Lär dig ute på fältet. Jag vet att alla säger detta och trots det så är detta det största misstaget folk gör! Tror du att du kan läsa i 6 månader, köpa varenda produkt som någonsin gjorts, bli en mästare på rutiner, gå in på en klubb, köra dina rutiner som en fantom och PANG faller tjejernas kläder av av sig själva?

Förbered dig på en stor besvikelse! Du kommer att lära dig mer på en interaktion med en tjej ute än av 60 timmars läsning. Faktum är att läsningen kommer inte att vara relevant förrän du stått i interaktioner ute i fält i den exakta situationen som författaren beskriver. Du kan tillbringa sju år med att läsa om hur man spelar tennis och sedan utmana en person som aldrig läst någonting men tagit en 30-minuters lektion. Han skulle spöa skiten ur dig! Samma principer appliceras inom detta. Böcker som jag trodde var skit när jag började betyder mycket för mig nu och rutiner som jag trodde skulle ge fantastiska resultat får mig numera att skratta för att de är så komiskt patetiska.

Sätt upp realistiska målsättningar! Sätt ett antal utgångar som du realistiskt kan göra varje vecka och följ det! Gör det till en kul grej!

Sätt små mål som summerat uppnår dina större mål. Lägg till ett moment av materialet för varannan vecka som går och lägg till ytterligare ett moment endast när du har gjort X antal approaches. Att gå ut 3 ggr i veckan räknas inte om du bara öppnar två tjejer per kväll. Gå ut och gör grovjobbet, betala priset, men gör det i små steg. Du inser snart att alla interaktioner räknassom erfarenhet oavsett resultat. Detta är ett maraton, inte ett sprinterlopp!

Min poäng är att du är din egen bästa kompass. Ta endast råd från dem som stått i skyttegravarna och förtjänat sina fjädrar! Donald Trump frågar inte mig hur man bäst gör fastighetsaffärer, och jag läser inte hans böcker i hopp om råd om att lära mig träffa tjejer. Hitta ditt eget centrum och se till att smutsa ner händerna ute I FÄLTET! När du väl gjort detta till den grad att du kan se dig själv i spegeln och ärligt säga “Wow! Jag har gjort en massa jävla närmanden!” Alla behöver inte ha gått bra, du har gjort en löjlig massa närmanden!

Först när du kan säga det till dig själv, gå då tillbaks till böckerna och börja läsa. Allt kommer att bli så mycket enklare att förstå, och du kommer att kunna applicera materialet i ett snabbare tempo, eftersom du kommer att ha en referenspunkt. Sedan kommer du inte behöva ta allt som skrivs som sanning! Jag kommer ihåg när jag precis började, jag trodde att vissa saker lät gay, men jag var tvungen att ta det som SANNINGEN därför att de var skrivna av GURUS! Efter det så gjorde jag en massa approacher, jag kunde se tillbaka till materialet och särskilja på vad som vad kunde användas och vad som var skit hopsatt av en nörd för snabba pengar skull. Jag hade ingen aning vad som var vad tills jag jobbat upp massa erfarenhet ute på fältet. Lägg ner böckerna och gå ut!!! Sluta läsa den här posten och gå ut!!!

Jag menar allvar. Livet levs inte genom din dator, läsande om någon annan som lever det liv du alltid velat leva! Fuck That. Sno kunskaperna om det behövs , men skapa dina egna historier och erfarenheter. Det enda som skiljer en kille med ett fantastikt liv och en kille med ett kasst liv är “ACTION”. Mitt eget liv var inte alltid “The Shit”, det lovar jag dig!

Några tips

* Av all tid du ägnar åt pickup, läs 20% gå ut 80%
* Racka inte ner på dig själv över att du fått nobben av en tjej du aldrig kommer att träffa igen
* Ha en mental bild av att “De första 2000 närmandena räknas inte”. Hur kan du spela i elitserien om du fortfarande har 1,999 närmande kvar innan de börjar räknas?!?!
* Sätt små mål du kan uppnå och skriv dagbok varje dag. Titta tillbaka om ett par månader och du kommer att bli överraskad i hur mycket närmre du är några av de större målen.
* Sluta gnäll om andra personer ”Om jag bara hade en bra wing, om jag bara dittan och dattan.” SLUTA.
* Sluta komma med ursäkter! De är bara saker som du väljer att inte komma över, därför att du inte vill uppnå dina mål tillräckligt mycket! Om jag sa att du skulle öppna 20 tjejer, och annars skulle jag spöa skiten ur dig, så skulle du inte säga “Superman det kan du väl inte göra, det är olagligt”. Fuck No. Du skulle öppna 20 sets och inom en vecka börja utveckla det liv du vill ha och förtjänar!

Inget av detta är menat att vara elak. Jag vet bara hur dåligt min situation var med tjejer en gång i tiden. När jag ser tillbaka så behövde jag bara en stor spark i arslet!

Massa kärlek
//Superman

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);