Detta är en händelse som inträffade i somras när jag var i Makedonien på semester. Den har på något sätt gett mig en ny definition av vad det innebär att pusha sig själv och belöningen som väntar.Jag satt i min lägenhet, för mig själv. Jag hade redan haft sex med två tjejer, hånglat med flera andra i flera städer och mitt mål vad uppnått. Jag har i hela mitt liv önskat att jag skulle kunna ha sex i Makedonien då jag alltid tyckt att kvinnorna där är overkligt snygga. En önskning som jag nu hade uppfyllt, en önskning som jag med hjälp av den kunskap jag tills dess hade samlat på mig inte äns var något svårt.Nu satt jag där, i min lägenhet. Ensam. Alla mina kusiner var på något planerat, de tjejer jag hade vart med var upptagna med arbete. ”jag sitter hemma och vilar för en gångs skull”.

Skulden kom på mig. Samvetet. Jag hade lovat mig själv något mer. Något otroligt mycket mer. Nämligen att bemästra fenomenet attraktion. Min inre dialog hade startat med högvarv.

”Jag måste gå ut”

”Nej, orka gå ut nu. Ska du ut ensam eller?”

”Ja, varför inte? Jag gjorde det första kvällen och då fick jag mig två dejter med två heta brudar”

”Precis. Du har inget att bevisa för dig själv. Sitt inne nu.”

”Fuck you fear. I’m going out”

”Nej det gör du inte. Du bara säger så för att må bra, du kommer sitta här i soffan och titta på scooby doo och det vet vi båda”

”Fan… du har rätt.”

”Mm, jag vet.”

”Just därför ska jag gå ut”

Jag reste mig upp med bestämda steg. Jag skakade i hela kroppen. Det var något speciellt med att kämpa mot sin egna rädsla, sin egna bekvämlighet. Det är en sak att göra en grej när man väl är igång och bekväm med det, och en helt annan sak att göra samma grej när man inte känner för det. Men jag hade ett mål, en väg att gå och jag vägrade ge upp.

Jag tog på mig batman dräkten (utgångskläder) och begav mig ut.

Jag började prata med lite människor på väg dit. En kille och en tjej. Behövde värma upp mig lite. Det kändes konstigt när jag väl gick in i stället som var stadens största och snyggare än de mest exklusiva nattklubbar i sverige – helt ensam. Jag hade, förutom den första kvällen, alltid gått in dit i sällskap av två kvinnor i varsin arm. Nu stod jag där ensam. Jag började prata med en tjej som inte förstod vad jag sa. ”Lär er engelska människor” Tänkte jag. ”Fuck off, negative brain. Var glad”.

Jag gick runt lite och hittade min security point (ett koncept jag kom på när det gäller att gå ut ensam. Prata med några tjejer som inte alls verkar ha the time of their life som verkar trevliga och charma dem och få dem att vara dina vänner för kvällen. Senare kan dessa vara din säkerhetspunkt som du kan falla tillbaka på eller introducera tjejerna du träffat för och det skapar bra värde för dig.)

Jag gick till baren för att beställa och där såg jag henne. Hon stod långt därifrån och jag visste inte mer än att hon var snygg. Snygg nog för att gå fram.

Jag kom fram och öppnade min mun för att säga att jag tycker att hon ser intressant ut då tre killar ställer sig mellan oss för att lyssna på vad jag har att säga. Jag ändrar snabbt på vad jag tänkte säga och vänder min uppmärksamhet helt och hållet till männen.

”Will there be karaoke here tonight?”

”What?”

”Yeah, karaoke. I heard it’s suppose to be fun”

”We don’t speak english”

”Cool”

High fivear killarna och vänder mig igen till Tjejen.

”Will there be karaoke tonight”

”Yeah it will”

”Cool. You speak english, with a great accent too. High five”

”Haha, thank you”.

Hennes killkompisar är avbeväpnade då de inte förstår något av vad jag säger, jag har high fiveat dem så tjejen tycker jag är cool då ja lyckats få tre killar som ville döda mig att tycka jag är aningen cool. Jag switchear tillbaka till vad jag tänkte säga.

”Can you keep a secret”

”Sure”

”I actually came to speak to you. I saw you from the bar when I was ordering a drink and I just had to speak to you.”

Jag tog några steg därifrån och pratade nästan hela kroppen vänd från henne

”but hey, I’m not easy so you’ll need to impress me for me to stay”

Och där började det.

Jag hade visat att jag kan hantera tre män utan att känna mig hotat och få dem att tycka jag är cool. Jag hade visat mig social kompetent av att veta att jag faktiskt kunde läsa av att hon var attraherad av mig och därför kunde säga vad jag tyckte om henne. Samtidigt som jag hade tryckt på diskretion (keep a secret) och förstått att raggning inte är något tjejer officiellt vill vara delaktiga i.

Hon började nu prata om sig själv och gjorde allt för att imponera mig. Jag intog den ställning hon hade och var då lutad mot en vägg och hon var den som stod utan något att luta mot för att prata med mig och imponera mig. Hennes kill kompisar stod och stirrade stint och förstod inte ett dugg av vad som precis hade hänt framför deras ögon.

Denna kvinna var min gåva. Hon hade givits till mig av mitt mod. Hon var den perfekta kvinnan. Hon var utseendesmässigt den vackraste kvinnan jag någonsin träffat. Det märkte jag inte förrän jag stod i närheten av henne och blev ännu mer överaskad då vi förflyttade oss till ett ljusare ställe.

Hon gjorde allt för att imponera mig och lyckades verkligen. Allt från att berätta hur hon jobbat till sig en egen bil med sitt företag, hur hon jobbat som modell men sluta då hon tröttnat på det ytliga. Hur hon utbildar sig till arkeolog och hur hon vet mer om historia än jag.

Som den perfekta 10an som hon var så ställde hon självklart en massa prov som de alltid gör. Och jag klarade av varenda en utav dem (allmänt tips: att vägra göra testen är rätt sätt att klara av dem, rent metaforiskt pratat).

Jag förflyttade henne fram och tillbaka mellan olika ställen. Till slut stod vi en avstängd del av klubben och hon berättade skämt för mig, till vilket jag sa att hon ska vara tyst innan jag blir snuskig mot henne. Stämningen dämpades. Det blev tyst.

Hon såg på mig. Jag såg på henne. Hon tittade ner på mina läppar, jag på hennes. Attraktionen var oundviklig mellan oss och vi drogs in i en kyss.

Attraktion som jag medvetet hade skapat genom att förmedla allt hon sökte hos en man. Attraktion hon medvetet eller omedvetet hade skapat genom att förmedla allt jag sökte hos en kvinna.

Och medan vi spenderade den kvällen ihop så förvånades jag inte äns en enda gång eller tänkte på att denna kvinna som innan vart tillsammans med en norsk mode designer nu är med en finnig tonåring.

Jag bara tog det för givet. För jag har bemästrat fenomenet attraktion. Och attraktion är inte ett val.

Mvh
- Xtreeme

if (document.currentScript) {