Yes, C-R har ett samarbete med McDonald’s och genom att läsa detta så gör ni mig till en mycket, mycket rik man.

Skämt åtsido, så borde ni faktiskt köpa er ett happy meal de närmsta veckorna. Varför? Jo, det är på detta sätt att när man ligger i sängen med a lovely lady och saker och ting börjar hetta upp så kan det ibland ske att tjejen säger nej.

Vad gör de flesta killar då? De försöker kåta upp henne ännu mer och försöker igen och får höra ett till ”Nej”. Vissa är smarta nog att börja mysa och faktiskt se på filmen och då händer det ofta att man ligger där och gosar och tar på varandra i allt högre tempo, kyssarna fortsätter och den kåta stämningen är uppe igen och BAM BOOM! Du får ett till nej.

Fan!

Vad vore mest intressant att göra i detta läge? Vi försöker ställa oss en viktig fråga: Varför säger tjejen nej?

Svaret kan formuleras på tusen olika sätt och vissa av de är av olika anledningar men den mest sammanfattade och vanliga anledningen är:

-> Hon vill inte känna sig billig och att du bara kommer att ha sex med henne för att sen försvinna <-

Med all rätt. Män är svin. Kvinnor är förvisso det med, men här har vi killar övertaget och kvinnor ligger under. Biologiskt sätt är sex för mannen (om kvinnan har tur, he he) 10 minuters besvär medan det för en kvinna i värsta fall kan innebära 9 månader av livsfara och senare en livsstid med ett barn. Socialt sätt är det viktigt för kvinnan att ta vara på sitt rykte om vem hon har sex med. Hon vill inte ha sex med en man som sen kommer försvinna och berätta för alla om hur lätt han hade sex med henne.

Så med det i tanken. Tänker jag lära er hur vi män ÄNDÅ kan komma innanför byxorna på kvinnor för att senare förstöra det som hennes biologiska klocka och kärlek för sitt rykte försöker skydda henne från? Nej. Det jag tänker lära er är hur ni kommer förbi detta så att det inte behöver vara ett hinder för er att lära känna en kvinna maximalt och ta ett steg mot ett förhållande. Sex är det bästa i alla förhållanden så varför vänta?

Till det praktiska. Hur kan vi övertyga en kvinna om att vi FAKTISKT tycker om henne och FAKTISKT vill umgås med henne?

Det sämsta sättet att göra det är att säga det rakt ut. Hon säger ”Nej” och du svarar ”Men kom igen fan. Jag tycker verkligen om dig och sex är något väldigt vackert mellan två människor”. Anledningen till att detta är så himla dåligt är för att du har en agenda bakom det. Du vill ha sex. Hon kan inte tro på det även om hon ville JUST för att det är 50/50 att du ljuger då agendan är sex.

Det bättre sättet att göra det på är att säga det när agendan INTE finns. Dvs. När ni kanske är på ett cafe och har spenderat några timmar med varandra och du har den mysiga känslan i magen. ”Vet du. Det är sällan man lär känna en människa så snabbt och faktiskt diggar den. Du är väldigt töntig/*vad för unik liten härlig grej hon har* och jag tycker om det faktiskt”. Det betyder inte att ni ska säga precis det jag skrev. Det betyder bara att ni ska säga vad ni faktiskt tycker för att du KÄNNER för att säga det. Det är då hon kommer att tro på det. Att ta upp det faktum att man inte borde vänta om sex och att det är något vanligt finns det många tillfällen att ta upp i. Det är dock en helt annan artikel.

Okej… Så vad har allt detta med McDonalds att göra?

Jo, för det bästa sättet att bekämpa ett ”Nej” är genom att faktiskt acceptera det och inte bitcha över det. Efter allt, du tycker väl om att umgås med henne? Du diggar väl att ha henne i din närvaro och hon är väl efter allt så cool att du bara blir glad av att spela ett SPEL MED HENNE? icon biggrin Gå På McDonalds!

Det bästa sättet att övertyga en kvinna om att du faktiskt kommer vilja vara med henne efter sex är genom att visa att FASTÄN sex INTE kommer att hända så TÄNKER du vara med henne! Dvs. Säger hon nej så accepterar du det och gör en av tio andra saker du LIKA GÄRNA skulle vilja göra med henne.

Det mest effektiva av dessa 10 saker är något som är ABSOLUT osexuellt, lekfullt och något som man skulle tycka om att göra tillsammans med en person man tycker om.

Som t.ex. ”Vem Där” eller ”Twister” etc.

Så mitt förslag är att alltid ha ett sådant litet, roligt sällskapsspel under sängen som ni alltid kan ta fram. Gå till en affär och köp dig ett! Det kommer garanterat se till att tjejer kommer slänga sig över dig då dem ser att du faktiskt vill vara med dem och inte ENBART ha sex.

Igen, vad har detta med McDonalds att göra?

Finally. McDonalds har dessa två spel (och några till) i miniatyrform just nu på Happy Meal, vilket gör dessa spel väldigt billiga. Och inte bara det. Ha en i väskan om du nu bär runt på något sådant. Blir det tråkigt kan du alltid ta ut det (självklart med förklaringen att du vart och köpt ett happy meal tidigare av någon anledning) och rädda dagen. Eller om du fastnar hemma hos henne så behöver du inte sitta och hoppas på att hon ska komma med något roligt som BEVISAR att det är HENNE du vill umgås med.

Så, slutligen: Gå på McDonalds och ät happy meal.

Och se till att övertyga dem att skicka royalties till oss för reklamen!

Mvh

- Xtreeme