It was the perfect moment.

Av en slump stöter våra rumpor i varandra på dansgolvet och vi börjar shakea rumpa mot rumpa. Sträcker ut mina händer och tar tag i hennes, och vi dansar så i nån minut, rygg mot rygg. Jag vänder henne och hoppas innerligt att hon ska vara snygg. Det är hon. Hon tittar upp på mig med rådjursögon, och det är helt uppenbart att det är on. Den sexuella kemin och spänningen är 100%. Jag ute ofta, men det är ytterst sällan man känner en så stark sexuell connection så snabbt med en person. Ni vet säkert vad jag menar. Vi dansar mjukt men lite porrigt en bra stund och har amazing ögonkontakt samtidigt som våra kroppar trycks allt närmare. Hon ser med längtan mot mina läppar. Jag ser med längtan mot hennes, och föreställer mig redan allt jag vill göra med henne. Det känns som att vilken sekund som helst ska det hela explodera i ett fenomenalt hångel, men jag försöker dra ut på det så långt jag kan – jag gillar spänningen. Jag drar iväg henne från dansgolvet, från mina vänner och hennes, och drar in henne mot en pelare. Våra armar släpper inte varandra för en sekund, och snart kan vi inte stå emot det och börjar kyssas, inte grovt, men intensivt! Allt var perfekt, vi var på precis samma nivå, och hånglet var precis så härligt mysigt/sexuellt laddat som det kan vara. Som sagt, jag är ute mycket och träffar en hel del tjejer, men detta var helt amazing.

Hon tittar upp i mina ögon mellan kyssarna med en blick som säger ”ta hem mig nu”, mindre än 10 minuter efter att vi mötts. Och jag vill inget hellre, men jag kan inte. Jag har nämligen lovat en vän till mig att ta med hans två sysslingar ut på krogen, och jag kan inte bara lämna Sanji med dessa två tjejer medan jag sticker. Så jag förklarar situationen för henne, och säger att hon får hänga med oss i en timme då turisterna ska dra, sen kan vi hitta på nåt. Jag drar med henne runt stället i jakt på Sanji och hittar honom i rökrutan. Hon fryser, och kramarna hon fick (även om det var de bästa kramarna ever, typ) värmde inte henne nog. Dessutom började hon komma på att hon lite grann glömt bort hennes kompisar också. Hon börjar dra mig inåt stället medan jag försöker utväxla ett par ord till med Sanji. Hon drar i mig, och jag drar tillbaka, men hennes lilla hand slinter, och hon går in, till dansgolvet. Närmsta halvtimme hänger jag med Sanji och de två turisttjejerna och är den bra värden. Jag börjar se mig om efter henne, men jag ser henne ingenstans. Hon har hunnit gå, med sina vänner, antagligen blyg för att komma fram och säga hej då när jag stod med två andra tjejer. Jag gick runt stället i jakt på henne, något som jag inte gjort på flera månader. Men ingenstans finns hon att finna. Det var surt, hon hade fått mig att helt glömma bort alla andra tjejer jag hade på gång på stället, och allt på blott en kvart. Både Sanji och ett par andra vänner fick höra mitt tjat sen om tjejen med den perfekta personkemin som got away.

Vad är sensmoralen i denna historia?
Glöm inte att ta hennes nummer! Även om det känns som att allt är perfekt och ni kommer att leta upp varandra och allt kommer att vara awesome så vet man aldrig. Det spelar ingen roll hur tight game du har, hur stark attraktionen är, etc etc. Det finns alltid ett element av flux och slump ute på krogen. Så för guds skull, ta hennes nummer, bara för att ha det, så tidigt som möjligt!

Happy hunting, and a happy new year!
//Nomaggiz

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);