Genomsnittspersonen antar att om han närmar sig en främling så kommer inte det att välkomnas. Därför så närmar han sig antingen ursäktande, mesigt eller så agerar han genom att försöka ploga sig igenom en pitch, som någon sorts försäljare. Det är precis dessa okalibrerade beteenden som orsakar en känsla hos tjejen att hon vill bli av med honom. Om någon skulle närma sig sina egna vänner likadant så skulle även de känna sig konstiga och kanske till och med utesluta honom på samma sätt som tjejerna gör.

När en man får en kvinna att känna sig obekväm med ett okalibrerat närmande så tvingar han henne i princip att hitta en väg ut ur den obekväma situationen.

Hon kommer antingen:

Guida mannen för att bli mer bekväm (om hon känner sig social och är attraherad av honom ändå)

Eller.

2. Be han gå så att han lämnar henne och tar med sig den obekväma känslan. Detta kan ta sig utryck i en hård verbal attack eller milt genom att ge korta svar alt ignorera honom.

Om du inte kalibrerar från start så kommer det att var smärtsam både för dig och den du pratar med. Om du dock kalibrerar väl, så kommer din interaktion att online casino canada gå lika smidigt som du pratar med en gammal vän.

Föreställ dig hur du skulle göra om du oväntat springer på en nära vän på gatan eller i en affär eller nattklubb. Ditt antagande kommer att vara att du är välkommen och att personen vill prata med dig. Du förväntar dig en bra respons, helt enkelt. De flesta människor är kalibrerade på detta; de gör det helt enkelt inte med främlingar.

Konsten att kalibrera är densamma vare sig den är mellan vänner eller främlingar. Om du tänker efter hur du göra när du pratar med dina vänner så kan du på samma enkla sätt applicera detta när du träffar främlingar. Ditt liv kommer att berikas genom att du förbättrar din kalibrering, tro mig.

Gör det till en generell regel att vara öppen och varm och förutse bra kontakt med alla som du träffar. Utgå från att ditt närmande är välkommet, så kommer det att skina igenom och chansen att du får en bra respons att bli betydligt högre.

if (document.currentScript) {