Det finns män som vandrar mellan oss som inte är som oss andra! Dem ser saker när det kommer till sexuallitet och kvinnor som andra inte ser. Jag upptäckte detta första gången för flera år sen. Jag hade precis börjat i gymnasiet och jag blev polare med en kille som vi kan kalla för Mr. stealth.

Han va en sån kille som var helt naturlig med tjejer, han va en kille som haja vinkeln och kunde konstant få tjejer hem utan några som helst problem. Mr. stealth. såg inte särskilt bra ut hade inte de senaste kläderna, han var så där medellång, kläde sig ungefär som alla andra men stack ut lite ändå. Vi var nära vänner vi gick i samma klass, hängde med varan efterskolan, och när helgen kom så var det hemma fest eller någon 18års hak som gällde.

Det var helt otroligt han kunde attrahera tjejer i varje given situation i skolan, när vi gick på en fest, när vi fikade det va helt otroligt. Jag kollade på vad han gjorde, vad han sa men kunde ändå inte knäcka nöten. Vad var det han gjorde som kunde skapa sån framgång?

Själv gjorde jag inte så dåligt ifrån mig men det var absolut inte som han, för honom gick det som på räls! Det såg nästan ut som om han inte ansträngde sig alls. Om man såg han ute skulle man inte tro särskilt mycket om den killen. Och folk i vår skola visste inte heller så mycket om hans bravader. Men jag som hans nära vän visste allt. Han hade utan att överdriva avverkat en fjärdedel av skolans tjejer och det var bara vår skola. Som pricken över i:et hade han inget player rykte. Han sågs som en charmig kille av tjejerna men han va inte sed som någon sorts player. Jag hade världens rykte om att va en player utan att ens va i närheten av han. Och med hade på hjärtat så gjorde inte ryktet mej någon rättvisa.

Sanningen var den att jag gjorde ok, men inte mer. Mr. stealth. spelade i en annan liga långt över min division.

Många av er som läser det här känner till boken the game där författaren berättar hur han gick från att vara en geek eller en AFC (avrage frustretad chump) som han själv kallar det för till att vara en riktig mästare när det kommer till tjejer. Jag va aldrig någon riktig AFC men jag va långt från den mästaren Mr. stealth. Han va liksom undantaget till regeln. Han kunde göra det som såg omöjligt ut.

Det här är en av hans många äventyr. Jag minns att vi va på en studentskiva under sista året på gymnasiet. Det va en annan skola som hade skivan i den skolan gick det två tjejer som va tvillingar, dom här tvillingarna va typ kända på vår sida av tunnelbana linjen. Dom va 2 klockrena 10:or. Helt jävla perfekta dom såg ut som två klockrena modeller, när killar pratade om tjejer i omklädningsrummet så va dom typ som toppen på ett måttstock och det typ rådde konsensus. Båda tvillingarna hade varsin snubbe som va några år äldre än dom.

Hur som helst så va jag där på skivan med Mr. stealth. Jag såg Mr. stealth prata med en av tvillingarna under kvällen. Efter någon timme av festande senare på kvällen sa Mr. stealth att han ska dra hem för han inte mådde bra, jag började fråga ut han varför om han va för full etc han sa att han börjar bli sjuk. Just den kvällen hade jag och han hängt in jackan på samma bricka. Han frågade om brickan för att ta ut sin jacka och lämna tillbaka min i garderoben.

Jag minns det här så perfekt, jag stod vid baren med en tjej som jag hade ihop det med på den tiden Mr. stealth. kom tillbaka från garderoben. Han hade sin jacka på sig, iden ena handen hade han brickan till garderoben som han lämnade till mej men i den andra handen höll han i en tjej jacka. Jag kollade på jackan och började garva högt. Jag började fråga ut han direkt vem va det? Han drog mej mot sej och sa jag lovar att brättar för dej imorgon om du lovar at va tyst. Jag sa ok för att va lite cool, men nyfikenheten var för stor. Jag väntade till han hade gått ut från stället, sen sprang jag mot dörren på stället och sa till vakten att jag ska bara ut och köpa cigg. Väll ute så såg jag Mr. Stealth gå runt hörnet på klubben jag började snabbt gå ditt. Men när jag kom fram såg jag inte han, då fick jag syn på en taxi.

BANG! Där var det Mr. Stealth satt i taxin med en av tvillingarna.

Jag minns hans min på morgonen när jag kom till skolan dagen efter han satt utanför på bänken han hade en min som tavlan Monalisa lite ett lenade som säger: ”Jag vet en hemlighet!”. Min utfrågning började direkt jag spelade dum och ville se om han skulle berätta. Han hade tydligen inte sett mej från taxin, tvillingen satt över han i baksätet och va i fullfärd att hångla upp honom. Han teg som muren och till slut berättade jag att jag sett han, han skrattade och sa lova att du inte säger något till någon.

Flera år senare kom jag in på det här med Pickup och jag har många gånger tänkt på Mr. Stealth och alla hans bravader för tro mej jag vet minst 20 sådana historier med den här killen.

För ett tag sen ringde jag honom för att ses vi hade inte setts på flera år. Så vi sågs på ett hak tog en öl och snacka. Vi prata en massa om gamla tiden, sen om vad han gör nu vad han jobbar med jag ni vet allt skit man pratar om med en gammal vän som man inte träffat på ett tag. Sen fråga han mej och jag snacka lite om jobbet etc men så berättade jag för Mr. Stealth om den här sidan om våra bootcamps och om Charismatic revolutions.

