut som en vanlig, ”reko” kille som är ”propert” klädd så kommer hon associera dig till alla killar som är jättesnälla mot henne och är så ”jätteintresserade” av allt hon gör och bara vill veta mer och mer om henne.

Det är det konceptet som kallas för stereotypisera. Folk kommer kategorisera dig i stereotyper (omedvetet och medvetet) utefter vilken bild du passar in i. En stereotyp man alltid vill passa in i är bad boy/rock stjärna/film stjärna. Och det bästa är att man inte alls behöver ändra stil.

Är du ”stilig” och använder skjorta och jeans så ha ett snygga accessoarer, ringar etc. Försök skapa en paradox. Är du ”goth” eller ”emo” så försök klä dig som Anthony Kiedis när han uppträder. Är du överviktig så klä dig som Michael Madsen etc.

Försök passa in en stereotyp som hjälper dig istället för en som stjälper dig.

När jag väl tagit mig tid så är mitt ansikte rent och lent, brunt, jag har på mig boots som ger mig fem extra cm, snygga jeans, en skjorta, snygg i håret och snygga accessoarer. Ibland ser jag stökig ut med för många accessoarer och en hårdare stil (linne under en skjorta) som en bad boy/rock stjärna. Ibland ser jag smidig ut med färre, väl noggrant utvalda accessoarer och en mjukare stil (långärmad skjorta) som en player/modell.

Och jag är en ful jävel med för stor näsa och fula ögon. (ändå blir jag väldigt ofta tillfrågad om jag är modell)

TheMan ser ut som en italiensk maffiaboss och ger ett väldigt respektingivande intryck (och brukar prata om barnprogram när han väl är med brudar så ni förstår paradoxen där wink Hur attraherar man en kvinna? )

Nomaggiz ser ut som Festfixaren som klär sig precis som om han vore hemma i sitt egna vardagsrum (med nalle puh t-shirtar under en riktigt snygg kavaj)

Sanji ser ut som en hjärtekrossare med sin riktiga slitna – snygga – stil som med hans ständiga retard-smile säger direkt att han inte valt att vara en hjärtekrossare – tjejer bara hoppar på honom och krossas av sig själva.

Superman ser ut som en bad boy / rockstjärna med boots, jeans snygga skärp (oftast två) och en t-shirt med stökigt men snyggt halvlångt hår.

Och ingen av oss såg ut så här innan. Vi har alla tagit våra personliga stilar och bara ”pimpat” upp dem. Dvs, gjort dem snygga. Fått de att passa in i positiva stereotyper.

Så steg nummer ett (men absolut INTE avgörande) för att attrahera kvinnor är sitt utseende, eller rättare sagt – sin stereotyp. Det kommer underlätta ditt game och det kommer göra att du väldigt ofta ser tjejer som spanar in dig och sådana tjejer är alltid lättast att börja prata med. Fast när du väl börjat öppna upp din mun så måste ditt beteende, kroppspråk och sub-kommunikation passa in i den stereotypen du ger dig ut för att vara. Annars kommer det bli en stor besvikelse för henne och det är en riktig attraktionsdödare.

- Xtreeme

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);