meditate on freedom Ge dig själv tillåtelse

På en Bootcamp puschar vi elever till att konstant inleda konversationer. Eleverna brukar sällan tveka och inleder konversationen med vackra kvinnor utan att tänka. Inom loppet av sekunder så står dem där och the GAME is ON. Instruktioner följs slavisk och de gör saker de själva aldrig skulle vågat göra om inte det vore för att vi säger att det OK.

Detta är intressant därför att många gånger när du är ute själv eller med vänner så förändras spelreglerna. Du tvekar att inleda den konversationen med tjejen du gillar och hamnar i en spiral av negativa tankar som hindrar ditt handlande.

Grunden till dessa olika beteende är känsla av ”förtjäna något”. Det är en liten röst som viska att du inte förtjänar att prata men en tjej ”över din legue”. Detta är en rena hjärnspöken då verkligheten är väldigt annorlunda än hur du väljer att den utspela sig i ditt huvud. Hur kan du överhuvutaget fatta ett beslut att hon inte kommer ”gilla dig” om du inte gett interaktionen en chans??

Detta är faktan. De flesta riktig snygga tjejer vandrar denna värld ensamma.

Män är så rädda att prata med dem, att det slutar med att ingen gör det och hon får gå hem själv och ledsen. Alternativen är överberusade män som fattar mod men går tyvärr bort de dem är inget alternativ för en tjej av sådan kaliber.

Ni skulle bli förvånade hur riktig varma dessa tjejer är när du väl börjar prata med dem. På en Bootcamp slipper eleven tänka på detta då instruktören är den auktoritära och dominanta personen som ger dig klartecken.

– Om Superman säger att det är OK att prata med den där tjejen så MÅSTE det vara OK. Superman kan inte ha fel…!!?

Det finns inget tid för eftertankar och reflektion vilket hindrar dina hjärnspöken att dyka upp. Sanningen är dock att världen är den samma vare sig med någon av oss vid din sida eller om du är ute själv. Det enda som förändras är synen på dig själv och förmågan att ge dig själv tillåtelse att ta de stegen in i en fantastisk kvinnas värld.

Du har lika mycket rätt som alla andra att interagera med vackra kvinnor. De är inte exklusiva för filmtjärnor, producenter, media eller mode sfären. De finns där ute och de väntar på DIG!

Ett passande citat från filmen Notting Hill.
”Im just a girl, standing in front off boy wating for him to love me”.

Ge dig själv tillåtelse att ta plats. Den här världen är lika mycket min som din och dessutom så vill hon att du går fram till henne. Detta är inga teorier, jag skriver ur egna erfarenheter. Det händer gång på gång att tjejer blir nästan tacksamma för att jag överhuvudtaget pratar med dem och Nej jag är ingen stålman jag är en vanlig kille.

Åt Söndags brunsch igår med en vacker kvinna som tillbringat lördags natten med mig. Det är enormt intressant när hon som kvinna bekräftar detta.

-Superman du ska veta att ingen går fram till mig när jag ute, det är fan pinsamt, jag gör mig snygg sminkar mig tar på mig mina finaste kläder och INGEN går fram till mig. Det är sjukt att killar ska vara så rädda.

- Alla tittar men ingen går fram, det är för fan killens jobb att gå fram till mig! Om dem nu gör det så är de antingen för fulla eller så gör de allt jag säger och förvandlar sig till knähundar. Vi kvinnor gillar män som tar oss med storm, varför ska det vara så svårt för men att förstå detta.

När du är ute var auktoritär, dominant över dina tankar. Se bortom skönhet den spelar ingen roll i hur hon kommer att reagera. Ge dig själv TILLÅTELSE och du kommer att upptäcka att dörrar till nya världar finns bort om det du kallar för Sundtförnuft.

Med kärlek

//SUPERMAN

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);