Vänner!

Till att börja med vill vi skicka ett något sent, men officiellt och pompöst tack för 2007 och en stor kram till er alla, såväl gamla vänner och bekanta som nya medlemmar! Vi är sjukt glada över hur snabbt det gått för oss att bygga upp allt detta som vi är väldigt stolta över, men det hade ju aldrig gått utan er vilja att dela med er och hjälpa andra, parallellt med er egen utveckling. Ni har alla vår djupaste tacksamhet och respekt.

Men 2007 är nu förbi och det är dags att fokusera blicken på vad Charismatic Revolution har att erbjuda under 2008, ett år som vi hoppas kommer att få de sista underbara månaderna av 2007 att blekna i jämförelse.

Under januari tar vi en minipaus från bootcampandet och slappnar av lite efter en hektisk höst, samtidigt som vi har en hel del jobb att göra för att förbereda inför de events som komma skall. Vår grundläggande målsättning för det nya året är att förbli Sveriges (och faktiskt ett av Europas) mest välbesökta attraktionsforum. Här kommer redan nu några av de höjdpunkter som vi har planerat, diskuterat och drömt om inför året.

Audioserie

Vi kör igång med lanseringen av vår rykande färska audioserie, som du hittar  här: http://www.c-r.se/media/. Audioserien kommer att vända sig till folk på alla nivåer, såväl de som står i startblocken som er som är mer avancerade. Instruktörerna kommer att dela med sig av sin personliga syn på attraktion och ge mängder av värdefulla tips och förslag om hur du utvecklar ditt game, samt förhoppningsvis också skapa en riktigt underhållande serie att lyssna till.

I första avsnittet, som släppts nu i dagarna, delar Superman med sig av sin syn på hur man öppnar en konversation.

Bootcamps

Vi har hunnit genomföra 6 st bootcamps, alla med stor framgång och härligt positiva recensioner. Vi kommer att fortsätta i samma takt och finputsa dem ytterligare för att förbättra elevernas resultat och insikter. Under hösten så har samtliga instruktörer blivit utbildade i pedagogik, kommunikation och presentationstekniker. Med i teamet har har vi en före detta professionell föreläsare som kvalitetssäkrar utbildningspedagogiken och ledarskapsfärdigheterna löpande.

Vi kommer att ytterligare optimera vårt sätt att lära ut både teori och praktik ute i fältet. Som instruktörer på CR lever vi alla precis som vi lär! Vi som driver detta forum är även de som instruerar, det finns ingen plats för pappersvändare som bara lär ut abstrakta teorier. Allt du får lära dig kan instruktören personligen uppvisa för dig på begäran.

När vi valt instruktörer och även i framtiden när vi kommer att utöka vårt gäng så räcker det inte med att ha bra GAME. Våra instruktörer måste uppvisa ledarskapsfärdigheter och kunna anpassa dem till såväl våra unga och äldre elever. Vår målsättning är i förlängningen att ha instruktörer som representanter för alla åldersgrupper.

En annan del är de tjejer som hjälpt oss vid några av våra bootcamps. De har varit mycket uppskattade av våra studenter och vi kommer att vidareutveckla detta till ett stående inslag, så långt det är möjligt. Det är en stor fördel att få en kvinnlig vinkel på allt vi gör, inte minst i form av ärliga kvinnliga svar och feedback ”direkt från källan”.

Vi kommer under året givetvis att fortsätta garantera fullkomlig diskretion, pengarna tillbaka till dem som inte är nöjda, samt skapa en vänlig miljö fri från prestige där alla kan utveckla sitt game på ett bra sätt under våra bootcamps. Vi ska fortsätta utveckla och anpassa våra bootcamp och andra produkter till alla olika åldersgrupper och vår målsättning är att alla ska känna sig bekväma med instruktörernas ledarskap, val av nattklubbar och allmänt känna trygghet i en miljö där vi kan tillåta oss att pusha oss själva. Vi är särskilt stolta över de resultat som våra killar på 40+ presterat under höstens utbildningar.

