divorce mediation image Släpp Henne

Många människor som kommer till oss ”attraktionsexperter” eller reggar sig på forumet har en bakgrund av att ha blivit dumpade av en långvarig flickvän och har agendan att få tillbaka henne.

Vissa av dem döljer denna agenda, andra skriver långa trådar om hela relationens situation och ber om hjälp. De vill inget hellre än att behålla denna kvinna i sitt liv.

Det är en av anledningarna till varför jag älskar detta jobb. Vi ändrar, helt kontroversiellt, våra studenters liv! Vi får dessa människor att inse att det inte är kvinnan de vill behålla i sitt liv, utan ett beteende.

Kärlek är väldigt vackert. Jag är själv otroligt förälskad just nu, så jag är väldigt medveten om det vackra i kärlek. Kärlek är ett tillskott, nästan som en vitaminkick, i livet. Kärlek är många saker, men en sak är det absolut inte – Destruktivt!

Många av dessa förhållanden som vi får berättade för oss är otroligt destruktiva och bygger på att två människor dras till varandra för att fylla i varandras hål, istället för att vara ett tillskott för varandra. De dras till varandras osäkerhet. Och ingen kvinna förtjänar en man som inte kan vara hennes man för att han själv är ett osäkert vrak.

Och varje gång får vi höra ”Hur får jag tillbaka henne?”. Och varje gång skakar vi på huvudet. Dessa män missar hela poängen. De förstår inte att det inte är kvinnan de behöver få tillbaka, ofta är det till och med så att kvinnan fortfarande älskar dem, utan att det de behöver få tillbaka är sin manlighet och ett stabilt förhållande. Och just därför kommer de aldrig lyckas få tillbaka henne.

Rörigt? Jo, visst är det. Kärlek är en känsla som inte alla kan hantera. Den blir väldigt enkelt ett missbruk. Dessa män missbrukar den härliga känslan av kärlek för att tömma sitt hål och det är just därför de inte kan släppa henne och låta henne få gå ifrån deras relation.

”Men säg bara vad jag ska göra för att få tillbaka henne”. Sanningen är att jag kan ge dessa män precis det råd de behöver för att få tillbaka kvinnan i sitt liv. Problemet är att de kommer förlora henne lika snabbt OM de till att börja med verkligen kunde följa mitt råd och få henne. För det är inte dessa MÄN kvinnorna flyr från, det är relationen och vad den innebär. Och detta kan inte ändras.

Tänk er själva, hur många människor är nöjda med sina relationer till föräldrarna? Hur många människor önskar att man kunde ändra dynamiken i dessa relationer? Hur många lyckas? – ytterst få. Anledningen är för att när rollerna väl är satta och etablerade är de väldigt svåra att bryta.

Men detta är bara att snudda vid ytan av problemet. För det finns en sanning som ingen av dessa män någonsin kommer erkänna för sig själva. En väldigt hemlig sanning.

De vill INTE få tillbaka kvinnan.

Vad de vill ha tillbaka är fyllningen till det hål de bär runt på. De vill ha en person som fyller deras hål med godis och annat sött för att krama om deras ego så att de slipper se på sina skitna liv på det sättet som det verkligen är. De vill kunna ligga i soffan och ha två minuter långt sex och inte tänka på sina mål här i livet som de svikit och se på sin flickvän och tänka ”jag har henne iaf. Hon tycker jag är coolast i världen så jag behöver inte följa mina drömmar”.

Det är just detta de vill ha tillbaka. Och jag känner att det är min plikt att inte ge dessa män råd om hur de ska få kvinnan tillbaka utan hur de ska bygga upp sitt liv igen. Jag vill inte att deras kvinnor ska ha dem tjatandes efter dem.

Kvinnor vill inte ha soffpotatisar, de har varit förälskade i dessa män bara för att besviket upptäcka hur de tappat gnistan och blivit värdelösa. De hatar sig själva för att de inte längre är attraherade av den man de lovat både sig själv och honom att alltid älska.

De vill UT! De vill bryta det mönstret i sitt liv. De vill inte ha sådant. De vill ha äventyrliga, spännande killar som mig och resten av C-R crewet. De vill ha andra män som oss. Sanningen är att jag och mina kollegor har träffat många av dessa kvinnor. Många män som upptäcker detta blir oftast chockade och helt begeistrade när de hör att vi lyckas ha sex med gifta kvinnor, upptagna kvinnor etc. och tror att vi måste ha några magiska krafter.

Sanningen är den att vi oftast inte äns vet om att de var upptagna i början och sanningen är även att dessa kvinnor är oftast de som kämpat MEST för att få OSS i säng!! Anledningen är just för kontrasten är så stor. Jag är inte magisk, men jag verkar magisk jämfört med en soffpotatis.

Och det kan du också bli. Jag rekommenderar inte att man jagar efter gifta kvinnor, speciellt inte då jag själv nyligen har blivit förlovad, men jag vet att ju mer magiska ni blir destu mer kommer dessa kvinnor att jaga er.

Och lika säkert vet jag att ni för det mesta inte kommer kunna behålla en kvinna som lämnat er. För det hon lämnar är ditt hål och det är just det hålet som måste fixas till, inte din relation. Så för allas, framför allt din egnas, bästa – Släpp henne och låt henne gå. Om du verkligen älskar henne så låt henne leva fri och vacker, precis så som hon var när du förälskade dig i henne.

Mvh,

- Xtreeme

}