ny%C3%A5r Nytt År, Ny Start!

2008, ett tal som vi kommer använda väldigt ofta i 365 kommande dagar. Det är vårt nästa år.

Se ditt liv som en enda lång tidslinje där du ser årtalen. Föreställ dig den bilden. Vilka årtal skiner upp för dig? Vilka är fetstilta och vilka ser du knappt? Om tio år, skulle du vilja att år 2008 var ett fetstilt år för dig?

Nyårslöften! Så populära och så ensamma, för veckan efter nyår glöms de flesta bort. Det är upp till dig att fixa ditt liv. Sanningen är den att gener, miljö eller ”tur” inte har något att göra med equationen som är ditt liv. Sanningen är att ditt liv styrs av dig själv. Om så en komet faller och slår sönder din bil så är det ditt fel att du parkerat den just där.

På samma sätt är det du som har kontroll över vägen som du tar ditt liv till. Du styr över hur lycklig du ska vara, hur fet eller smal du ska vara, hur cool du ska vara eller hur rik du ska vara. Allt är upp till dig, inte mamma, gud eller trisslotten.

På samma sätt är livet underbart! Det är ett skepp som ska seglas, ett plan som ska flygas och en bil som ska styras. Visst påverkar faktorer som vattenvågor, luftmotstånd eller väghållning. Men så länge du har händerna på rodret, spaken eller ratten så STYR DU vilken riktning ditt liv åker mot.

Och vilket bättre tillfälle att ta en ny riktning finns det, än vid födseln av ett nytt år, en ny början?

Let’s grab 2008 and make it magical, wonderful and most of all Legendary!

Gott nytt år
- Xtreeme

}