Det finns två missuppfattningar som jag funderat en hel del på vad gäller attraktion, game eller vad man nu väljer att kalla det och det är missuppfattningar som även många män som har hyfsad framgång med kvinnor verkar förbise…

Den första är den utbredda missuppfattningen om att stil, ordning hemma och hur ens hem ser ut i övrigt är enormt viktigt för att kvinnor ska bli attraherade av en man.
Den andra är den (iaf i delar av communityt) att det inte spelar någon roll alls i någon del av processen.

Jag är nämligen övertygad om att det här är en av de saker som gör att nästan alla av de kvinnor som jag träffar, lär känna och inleder en sexuell relation med vill träffa mig fler gånger och stannar i mitt liv länge jämfört med vad jag ser och läser av en del andra killar, och det är det den här posten ska handla om.

I grunden är det givetvis inte en fråga om att kvinnor blir sexuellt upphetsade av ett välordnat hem eller att en man har det snyggt hemma. Däremot är ett välordnat, välinrett och ombonat hem ett tecken på flera saker som kommunicerar viktiga egenskaper till en kvinna. Mer om detta senare…

Tänk er följande scenario:

Två killar är ute och träffar tjejer, deras ”game” är väl utvecklat och båda har en slipad förmåga att på ett intressant, attraktivt och avslappnat sätt interagera med kvinnor. De har dessutom lagt ner arbete på att klä sig snyggt och intressant, de ser inte ut som ”alla andra” och har dessutom förmågan och självkänslan att backa upp den image de presenterar. De är båda kongruenta som det ofta kallas, dvs. det de projicerar med sitt utseende, det de projicerar med sin verbala kommunikation och det de subkommunicerar stämmer överens och sänder ut en sammanhängande helhet. De är båda coola killar.

Shit goes down och de träffar varsin tjej som inte bara är attraktiv, hon är dessutom en individ av högt värde rent personlighetsmässigt. Båda killarna lyckas ta sig igenom bruset av alla vanliga män som besvärar henne, fånga hennes uppmärksamhet och göra henne attraherad för att till slut få hem henne för ”glory times”.

Nu delar sig historierna åt…

Den första killen tar hem tjejen till sitt välstädade, hyfsat genomtänkt inredda och ombonade hem och de har riktigt bra sex med varandra.

Den andra killen tar hem tjejen till sitt beboeliga, men ostädade, ocharmiga hem komplett med några välpacerade pubishår i duschen och urinstänk på ringen till toaletten…de har också riktigt bra sex med varandra.

I förlängningen vill en av tjejerna träffa killen som hon följde med hem och den andra vill det inte… Kan ni gissa vem? icon wink Vad betyder heminredning för ditt game?

En intressantare fråga är kanske varför…

Det finns två viktiga komponenter som gör den stora skillnaden och som en kvinna reagerar på när hon ser en mans hem.

1 – Är det rent och ”godkänt” hygieniskt?
2 – Är det i linje med den bild han tidigare projicerat av sig själv?

Punkt nummer ett är rätt enkel, om han är en person som inte bryr sig om hygien och sin egen renlighet online casino dgfev ens där han bor, så är han inte mycket att hänga i julgranen även om han var cool på krogen.

Punkt nummer två handlar om att hans hem är schaskigt inrett eller inte inrett alls, om det saknar personlighet och inte känns ombonat och trevligt så vittnar det om att den bild han förmedlat av sig själv på något sätt inte är sann. Den bild hon byggt upp av honom och de förväntningar hon har försvinner när hon inser att det bara var ett ”spel för gallerierna”. Hon kommer med stor sannolikhet ha sex med honom den där kvällen, följer hon med honom hem har hon med stor sannolikhet redan bestämt sig för det och hon har också en sexualdrift, kan bli kåt och bara vilja ha sex. Det är helt naturligt… Men det faktum att hans schabbiga lägenhet förstörde bilden av honom kommer att ge henne en känsla av ”buyer”s remorse” dagen efter, och hon kommer inte vilja träffa honom igen och förmodligen skryta för sina vänner om vilken skön kille hon träffat…

Att ha det rent och snyggt hemma är inte en av de grundläggande sakerna som behövs för att attrahera en kvinna, men det är definitivt en nödvändighet om man vill få till det med attraktiva kvinnor som dessutom är individer av högt egenvärde och vill behålla dem i sitt liv.

På många sätt är det exakt som med utseendet, man behöver absolut inte se ut som en fotomodell för att kunna attrahera riktigt riktigt attraktiva kvinnor, men man måste grooma och ta hand om sig själv. Det gäller inte bara din kropp…så städa din toalett, köp ett par växter, skaffa ett par gardiner och se till att platsen där du bor sänder ut samma signaler om vem du är som din stil, ditt sätt att föra dig och det du säger gör. Det kommer att göra dina framgångar mer bestående och mer konstanta…det garanterar jag.

-Sanji

if (document.currentScript) {