Ok grabbar julen är här och det är ledigt alla har massa tid på sig för dejter och tid med familjen. Det här betyder inte att man ska sitta hemma och flöjta, gå ut gör din grej, men vill man bara ta det lugnt ett tag kan det vara bra att kolla på film.

Så vad ska man kolla på?
På tv finns en massa skit, allt från religiösa moralkakor som ska handla om the christmas sprit till massa tecknad film. Tyvärr längre titta på the one and only, warm alpha guy – Arne Weise. Jag älskar honom!

Typ: ”Snön ligger vitt på taken bara raggningskillen är vaken!” Jag gillar i och för sig Kalle Anka, när Baloo träffar Mowgli är det fan rent pickup! Jag har flera gånger kört precis den rutinen, och det funkar!
Jag: Du har en skön stil tjejen, vad heter du?
Hon: blablabla
Jag: farsan Baloo ska vissa dig allt han kan! Var glad för allt som livet ger… blablabla… gillar du julmust?

You get the idea icon wink Tid för avkoppling!

Men vill man bara sitta hemma och kolla på film kan det vara bra att ha en liten lista med bra filmer man inte har sett, som dessutom är intressanta ur en attraktionssynpunkt. Det finns massa filmer där ute som handlar om typ kärlek och relationer som är fulla med social konditionering som ”Du är bra som du är” eller ”and the the chode got the girl and they lived happily ever after”. Utmärkande för såna filmer brukar vara att de inte sällan handlar om någon amerikansk college. Jag ska inte rekommendera någon av dom. Här kommer några filmer som jag har sett som jag gillar och tycker man kan lära sig mycket av vad det gäller olika pickupelement.

Swingers
En av mina absoluta favoriter! Jag behöver inte säga mer, se den bara!
http://www.imdb.com/title/tt0117802/

Dangerous Liasons
Den här filmen är pickup när det är som en balett! Jag rekommenderar den varmt! Filmen utspelar sig på 1700-talets Frankrike, är skitbra och väldigt lärorik, ett absolut måste!
http://www.imdb.com/title/tt0094947/

Unfaithful
Jag trodde aldrig den dagen skulle komma då jag gillade en film med Richard Gere! Men ja, den kom när jag såg den filmen! Här är en film som verkligen visar att attraktion inte är vare sig ett val eller något logiskt!
http://www.imdb.com/title/tt0250797/

Three
Three handlar om ett par som åker på en kryssning på en mindre båt. På båten finns en ung kille som jobbar som servitör som hela tiden glor på kvinnan så mannen märker det. Hur som helst sjunker båten till slut när en brand bryter ut och de enda som överlever och spolas upp på en öde ö är mannen, servitören och kvinnan… Triangeldrama om tre människor som hamnar på en öde ö. Två män och en kvinna, dynamiken mellan männen är riktigt intressant!
http://www.imdb.com/title/tt0377309/

School For Scoundrels
En riktigt skön komedi med en massa pickup, ett måste! Men tyvärr flöjtar filmen ur mot slutet och blir lite av en moralkaka som jag tycker är överflödig.
http://www.imdb.com/title/tt0462519/

Closer
Kolla in Clive Owen! I den här filmen är han the man! En klassiker som känns lite flöjtig men till stora drag är bra.
http://www.imdb.com/title/tt0376541/

Peaceful Warrior
Den här filmen är riktigt djup och till en början kan man kanske inte se pararellerna mellan den och pickup men den växer och blir en värdeful läxa i inre värderingar, inner game och liknande. Ser du bara en film på denna lista, se Peaceful Warrior!
http://www.imdb.com/title/tt0438315/

Titta på film, men flöjta inte hemma hela vintern! GOD JUL på er alla!

LOVE / THEMAN

} else {