Musiken pumpar och lamporna blixtrar. Vid ingången står ett gäng och sjunger till låten. Öl skvätter runt dem. Ett gäng tjejer står vid baren och fnittrar med varandra. Hela stället är packat av människor. Musiken pumpar högt. Tre tjejer står och dricker vid ett räcke. Kroppen rör sig på autopilot. Precis innan jag går förbi stannar jag upp. Ett ”Tja” lyckas tränga igenom musiken följt av en kort fråga. Jag upptäcker att den mörkhåriga tjejen har svart nagellack och jag nämner att hon kan få problem för det. ”Varför” frågar hon mig. Mina polare väntar på mig men jag bestämmer mig för att berätta varför. Jag intar en bekväm position vid väggen och samlar tjejerna runt mig och berättar vad som hänt mig i samband med svart nagellack.

Det leder till att jag påminns om varför jag känner mig obekväm när tjejer har höga klackar på sig och berättar den historian. Tjejerna skrattar och tycker jag är intressant. Den Mörkhåriga tjejen irriterar mig på ett gulligt sätt och jag ser till att hon får reda på vilken busunge jag tycker att hon är. De frågar vem jag är och vilka jag kom med. Jag berättar att jag är den alkoholiserade påskharen och ber om ursäkt för att jag inte gav dem några påskägg år nittiosju och förklarar att jag var för full och fick kompensera med att hjälpa jultomten det året. De skrattar. Jag berättar om mina vänner och hur lycklig jag är över att ha attraherat sådana människor till mitt liv.

Tiden rinner iväg och mina kära vänner väntar fortfarande på mig. Jag berättar för tjejerna att jag ska iväg till mina polare samtidigt som jag känner att jag inte vill lämna tjejerna. ”Häng med” säger jag till dem. Vi går igenom nattklubben tillsammans. Den mörkhåriga tjejen håller mig i handen och hennes vänner i den andra. Alla ser mig då jag är klädd i en skjorta med halsband, ringar och är hundranittiofem centimeter lång. Jag hälsar på mina vänner och ber om ursäkt över min sena ankomst. Jag presenterar dem för mina tre vackra nyfunna vänner. Jag får en snabb update av mina polare och vänder senare min uppmärksamhet till den mörkhåriga.

”Häng med, jag vill visa dig något”
”Okej”
”Folks, jag och busungen här ska gå och sätta oss där borta vid sofforna. Vi kommer tillbaka sen!”

Jag tar henne i handen och leder henne mot sofforna där det är lite ljusare och lugnare. Vi sätter oss ner och jag ser först nu hur vacker hon är. Ett äkta leende med klarvita tänder. Rena linjer på ansiktet och en perfekt hållning. Hon har långa och vackra ben. Hon är min typ. ”Så vad har du på gång mer än ditt utseende? Du är väldigt snygg men skenet kan bedra alldeles för ofta” Hon ser på mig som om hon inte kan tro sina öron. Jag ser tillbaka med en väntande blick. Hon tittar bort med ett träffat leende.

Hon vänder huvudet tillbaka och berättar om sig själv och berättar om allt hon upplevt. Hon berättar om hur hon lärt sig att man i livet måste ha mer än bara utseende och berättar vad hon lyckats åstadkomma. Vid det här laget i mitt liv har jag verkligen lärt mig att utseende inte är lika med bra sex och framförallt bra mysande efter sex. Det är inte tillräckligt för att jag ska tändas. Samtidigt har jag lärt mig att ett paket med utseende och hjärna inte heller kommer ofta. Hon är annorlunda, hon är en elit. Jag ser till att hon får reda på det och lägger till att jag nu sagt för mycket och går långsamt därifrån. Hon drar mig tillbaka och ler stort.

Jag tar hennes hand och tar henne till sidan av dansgolvet. Jag snurrar henne lätt och drar henne nära intill mig. Vi dansar lätt och ser på varandra. Stunden är inne och vi kysser varandra. Väldigt lätt och en liten stund. Jag vill inte ge för mycket av mig själv.
Jag tar henne från dansgolvet och går mot en bar. Jag säger åt henne att jag ska köpa henne en drink när hon vunnit tio poäng. Hon frågar hur man vinner poäng och jag svarar genom att imponera mig.

Vi pratar vidare och hon berättar skämt och får mig att skratta. Vi pratar om sporter, hobbys och allt möjligt. Vi bestämmer att vi båda ska bowla på måndag då vi båda verkar suga på det. Vi tar varandras nummer och hon får mig att lova att komma. Jag lovar. Efter en stunds fortsatt pratare har hon vunnit sina tio poäng och jag köper henne en drink. Klockan rullar vidare och vi bestämmer att vi ska fortsätta kvällen med käk och går tillbaka till våra vänner. Det verkar som om vi inte är de enda som haft sig en romans – mina vänner med hennes. Vi samlas hela gänget och bestämmer oss för att gå och ta något att äta. Vi går ut ur klubben och alla öppna restauranger är fullpackade med folk. ”Vi drar hem till oss, vi har mat där samtidigt som vi kan efterfesta”. Alla hänger med.

Vi kommer in till lägenheten och den mörkhåriga tjejen får se mitt rum och vill att jag ska spela gitarr. Jag avböjer. Hela gänget tjatar på mig och jag medger till slut. Min kompis och den blonda tjejen är i köket och förbereder mat, min andra vän och den andra mörkblonda kompisen sitter i soffan i vardagsrummet och den mörkhåriga bredvid mig medan jag spelar på gitarren.

Efter lite spelande, mat och en massa ”sanning och konsekvens” slutar kvällen med att alla går in till sina rum, med kvällens partner – ännu en gång.

Ungefär så ser en vanlig kväll med mig ut. Jag har samlat de vänner jag vill ha. Jag har hittat det boendet jag vill ha och jag har skaffat mig den sociala kompetensen eller rättare sagt lärt mig det ”game” jag behöver för att kunna återskapa sådana här scenarion.

Och jag är jävligt lycklig över det!

- Xtreeme

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);