Det är nu ni ska byta kanal och titta på ett annat tv-program för nu börjar reklamerna rulla:

Projekt Göteborg har inflyttningsfest nu på lördag vilket innebär att det officiellt skapas AWESOMENESS i huset! Officiellt blir det ett hus skapat för pick up, utveckling och kreativitet!

Sex veckor efter denna helg kommer det första BootCamp att officiellt hållas i Prj Göteborg! Premiär! Detta firas självklart med något speciellt.

Platserna är väldigt begränsade till åtta personer MAXIMALT och trycket på våra bootcamps är stenhårda!

Vi kommer under en av kvällarna att ha VIP platser i en nattklubb som ligger nära Prj Göteborg och vi kommer att ha med oss åtminstone en kvinnlig wing, med sikte på att ha två stycken!

Denna helg garanterar vi skall utformas så att omständigheterna blir optimala för att du ska känna dig så fri och trygg som möjligt så att du har UTRYMME och MÖJLIGHET att bredda dina vingar, slunga dig ur din comfort zone och bli EXAKT så bra med kvinnor som bara DU vill bli!

Vad är då priset för detta?

Det är inte 10 000kr

Det är inte 8 000kr.

Utan det är precis samma pris som för alla våra andra Bootcamps, nämligen:

6000kr!

Det speciella med denna premiär är att de två första som anmäler sig till bootcampet kommer att få spendera helgen i Projekt Göteborg tillsammans med instruktörerna och de inneboende! Så se till att du anmäler dig så fort du kan!

Har du frågor eller bara vill hänga och ha det kul så kommer jag och vår kvinnliga wing till bootcampet, Cantina, att ha en förkväll öppen för alla den 14e Februari. Tid och plats är inte bestämt än, men är du intresserad av att läsa mer om Project Göteborg och även veta vilken tid vi skall ha vår förkväll kan du kolla in vår blogg på:

www.metrobloggen.se/xtreeme

Där kommer det stå om inflyttningsfesten, tid och plats om förkvällen och massa, massa annat!

Vi ses,

- Xtreeme!

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);