food Om Dejter: Lär er Laga mat, killar!

Tjenixen!

Som min senaste blogg kommer jag även i denna gå ifrån hela ”klubb” scenariot för att ta upp vad man kan hitta på med en tjej som en ”Date” och även hur man föreslår det.

Låt oss först döda ett par saker vi ALDRIG vill föreslå:

Gå på café för att ”lära känna varandra”. – Detta är ett stort nej då det slår på en stereotypisk stel och tråkig date. Detta betyder absolut inte att man ALDRIG kan gå på café och att om man gör det så kommer de tre ancient gods of justice att slå ner på ditt game. Det är väldigt trevligt att sitta och prata, men börja inte på ett café och avsluta det inte där heller. Anledningarna är många, men främst för att det är lättare att få det smidigt om ni redan har ”lärt känna varann” innan.

Bio – Ännu ett stort nej. Ni kommer att se på en film tillsammans och spendera 2 timmar i varandras närvaro utan att knappt ha yttrat ett ord. Igen, ingen kommer att döda dig för att gå på bio, det är faktiskt väldigt mysigt när man redan har börjat kyssa varandra och myser ihop. Men om det är en tjej som du precis träffat och ni knappt hållt varandras händer så kommer bio inte hjälpa dig ett DUGG!

Middag – PFFFF! Det finns INGET som är så tråkigt, dumt och absolut dödande som MIDDAG! Anledningarna är till att man sitter mitt framför varandra med ett bord emellan. Det är tråkig stämning och man får blickar och anses vara ”störande” av andra om man försöker bryta den, dvs. sociala pressen MOT att ha kul är ENORM! Det kostar sjuhelvetes mycket och det är bara skräp. Undantaget är typ sushi restauranger där man sitter ner och andra liknande restauranger där det blir mer av en upplevelse än -> Mat -> Stoppa in -> Tugga -> Svälj -> håll igen en rapning som vanliga restauranger är.

Det är ungefär de vanligaste dejter som ironiskt nog är de man SKA undvika!

Så vad fan ska man göra då?

Först och främst vill du göra er ”date” SPÄNNANDE och lite av en upplevelse. Det innebär inte att du ska betala ettusenfemhundra kronor för en fallskärmshoppning eller ta med henne på kanot – fastän dessa är bra så är de lite jobbiga att göra om man går på många dejter. Vad det däremot innebär är att det ska vara lite oförutsägbart, vara lite mer aktivt och på något sätt dynamiskt mellan er.

Innan jag går in på en typisk dejt för mig så vill jag att ni ska komma ihåg:

1) En date ska handla om vad DU vill göra. Är detta en tjej som du verkligen skulle vilja paddla kanot med eller dansa salsa med eller vadsomhelst, then go ahead. Fråga alltid ”vad vill jag, mer än ha sex, hitta på för kul med denna tjej?”

2) En date behöver aldrig gå som planerat. Dvs. Ni kommer få läsa lite längre ner om hur min ungefärliga planering för varje date ser ut, men sanningen är den att vissa dejter behöver jag bara möta upp och sen gå direkt hem med och andra dejter kan ja ta hem efter halva planeringen och vissa tar fullt ut innan jag kan gå hem. Om du känner att du vill skippa vissa saker i din planering för att gå hem med henne så varsågod, testa det och se hur det går.

3) En date kommer ALDRIG att gå som planerat! Lär dig vara spontan och om hon råkar slå i foten och inte känner för att bowla eller vad fan som helst så hitta på något annat.

4) Vad du föreslår att ni ska hitta på är det ENDA hon ska veta om dejten allt annat är ”hemligt”. Rättare sagt, hon ”får se” när hon frågar vad ni ska göra. Vilket betyder att en bra dejt aldrig bara handlar om en enda sak. Ju mer saker ni hittar på tillsammans och ju fler ställen ni är på – destu bättre blir det!

Okej, då var det fyra punkter som är bra att veta. Nu kommer då min typiska dejt planering.

Förslaget: Bowling eller Biljard!

Själva dejten:

Träffar tjejen (alltid nära mitt hem, går hem för att hämta min plånbok som jag glömt och kollar om hon är villig att haka på upp för att se lägenheten medan ja hämtar plånboken. Är hon inte villig så vet jag att jag senare att vi inte är så nära än. Kommer hon med upp så tittar jag på hur villig hon är att stanna vilket säger mig hur villig hon är att ha sex just då. Utifrån det och hur mycket jag faktiskt vill utföra min planering med henne kommer jag bestämma mig för att försöka ha sex med henne just då eller vänta. Min lägenhet är, förresten, alltid vardaglig just då. Det får INTE vara ”stämningsfullt” just då.

Om inte sex så drar vi och bowlar / spelar biljard. Bowling och biljard är så bra just för att man kan visa de flesta tjejer hur man spelar på rätt sätt och därigenom kan få igång rätt så mycket fysisk berörning. Efter bowling/biljard blir det mycket sitta ner en stund och ta en öl/cola/cider/etc. och pratar. Hela tiden så berättar jag om saker vi måste göra tillsammans, min gitarr, filmer vi ska se på etc.

Sen blir det att jag tar hennes hand och går därifrån in till en matbutik och säger, spontant, att vi ska handla ihop. Här blir det väldigt mycket att man leker med saker i affärer som att kasta äpplen till varandra. Man ber varandra om saker som, ”fråga mattanten där om vart dom har mjölk” etc. Whatever, så länge man gör saker TILLSAMMANS!

Därefter går vi hemåt för att lämna alla saker och går förbi en videobutik. ”Åh, när häng med!” så går vi in i butiken och skojjar om filmer och här kan man få det mycket sexuellt genom att gå till porrdelen. OBS! Ni går dit för att skratta ÅT filmerna, inte stirra och försöka leka don juan. Hyr senare en komedi och köp godis.

Väl hemma så lämnar vi allt och jag kastar en kudde på henne och börjar ofta brottas. Går därifrån för att hälla upp juice som vi köpt tillsammans.

Kan jag börja här så har jag sex med henne och lagar mat sen. Annars tvärtom.

Och här kommer då titeln: MATLAGNING!

Detta är något som THEMAN borde skriva separat om då han är expert på att laga mat ihop med tjejer och det är han som inspirera mig för länge sen att börja med detta. It is the fucking shit! Man kan kasta grönsaker på varandra och leka. Man kan imponera väldigt enkelt. Man bygger en så ”vi är tillsammans” ram och stämning i en enorm skala. Man kan ta mycket på varandra. Det är kul, det är mysigt, det är gulligt, det är sexigt, det är AWESOME!

Men! Inget dödar det mer än att man SUGER. Man måste inte vara mästerkock, det är gulligt att man råka köpa gräddfil istället för vispgrädde i butiken (vilket jag gjorde i torsdags) men det är inget som dödar något mer än att servera en rosa kyckling eller oklara potatisar. Det inger tecken på att du är ohälsosam och ohygienisk och massa jävla skit.

Så lär er laga mat, killar, och ha det som en grej att alltid laga mat tillsammans med tjejer före eller efter sex! It’s awesome and totally worth it!

Mvh

- Xtreeme

P.s. ämnet dejter har tagits upp innan och kommer nog tas upp igen. Ämnet är så oerhört stort att man kan skriva en bok om det.

}