Dedikation är för mig att ha förmågan att stå på sig trots motstånd svårighetsgrad eller hinder.
För många är det en helt ny värld som öppnas när de upptäcker sin egen förmåga att attrahera andra.

Det är verkligen är ny väg att vandra, med nya möjligheter men även en mängd utmaningar. Det är en förvandling som börjar med ett steg i sänder. Många vill ha ett magisk piller till att bli supermän över natt. Sanningen är att detta är som mycket annat i livet och kräver lika mycket dedikation för kunna bemästra det.

Jag kan dela med mig av min resa, Jag har i dagsläget många val när det gäller kvinnor. Det har inte alltid varit så ska ni veta. Min resa har varit lång och mödosam. Jag har haft kvällar då jag haft lust att sluta med allt och gå tillbaks till mitt tidigare liv. Jag ansåg mig inte vara inte tillräcklig bra, jag försökte och försökte men inget hände. Jag hamnade oftast i kompisfacket när jag så gärna velat så mycket mer.
Många kvällar trodde jag att det var fel på mig, att det berodde på något i mitt utseende eller något jag sagt. Jag har varit gråtfärdig många gånger. Någonting var det som spökade men jag kunde inte sätta fingret på vad det var.

Det jag aldrig slutade göra var dock att gå ut. Jag la ner böckerna och taktikerna och men jag slutade aldrig att gå ut och det gör jag fortfarande. Tre gånger i veckan är jag ute och interagerar med alla möjliga sorters människor. Detta har varit min absolut bästa skola. 20 sets övergick till 100 och sedan tusentals. För var gång jag träffar en ny tjej så lär jag mig något om mig själv och massor i hur tjejer tänker. Med tiden så lärde jag mig att se vad som skulle ske innan själva händelsen i sig.

PÅ frågan vad är mitt mindset? Är svaret att jag älskar livet och allt vad den innehåller. Jag vet att nya interaktioner leder till nya äventyr. Vare sig de är negativa eller positiva, något händer och för var gång så växer jag som människa. Livet för mig är möten med människor och i princip allt som ger mig glädje börjar med möten med andra människor.

Jag slutade fokusera på vad en kväll kunde ge mig och valde istället att ge till andra för var kväll jag var ute. Det innebär att jag började prata med människor som jag normalt inte pratade med. Att jag såg alla tjejer som attraktiva, alla killar som potentiella vänner och behandlade alla därefter. Det är en sak att förstå vad innebörden av ge värde är men en hel annan att praktisera dagligen. Jag började praktisera att vara allas bästa wing, och då menar jag alla. Detta öppna en hel ny dimension i mitt GAME.

Helt plötsligt var jag den som blev öppnad, människor, både killar och tjejer började te sig till mig på en helt annan nivå än tidigare och allt blev genast mycket roligare. Nästa steg var rollen som instruktör, det är en sak att kunna hantera sig själv, men en helt annan att instruera.
Att ha förmågan att instruera andra är en enorm givande känsla. samtidigt som det är oerhört svårt och krävande. Tänk er att din uppgift är att se till att alla lyckas, vare sig det eleverna bakgrund, om de är unga, äldre osv. Din uppgift är att de ska lyckas!

Du ska dessutom kunna praktisk visa vad du går får, många måste se för att tro! Det finns inget utrymme för felmarginal. En elev pekar ut en tjej “and off you go” Du måste lyckas “one shot one kill” På det så ska du hjälpa andra att få kontroll över sina tankar som gärna spökar när det är dags att gå fram till tjejer.
Åter igen alla dessa möten med elever och alla sköna och varma samtal gör att jag håller min dedikation vid liv.

En annan del som enormt viktigt är mina wing män och kvinnor. Det är enorm inspirerande att se deras individuella livsresor. Gud vet att jag wingas av några av de mest kompetenta inom detta område. Sanji kan engagera större grupper utan minsta problem lägger vi till Nomaggiz så har de hållt igång som mest runt 30 pers vid något tillfälle. Det spelar ingen roll om det är en hel flock med slitzmodeller, kända från tv, strippan eller den kvinnliga polisbefälet mitt bland Picket Styrkan, dessa grabbar Got GAME.

Theman är en historia i sig han får hela restauranger att sjunga kör. När Theman pratar om sin cyckel står blixten stilla! its awesome! Våra elever älskar honom för hans varma men bestämda sätt att vara. I en mörk gränd är han grym att ha, inte endast för att han är tuff men snarare för hans kreativa sätt att lätta upp stämningen och få mig till tårar av skratt. Sedan har vi Xtreeme. Jag blir mer och mer övertygad att Xtreeme är en rymdvarelse från en helt annan planet, det han gör är så facinerande att vi andra bara gapar av häpnad så fort han sätter igång. Han är ett mysterium inlindad i en gåta. The Great Xtreeme kallas han för. Det är ett passande namn på en kille som verkligen förtjänar sina fjärdrar allt han gör är antigen grymt eller katastrof det finns ingen mellanläge han är helt enkelt Xtreeme. Alla våra samtal och äventyr håller min dedikation vid liv.

Sedan har jag min son som är snart 7 år. Han är navet till all min dedikation. Vad för slags pappa vill jag vara. Vad kan jag ge han av värde. Yes! Jag kan lära honom allt om attraktion så han slipper undra som jag gjorde när jag var tonårig. Vi brukar skoja om att Xtreeme lärde sig detta ung. Vänta tills grabben min fyllt 15 år. Han öppnar sets redan nu!!??

Förhoppningsvis så lär han sig om att interagera med kvinnor tidigt, på ett sund sätt utan att sätta dem på piedestaler men samtidig behandla dem väl. Framför allt att lära sig respektera sig själv och sina beslut utifrån sin egen kreativitet än vad andra tycker och tänker. Han ska dessutom inte oroa sig för sin Far när han blir äldre därför jag kommer att vara ”the pimp från hell” på långvården.

Alla dessa personer som jag äran att kalla mina vänner är en stor del av min dedikation och love för the GAME. Att se vad de gör ger mig en inre frid att allt går att genomföra bara man vill. Det viktigast är dock att bli sams med tanken på att det är en lång väg att vandra. Den kan vara krokig med tuffa uppförsbackar och en mängd hinder på vägen. Du kommer runt allt genom att utsätta dig för möten med människor, de kommer att guida dig och du kommer hitta hem förr eller senare och du kommer förstärka din dedikation längs med vägen.
Stå på dig, din dedikation kommer att ge utdelning. Livet belönar dedikation och mod med självsäkerhet. Jag brukar tänka på vad vill jag säga till mig själv den dag då min tid är kommen. Vill jag ligga där ångerfull över allt jag kunde ha gjort, men fegade ur för att jag inte kunde ta social press eller för inga andra gjorde de saker jag ville göra.

Eller vill jag viska “Its been good” strax innan jag lugnt somnar in.

Det är ditt liv och dina val.

 Dedikation

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);