Detta är en fråga som återkommer gång på gång, bland tjejer, i böcker, i bloggar och på film. Varför dras tjejen till the asshole badboy när det finns en jättego kille som är snäll och bra på alla sätt och vis som bara väntar. I bloggposten Varför tar man tommy istället för kaj ställer sig Glimra denna fråga, som gäckat inte bara tjejerna, men även deras ”snälla” killkompisar. I Sex and the city återkommer frågan som alla undrar, ”varför väljer Carrie Mr Big istället för den snälla Aidan som alla tycker om”

Faktum är att det inte är the assholeness som attraherar kvinnorna, och det är inte snällheten i the nice guy som repellerar dem. Det som alla kvinnor vill ha är en alfahane. Det är bara så att det i vårt samhälle nästan bara alfahanar som är assholes, och alla snälla killar är mesiga betahanar. Behöver det vara på detta viset? Absolut inte. Vi är beviset på motsatsen!

Det finns en stor skillnad mellan att behandla en kvinna väl och att ge bort sitt eget värde. Att ge bort sitt eget värde, eller ”supplicating” som det heter på engelska är ett osäkert beteende som gör att killar som inte är säkra på sin attraktionskraft försöker vinna över kärlek av tjejer med presenter och tjänster, att vara ”snäll”. Men är det att vara snäll om man har en dold agenda? Om man egentligen bara gör det för att bli omtyckt? Inom CR kallar vi detta alpha-konceptet, något som TheMan skrivit väl och ingående om under följande tre poster:

http://www.c-r.se/2007/12/12/hur-ar-en-riktig-alpha-hane-del1/
http://www.c-r.se/2007/12/13/hur-ar-en-riktig-alpha-hane-del-2-varde/
http://www.c-r.se/2007/12/17/hur-ar-en-riktig-alpha-hane-del-3-fyra-personlighets-typer/

Idag är de flesta killar som kvinnor träffar antingen warm beta (the lovable loser) eller cold alpha (the asshole). Men det finns en grupp killar där ute, som är det som alla kvinnor egentligen vill ha. Starka män som inte ger bort sitt värde eller försöker lura till sig kärlek med snällism, men som samtidigt använder sina attraktiva krafter till att göra gott, till att bringa kvinnorna i deras liv glädje och tillfredsställelse.

Jag blir personligen så förbannad på alla de killar där ute som är översnälla och dag in och dag ut håller sina tjejkompisars handväskor medan de dansar med sexigare killar. Killar som utvecklar en tro om att de är bättre än andra killar, och en tro om att en gång, så kommer en attraktiv kvinna att tycka om det. Jag blir förbannad på dem för att de inte gör något för att förändra sin situation utan lägger allt sitt hopp till en illusion skapad av Hollywood för att sälja biobiljetter. För faktum är, som Glimras bloggpost och tusentals andra där ute, att the lovable loser never gets the girl. But he can change! Ja, man kan förändra sig. Alla vi har genomgått resan från att vara den nervösa killen som blir kompis med tjejer. Faktum är att det inte är överdrivet svårt heller, det tar bara ett tag. Det kommer inte över natt, men ni skulle bli förundrade över hur snabbt förändringen kommer för de som lär sig lite game.

Till alla er tjejer som någon gång sagt detta om en kille: ”Han är en jättebra kille, och jag är säker på att massa tjejer skulle tycka om honom, men jag bara känner ingenting för honom”. Sluta ljug för er själva och för honom. Det finns inga andra ”massa tjejer” där ute för honom. Det som finns, är ett hopp om förändring, en förändring i beteende. En förändring mot att bli the warm alpha. Så tjejer, sluta säga såna saker till era killkompisar och säg åt dem att lära sig lite game! Skicka dem på bootcamp, eller åtminstone hänvisa dem till denna blogg. Attraktion är inte en medfödd egenskap!

Det finns en företeelse som alla vi inom CR märker av. Den har inget ord ännu, men jag skulle kalla det ”the shock of awe”. Det är reaktionen som vi får av tjejer vi inte träffat på något år. Det är något magiskt med det ansiktsuttrycket, den reaktionen de får, när de upptäcker att framför dem står en sexig man, samma man som de för en liten tid sen inte betraktade som ett sexuellt objekt. Ofta känner de tjejerna inte igen en, och man får lite oartigt knacka dem på axeln. Sen ser man det, ”the shock of awe”. Oftast är det följt av ett eller flera ”Oh my god”. De förstår oftast inte vad det är som förändrats, oftast säger de saker som ”du har vuxit”, eller ”vad snygg du blivit”. Fast alla vet vi – hur mycket snyggare kan man egentligen bli på ett år? Därefter börjar attraktionstecknen gå igång, hon börjar ta på en, ställa frågor, hålla ögonkontakten bara liiite längre än hon borde, etc. Känslan man får som kille är skön, väldigt skön. Det är en känsla som även du, manliga läsare, eller din killkompis kan uppleva. Unna varandra det!

Ett sista ord till tjejerna där ute. Attraktion är inget val. Förebrå inte dig själv för att du dras till alfahanen, för sådan är din biologi. Kom ihåg dock, att de finns där ute, warm alpha-killarna, de som får det att pirras i magen på dig utan att behandla dig som fullständig skit. Lär dig screena och hitta dem, och nöj dig inte med mindre, vare sig det är en asshole eller en mesig ”snäll” kille.

Gott nytt år på er, med önskningar om att detta år ska bringa dig framgång med det motsatta könet!

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);