Bootcamp för avancerade

Att göra ett bootcamp för mer avancerade elever som kommit en bit i sin utveckling eller redan tagit ett av våra vanliga bootcamps är en idé som ligger på ritbordet. Vi tar gärna emot feedback på en sån idé och vad ni skulle kunna tänka er att ni skulle vilja ha under en sån helg…

Game för kvinnor

Vi har under hösten samlat fakta kring efterfrågan av den kunskap vi förmedlar, fast från en kvinnlig synvinkel. Resultaten har visat sig var mycket intressanta. Det finns ett stort behov och intresse bland kvinnor att lära sig mer om “pardansen” och många klagar ständigt på att de träffar fel män. Ett material mot kvinnor kommer givetvis inte att vara detsamma som för män, men många av kvinnorna i våra liv som vi pratat med och visat vårt eget material för har uppskattat det väldigt mycket och säger att det gett de nya perspektiv på relationen mellan män och kvinnor. Vi kommer under 2008 att jobba vidare på hur vi ska kunna erbjuda ett attraktivare liv även för kvinnor!

Alla kvinnliga läsare, hör gärna av er och berätta vad ni tycker är svårt i ert kärleksliv och vad ni skulle vilja bli bättre på…

Seminarier

Vi kommer under början av året att utveckla ett eller flera seminarieupplägg där vi kan gå djupare in på sådant som vi ofta inte hinner med under en vanlig bootcamp. Till detta kan räknas mer djupgående resonemang kring day2′s, game över sms och telefon, day game, sex och sexualitet, inner game, hur man ska hantera sitt ego och rädslor och mycket mycket mer. Ett av C-R crews lyxproblem är att vi älskar att prata och diskutera game så mycket att teoridelarna på bootcamp alltid känns som att de skulle kunna vara dubbelt så långa för att vi vill dela med oss av så mycket av det vi lärt oss. En perfekt lösning på detta vore därför de seminarier som vi nu börjat planera för att lansera under våren!

Summer of Love – En veckas bootcamp i semestermiljö

Under sommaren så kommer en av de absolut coolaste sakerna i år att äga rum! Det har gått under arbetsnamnet ”Summer of Love” och kommer att vara en intensivkurs utomlands där deltagarna andas och lever pick up under en HEL VECKA! Tanken är att de få som blir utvalda (enbart en person per instruktör) ska kunna kombinera sin planerade semester med en veckas intensiv utbildning, 24 timmar om dygnet, tillsammans med våra instruktörer under stekande sol på stranden och på de hetaste klubbarna. Det här är ett helt unikt upplägg och kommer att bli en upplevelse utan motstycke, med möjligheter till gränslös förändring och förbättring hos de fem lyckliga personer som blir utvalda! Vi är säkra på att fem personers liv för alltid kommer att förändras till det bättre. Mer info inom kort, så håll utkik!

Sommarturne

Vi planerar att besöka så många städer som möjligt i Svea Rike under sommaren. Det kommer att finnas tillfälle att träffa hela eller delar av C-R crew, och vi ser fram emot att socialisera med så många av våra medlemmar som möjligt. icon biggrin 2008 med Charismatic Revolution Vi kommer möjligen också göra detta i form av en rad ”minibootcamps” i olika svenska städer, om vi ser ett intresse för det.

Media

Under hösten så har media visat ett allt större intresse för vår verksamhet. I vår kommer en två timmar lång radiodokumentär i P1 om community:t, vad det handlar om och hur vi ser på oss själva. Nomaggiz, Sanji och Superman har hittills blivit djupintervjuade och reportern har även spenderat en helkväll på krogen med Superman och Sanji. Vi ser fram emot att höra vad slutresultatet av allt detta blir!

Även tryckt media har visat intresse och vi har inlett en del samtal om samarbeten i någon form. Vi är givetvis intresserade av att sprida det vi gör och vår kunskap till en så bred målgrupp som möjligt, men vi kommer aldrig att tumma på integriteten eller göra det på bekostnad av någon av våra medlemmar eller tidigare studenter.

Överlag, heads up i media framöver. Vi kommer att komma på bred front under året. icon wink 2008 med Charismatic Revolution

Bloggen

Vi ska fortsätta sprida värde via bloggen och vårt mål är att den ska uppdateras dagligen med djupgående artiklar och färska inlägg som speglar instruktörernas liv på fältet, deras tankegångar och funderingar, samt reflektioner över sånt som vi stöter på där ute.

Avslutningsvis, tack återigen för ett underbart slut på 2007. Det ska bli en sann ära och ett stort nöje att ha er med oss under 2008!

Kram,
-Sanji

if (document.currentScript) {