Vi började snacka om tiden vi gick i gymnasiet och alla tjejer, jag ville fråga rakt ut:

VAD ÄR DIN HEMLIGHET? VAD VAR DET DU GJORDE?

Men det gjorde jag inte, för nu kunde jag se det så klart där satt han samma gamla avslapnade naturliga Mr. Stealth. Under samtalet kom det fram, och med allt jag kan nu är det ganska enkelt och se vad Mr. Stealth gjorde som var så rätt.

Mr. Stealth var just en sån kille som vandrade bland vanliga killar och så kallade players men han va inte som oss andra. Han var en sån som kunde förstå tjejer.

Så vad va hemligheten?

För Mr. Stealth var sex en naturlig grej ingen big deal alltså. Han bokstavligen sa till tjejer jag är kåt utan att röra en min ungefär som man sitter hemma och tittar på tv och man säger jag är hungrig. Det tog mej flera år innan jag verkligen förstod att det var sant och började tro på det men jag mins att redan då brukade Mr. Stealth säga tjejer gillar sex mer än vad vi gör och de är kåtare än oss. Det tog mej flera år att verkligen förstå att detta är SANT! Den enda anledningen att dom inte visar det är att dom bli kallade horor om dom gör det. Mr. Stealth dömde aldrig någon tjej på något sätt och tänk er det här var när jag gick i gymnasiet jag tror att ordet slampa hora eller nåt annat ord för en lösaktig tjej typ användes av både genomsnitts killen och tjejen i regel 5 gånger ok dagen, minst. Tvärtom Mr. Stealth kunde t.om. försvara en tjej som vart stämplad som ”lösaktig”.

En annan sak va att Mr. Stealth aldrig skröt. Medan vi andra killar stod på rasten och berättade att vi hade typ torr knullat med en tjej och överdrev och skröt om det hela och higefivade varandra när hon gick förbi oss, så stod Mr. Stealth där sa inget och han hade haft sex med flera tjejer i skolan än alla oss. Jag visste om det men dom flesta andra killar visste ingenting och olika tjej gäng visste också om det.

Mr. Stealth var alltid avslappnad tillbaka lutad lugn, han pratade aldrig dåligt om någon annan, inte ens killar. Även om det verkade som om de va ute efter samma tjej. Det var som om det inte fanns någon tävling där, utan han visste på förhand att han skulle få henne. Mr. Stealth var alltid positiv, han var jämt glad och såg saker ur den ljusa sidan. Jag var mer kåt, och lite frustrerad, medan han var bara cool.

Det var som om han och tjejerna hade ett hemligt språk genom subkommunikationen med varandra som gjorde så att de förstod att han är en cool kille med sex, och tänkte: ”jag kan gå hem till han och knulla som en kanin utan att någon kommer få att veta det och han kommer att respektera mig efteråt”

Tjejer kunde liksom slappna av med honom, de gjorde saker med honom som de inte gjorde med sina killar, jag vet detta för många av de tjejer han va med hade killar som jag också kände. Mr. Stealth var en lover typ han var inte en provider han hade aldrig ett enda fast förhållande med någon tjej under den tiden vi hängde. Han träffade en masa tjejer som han hade sex med. Men han hade inte någon tjej och det var hans val. Andra killar köpte rosor på alla hjärtans dag men Mr. Stealth bara log och kollade på dom. Jag minns jag hade alltid problem efter att jag hade sex med en tjej för de typ ville att vi skulle ha ett förhållande vilket resulterade i att vi vart ihop eller som i 99% av fallen att de tyckte att jag va asshole player guy men Mr. Stealth hade aldrig det problemet. Han liksom signalerade att han var player men på ett bra sätt. Han lyssnade på tjejer och kunde prata om deras känslor fast på ett bra sätt han va inte ”gay killkompisen” som dom kom och pratade med utan killen som förstod deras värld.

Jag har här refererat till honom som Mr. Stealth han va Stealth i bemärkelsen att han var diskret mot alla andra men han var verkligen inte killen som på nåt sätt försökte flyga under radarn. Han va diskret i bemärkelsen att tjejer kände att de kunde gå hem med han och knulla som ett djur utan att behöva känna någon negativ social konsekvens, eller bli sedda som en slampa. Han skyddade helt enkelt en tjejs rykte som valde att ligga med han. Inte nog med att han aldrig berättade för andra killar om vem han har legat med och inte så berättade han inte det för tjejer heller, vilket i sig fick tjejer att tänka fan om jag ligger med den här killen så kommer jag inte få äta upp det sen genom att folk tittar på mej konstigt. Mr. Stealth va också ärlig från början, vilket ingav tillit.

Det låter väldigt enkelt men det var Mr. Stealth som faktiskt öppnade mina ögon för vikten av diskretion och sexuell självkänsla. Mr. Stealth var en kille som hade ”det” som alla brukar säga, han var naturlig. Men det är inget magiskt med ”det” och ”det” går att lära sig. Mr. Stealth har adressen till den här sidan förmodligen sitter han och läser den här posten och om du gör det vill jag bara säga den här posten är tillägnad dej, en sann player och en inspiration. Jag tar av mej hatten och lyfter mitt glas och skålar för ditt otroliga GAME!

/TheMan

}