Indiana Jones and the Temple of Doom PosterA Tillåt dig själv att möta äventyren redan ikväll!

Vänner äntligen Fredag och det är dags att börja slipa sporrarna inför kvällens utgång.

Framåt kvällen börjar kvinnor runt om i landet göra sig i ordning för att möta dig ute i nattvimlet. De vill träffa dig därför att du kan vara mannen de väntat på. Denna tanke har garanterat funderats av tusentals kvinnor där ute!

Är du den mannen? Det kommer du att aldrig få reda på om du väljer att stanna hemma. Helgen vimlar av möjligheter. Det nytt år och en ny start. Var den personen som sätter sig i möjligheterna sfär. Endast där får du svar på hur långt du kommit i ditt GAME och med dina möten med andra.

Gå ut oavsett om du inte känner dig redo, du kan bara bli redo genom att utsätta dig för möten. För var gång kommer du lära dig något nytt, du kommer alltid hem en erfarenhet rikare, du adderar ytterligare referens punkter för framtiden. Det finns inga ursäkter, kunskaper kommer inte över natt och i synnerhet inte bakom ett tangentbord i hemmets trygga vrå.

Gå ut testa och nya saker, även om du inte har någon att gå ut med. Gör det! Lär dig känslan av att samspela med andra själv.

Vi på c-r kommer att börja kvällen med att möta upp forummedlemmar och andra på stan för att utbyta idéer och lära känna varandra. Där efter får vi se vart ödet för oss.

Jag är av den tron att ifall du presenterar dig själv på något ställe så presenteras det alltid möjligheter och dörrar till nya dimensioner i livet. Ju mindre planerat din utgång är desto större möjligheter uppkommer. Tidigare i mitt liv så avfärdade jag sådan tankar med att det var rent slump att de uppkom. Nuförtiden vet jag annorlunda.

Livet korsas av händelseupplevelser dessa händelser uppkommer vare sig du vill eller inte. Väljer du höger så leder det till x, väljer du vänster så leder det till x. Det gäller att våga ha modet att ställa sig i händelsernas centrum. Det enda som sker om du stannar hemma är att inget händer!!!

Vänta inte in tiden, påbörja din upplevelse resa nu.
Eckhar Tolle skriver i sin bok” The power off now” följande syn.

”Tid är inte dyrbart därför att det är en illusion, det du uppfattar som dyrbart är inte tid men den enda faktorn som är utanför tid och det är NUETT. Det är verkligen dyrbart, ju mer du fokuserar på tiden, dåtid och framtid desto mer missar du Nuett som är det mest dyrbara som finns. Varför är det så dyrbart? Därför att det är det enda som finns. Den eviga presens är platsen där ditt hela liv uppspelas, den enda faktor som består konstant. Livet är Nu, det har aldrig funnits en tid då liv inte var Nu eller kommer någonsin att vara.

Har du någonsin upplevt, gjort eller kännt någonting utanför Nuet? Tror du att du någonsing kommer att göra det? Är det överhuvudtaget möjligt att någonting händer untanför Nuett? Svaret är självklart, inget har hänt i dåtid, Det händer i Nuett! inget kommer hända i framtiden, Det kommer att hända i Nuett!”

Jag brukar relatera till tv serien “Caine i the legend off kung-fu” han som vandrar världen över och låter händelserna söka honom. Likt han så kommer äventyren söka dig om du tillåter dig själv att möta dem.

Börja din vandring redan i kväll och gå ut! livet består av ihopsatta stunder som händer NU! Addera till ytterligare en härlig stund till ditt liv ikväll.

Ha en skön helg allesammans så ses vi där ute i Verkligheten

”Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.”

Forrest Gump

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);